המפגש!

butbut

New member
לפי דעתי בגג כמו בני אם נורמאלים..כי כולם

מכירים איפה זה הגג.

kelly7i

New member
אפעם לא הייתי עליו

זה משו שפתוח כל הזמן..? והבנית שיש בואתו היום על הגג "מפגש אימוים" אז תפסו לנו אותו?=\

butbut

New member
אני יענה לך על השאלות חח=]

א) כן,יש מפגא אימואים..בדיוק למפגש הזה התכוונתי ללכת חח=]וגם לפורום מקפליי שלנו=] ב) כן,הגג פתוח כול הזמן עד שמוצאים שם איזה סקייטבורד וסוגרים אותו בגלל חפץ חשוד"..או שפשוט לקראת הערב הוא סגור. אבל כול היום הוא פתוח^^ ג)מרוב שהוא גדול אפילו במפגשי ישרא עדיין יש בו מקום מספיק=] האימואים תופסים רק שורה של ספסלים..[5] ככה שאל תחשבו שאין מקום=] ויש גם 2 צדדים לגג=]

butbut

New member
אממ אפשר לקבוע ליד הדלת הראשית או שכולם

ישימו פה תמונות שלהם,כדי שאנשים יוכלו לזהות אחד את השני. ככה לפחות שאם תיראו מישהו מוכר אז תדעו שהוא מהפורום=]

סאמוואן

New member
וואי שמעו....

אני לא יכולה ביום חמישי כי אני טסה להופעה של מקפליי!!! (חח דניאל ראית איך ניצלתי איפה לשים את ההודעה שלי...מקווה שזה בסדר...) קיצר אם תעשו מפגש פורום בתאריך אחר אני אוכל לבוא!..... ולטיסה- אחרי שאני אחזור אני מבטיחה לעשות שירשור תמונות של ההופעה המדהימה שהולכת להיות ולספר איך היה (מובטח לטלוש לדעת הכל ראשונה...סורי הבטחתי......אהה כן וגם לך מורן אל תדאגי...) ובקיצור שיהיה אחלה מפגש פורום לכולם!!

סאמוואן

New member
ולשאלתך דניאל....

המלון שאני הולכת להתארח בו הוא מלון "פאלאס" זה מלון שנמצא במרכז לונדון וזה הכי טוב....למרות שהוא יחסית יקר קצת אבל זה טוב כי לא צריך לנסוע כל כך רחוק למקומות ככה....

McFly rullz

New member
אעהאעהאעאהעעאעאע

כרמיתתתתתתת את אומרת לי ראשונהההXDXD חח סתם מה שבאלךך... אז תהניי לךךךךךךךךךךך צלמיי הכי הכיהכי הרבה את דאגייי ותשלחי ליי!! ותקני כל דבר שקשור למקפלייייD:D:D: לאב יאאא אנד אנגו'י יורסלףף

talosh1234

New member
חעחע לא ,היא אומרת לי :]]]

חח מקווה שתהנייייייייייייי *הכותרת בצחוק על תרדו עלי חח*

Charley XD

New member
מה ????

וואי איזה כיף לך...!!! חסר לך שלא תביאי תמונות... תהני לך ...

למעלה