הסינגלים של קלי

Harajuku boY

New member
Breakaway

הסינגל הראשון מהדיסק השני. יצא כפסקול לסרט "יומני נסיכה 2" הסינגל הצליח מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדד
בארה"ב ואוסרליה. במצעד האמריקאי הוא שרד כמעט שנה ב TOP 50, שרוב הזמן בילה ב10 מקומות הראשונים. את השיר עשתה לה אבריל לאבין

14מתן

New member
עוד קצת על השיר ../images/Emo27.gif

הגיעה במצעד הכולל של הבילבורד עד למקום השישי במצעד של המבוגרים הוא עדיין במקום הראשון כבר 19 שבועות ברציפות - זה שיא.... היא גם שברה עוד שיא כשהייתה האומן הראשון שהיה במצעדים שונים של הבילבורד מקום ראשון עם שני שירים שונים באותו הזמן כשBREAKAWAY היה במצעד המבוגרים במקום הראשון וSUBG היה במצעד הפופ השיר קיבל פלטינה כפולה באמריקה וזהו
בקשר למיקומים בעולם אני חושב שליאור יודע יותר
קלי מראה השתפרות בקליפים שלה !!! אני אוהב את הקליפ, יש בו יותר ממקום אחד בו מצלמים את הקליפ
הקליפ מתחיל כשהיא ילדה קטנה, ואז רואים אותה עובדת באולם קולנוע (היא באמת עבדה באולם קולנוע) אחרי זה רואים אותה במטוס וזה נחמד חחחח הוא זז אחר כך היא בפרימיירה של הסרט "יומני הנסיכה 2" שהשיר הוא הפסקול שלו ובסוף היא מופיעה... אני נותן לקליפ
4כוכבים ולשיר
5כוכבים

RoRiL

New member
השיר האהוב עלי!!../images/Emo77.gif+|סקייפ|

לדעתי מושלם מכל הבחינות
גם קלי, גם מרגש גם יפייפה! מה לא

bhadar

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני אפילו לא אפרט
פשוט כל הכוכבים שאפשר לתת
הקליפ הזה מוכיח כמה קלי משתפרת מאלבום לאלבום
בתור סינגל ראשון הוא שיר מעולה!!! הקליפ גם הרבה יותר מושקע מהקודמים
ומה שאני הכי אוהבת בו,שבשיר יש סיפור אישי כזה
וגם בקליפ
ולדעתי זה מהמם!!!!11

Shiri from the block

Active member
נממ שמעתי אותו עכשיו בפעם הראשונה(../images/Emo3.gif) ולא ממש אהבתי../images/Emo3.gif הוא חביב כזה, נחמד..אבל לא משו רציני..

moran500

New member
"אפרוש את כנפי ואלמד איך לעוף..."

שיר
ואם היה אפשר היתי נותנת יותר! קליפ
סימני השתפרות אבל הילדה הקטנה קצת מעצבנת

14מתן

New member
אוי היא ממש מעצבנת !!

בטוח היא הייתה מפרוטקציות הבת של החברה של האמא של החברה של החבר לשעבר של קלי או משו כזה

Harajuku boY

New member
Since You Been Gone

הסינגל הכי מצליח של קלי עד היום ששבר שיאים (ככה לפחות לפי "הד ארצי") הגיע למקום שני במצעד האמריקאי ונמצא שם עד היום במקום מעולה. זה גם הסינגל הראשון של קלי שהושמע בארץ ואפילו הגיע למקום 6 במצעד הרשמי של ישראל, כבוד!!

14מתן

New member
באמת כבוד ../images/Emo70.gif ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

השיר קיבל 3 פלטינות באמריקה והוא עדיין ב20הגדולים שם ! הוא נכנס למקום החמישי השבוע בבריטניה ולמקום לא פחות טוב באוסטרליה (ליאור לעזור לייי חחחחח) כמו שכבר אמרתי, עם SUBG ו"ברייקאווי" היא הזמר/ת/להקה יחידה שהייתה במקום הראשון במצעדים שונים רשמיים של אמריקה עם שירים שונים בקליפ קלי משחיטה את הבית של חבר שלה לשעבר אני נותן גם לשיר וגם לקליפ 5 כוכבים
את השיר אגב הפיק מקס מרטין וקלי טסה להקליט ת'שיר בשוודיה

Shai B

New member
עוד קצת מידע לגבי SUBG.

הגיע באוסטרליה למעמד של פלטינה ונכנס היישר אל המקום השלישי. עוד מיקומים נבחרים: הולנד - מקום 3 (בינתיים) בלגיה - מקום 47 (בינתיים) נורווגיה - מקום 18 שבדיה - מקום 16 אירלנד - מקום 8 ניו זילנד - מקום 11

Shiri from the block

Active member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif רק לאחרונה התחילו לחרוש עליו בMTV היטס והשיר נדבק לי לראש, שיר מדהיםםם!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

bhadar

New member
../images/Emo3.gif

השיר יפה,והקליפ חמוד... היא כזו וואנבי פאנק רוק
זה משעשע
נורא אהבתי את השיר,הוא קיצבי וקליט ומאוד שונה מהסיגנון של הדיסק הראשון
הקליפ
והשיר

dalida1988

New member
מדהים!!

בהתחלה לא התחברתי.. אבל אחרי כמה פעמיםםם אני תמכרתיי כמו כל שיר טוב שצריך לעכל..

SHTRUDIDI

New member
מעולה!

אני זוכרת ששמעתי אותו לראשונה הייתי ממש מופתעת שזאת קלי. הסגנון הרועש יותר בהחלט מתאים לה. גם הקליפ וגם השיר יקבלו
.

moran500

New member
אוי איזה קליפ../images/Emo99.gif

וכמובן שגם השיר יפה.. אבל אחרי שראיתי ת'קליפ אהבתי אותו עוד יותר !
כוכבים לשניהם! +
בונוס

Harajuku boY

New member
Behind These Hazel Eyes

הסינגל השלישי קל קלי מהדיסק, גם הוא מצליח מאוד, הוא הגיע למקום 6 במצעד האמריקאי והוא עדיין נמצא ב10 מקומות הראשונים שם. הקליפ הכי מושקע של קלי עד היום, שאפשר לראות אותה שם עם שמלת כלה
נקווה שגם הוא יגיע לארץ ויצליח, לפחות כמו סינס

14מתן

New member
הקליפ השמיני של קלי

והיא ממשיכה להכין קליפים טובים !!! בקצרה, בקליפ רואים את קלי מתכוננת לחתונה שלה, היא נכנסת לכנסיה ורואה את החתן מתחתן עם מישהי אחרת. היא בורחת ונופלת על הבוץ באותו זמן, מתחילת הקליפ רואים אותה שרה ביער עם הלהקה שלה ואז כשהיא בורחת היא מוצאת את עצמה ביער... היא פתאום חוזרת לחתונה ומתחתנת באמת אבל היא רואה את האישה שהתחתנה קודם עם בעלה לעתיד בקהל שמה, היא משתגעת, זורקת את הטבעת על החתן ויוצאת מהכנסיה כשהיא הורסת דברים
השיר ,כמו שאסי אמר, הגיע למקום שישי בבילבורד האמרקאי וכבר קיבל פלטינה שם. הוא היה גם 27 שבועות במקום הראשון בTRL האמריקאי ושבר את השיא של "הזמרת שהייתה הכי הרבה זמן מקום ראשון עם אותו השיר בTRL" הקליפ מקבל ממני 5כוכבים
והשיר ארבעה וחצי כוכבים
וחצי

למעלה