מאורו
O ortal herrera New member 9/7/05 #27 לאון בוסטמנטה!!!!!!!!!!!!../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif
ג ג ב ש ו ש New member 10/7/05 #28 כרגע יש תיקו בין מאורות ללאון../images/Emo88.gif מישהו שלא הצביע חייב להצביע כמה שיותר מהר כי מחר בבוקר הסיבוב ה-3 יצא..
כרגע יש תיקו בין מאורות ללאון../images/Emo88.gif מישהו שלא הצביע חייב להצביע כמה שיותר מהר כי מחר בבוקר הסיבוב ה-3 יצא..
H Hila The Sweet Girl New member 10/7/05 #31 אז למה להעיף אותווווו אני מתה עליו זה דוגלס מ4066 לא..?? אני מעיפה את לאון בוסטמנטה
ג ג ב ש ו ש New member 10/7/05 #32 ההצבעה שלך תיחשב רק אחרי../images/Emo88.gif שתכתבי בנושא ההודעה את המועמד כולל האייקון-
ג ג ב ש ו ש New member 10/7/05 #36 זהו חבר'ה,ההצבעה נסגרה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif ההצבעה לסיבוב זה סגורה.. מחר בבוקר בע"ה נדע תוצאות המשך לילה מהנה לאלה שפה
זהו חבר'ה,ההצבעה נסגרה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif ההצבעה לסיבוב זה סגורה.. מחר בבוקר בע"ה נדע תוצאות המשך לילה מהנה לאלה שפה
א אלמוג 30 היחיד New member 10/7/05 #38 הצעה../images/Emo8.gif יש לי תחושה שבגרת את ההצבעה בגלל האיקס האחרון (כדי שלא יהיה תיקו) אז יש לי הצעה בשבילך למקרי התיקו האיקס הראשון שנתנו לאחד משני הדמיות של התיקו הוא המכריע!!! ככה הרבה גם ימהרו להצביע כדי שהאיקס שלהם יהיה הראשון ואם יהיה תיקו, יכריע מה אתה חושב
הצעה../images/Emo8.gif יש לי תחושה שבגרת את ההצבעה בגלל האיקס האחרון (כדי שלא יהיה תיקו) אז יש לי הצעה בשבילך למקרי התיקו האיקס הראשון שנתנו לאחד משני הדמיות של התיקו הוא המכריע!!! ככה הרבה גם ימהרו להצביע כדי שהאיקס שלהם יהיה הראשון ואם יהיה תיקו, יכריע מה אתה חושב
ג ג ב ש ו ש New member 10/7/05 #40 כנס../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif באמת שלא סגרתי בגלל זה חחח פשוט השירשור פתוח מהבוקר והחלטתי שיהיה טוב לסגור את ההצבעה עכשיו ולאסוף את הנתונים לבוקר.. להבא אם יהיה מצב של תיקו אני יחשוב על מה שאמרת
כנס../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif באמת שלא סגרתי בגלל זה חחח פשוט השירשור פתוח מהבוקר והחלטתי שיהיה טוב לסגור את ההצבעה עכשיו ולאסוף את הנתונים לבוקר.. להבא אם יהיה מצב של תיקו אני יחשוב על מה שאמרת