היום ב-
אנשים

תחרות ציור../images/Emo94.gif

מצטערת אם זה קצת ספאם ^^; אז ככה- דרוש ציור ביאקויה בשביל לוגו לקבוצת קליפים.אלו הדרישות- צ'יבי ביאקויה בנוסח הודי! (רעיון של לבנדר) צריכות להיות לו 6 ידיים! יד 1-מצלמת וידאו יד2-בננה יד3-פרח ורוד (נו סאקורה ><|בנקאי|) יד4-טלפון יורוסוי יד5-סושי יד6-עכבר מחשב הפרס- קליפ לבחירה-נושא,סוג מוזיקה (מטאל,אופרה מטאל,פופ,רוק...) מי שתוהה לגבי האיכות של הקליפים שלנו- http://www.youtube.com/watch?v=df6Pu0qfQYo זה חלק מקליפ מהיר שעשיתי בשביל דוגמא... מצטערת על הכתוביות ועל הקפיצות אבל זה הכי טוב שיכולתי להכין ביום אחד... כמובן שהקליפ לא חייב להיות באותו סגנון מוזיקה ושל בליץ' (אותי פשוט תקפה מוזה של נייטוויש ובליץ'...) את הציורים צריך להגיש עד ה13.7.06 בהצלחה ^^ IAMV israeli anime music video

pokplu

New member
שאני אסביר?(אני מקווה שהתכוונת למה

שאני חושבת שהתכוונת אבל אם לא אז לא נורא) IAMV- קבוצה ישראלית לקליפים. כן ממבט ראשון זה ניראה מטומטם ומיותר,אבל אם חושבים על זה לעומק, זה מנצל הרבה כישרונות מבוזבזים. אנשים אוהבים ליצור קליפים אבל כמעט ואף פעם אין להם איך לתזמן או לנצל את התוכנה לגמרי כדי ליצור קליפ טוב.אנחנו לוקחים אנשים שרק התחילו לעשות AMV ונותנים להם קצת עזרה;יש לנו עורכות, יוצרות, מבקרות ויועצת שירים (אין לי שם פחות מעפן בשביל התפקיד הזה).אפשר להגיד שזה כמו פאנסאב ישראלי רק קצת פחות יעיל ^^;.חשבנו שיהיה נחמד אם נראה כמה מהקליפים שלנו בהקרנת AMV שבכנס אנימהוליק אבל בשביל זה אנחנו צריכים לוגו לכתוביות שבסוף(למרות שעל הלוגו בסוף ויתרנו כי אין זמן).ומי שיצייר את הצ'יבי ביאקויה אין לנו ממש אז חשבנו לבקש מאנשים כאן בתקווה שהם יסכימו לעשות את זה בעד תמורה של קליפ (אין לנו ממש תקציב למזהו אחר אז...). מקווה שהתכוונת לזה כי אם לא זה היה דיי הרבה לכתוב בשביל כלום X.X

Vivi Sparrow

New member
התכוונתי ל"צ'יבי ביאקויה הודי",

וגם לקטע: "צריכות להיות לו 6 ידיים! יד 1-מצלמת וידאו יד2-בננה יד3-פרח ורוד (נו סאקורה ><|בנקאי|) יד4-טלפון יורוסוי יד5-סושי יד6-עכבר מחשב"

האם ../images/Emo11.gif../images/Emo94.gif

האמת היא שזה היה רעיון של לבנדר XD;(בהתחלה חשבנו על סתם צ'יביקי עם משקפיים אבל נורא אהבנו את הרעיון של הנוסח הודי אז לקחנו אותו) אבל אם את מחפשת הסבר כל דבר שבידיים שלו- יד 1-מצלמת וידאו- נו אנחנו קבוצה לקליפים יד2-בננה- חלק מהבנות התעקשו על בננה בגלל שאני ייסדתי את הקבוצה אז מבחינתן אני זאת שצריכה לייצג את הקבוצה(לא קיבלתי את הרעיון כי מבחינתי מה שהן אמרו זה בולשיט גמור...) יד3-פרח ורוד (נו סאקורה ><|בנקאי|)- נו זה ביאקויה אזאזאז >< יד4-טלפון יורוסוי- אני נורא אוהבת יורוסוי...וכולן שם גם אוהבות יורוסוי.... P: יד5-סושי- לבנדר הציעה מאכל יפני כלשהו...ולא היה לנו דבר אחר... יד6-עכבר מחשב-קיל הציעה שניקח צ'יבי ביאקויה עם משקפיים ומחשב נייד אבל בגלל שדחינו את כל ההצעות וריכזנו אותן בצ'יבי ביאקויה הזה אז לקחנו גם עכבר מחשב...

pokplu

New member
+

^^; http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=20034 הקומונע הרישמית (למרות שאין ממש מה ליכתוב שם אבל בכל זאת החלטנו לפתוח אחד כדי לשרשר שם קליפים ^_^)

כן אבל זה רק של הקבוצה שלנו...

למרות שבקומונע שלנו אנחנו נקבל יותר בקשות וזה...(למרות שאחרי הקליפ שאני העשה לשימי אני מתחילה בפרויקט ענק ואל לאף אחד לעצבן אותי כשאני "שוקדת" עליו אז טניה כניראה תצתרך למלא את הבקשות, כלומר אם אחד מהעורכים יסכים סוףסוף להגיש לי את הקליפים שביקשתי או שאני אמצא כישרון אחר...). מיאו

pokplu

New member
בוא'נה...../images/Emo202.gif

אתה גאון!פשוט גאון! תבורך ;-;

chaki finster

New member
אם הייתי גאון הממוצע שלי לא היה 60.

בכל אופן. אתה מוזמן לבקר XP

shui chan

New member
ציונים לווא דווקא משקפים חוכמה ^^"

זאת פשוט המערכת הדפוקה שגורמת לנו לחשוב ככה. :)

../images/Emo15.gif אתה מדבר עם מישהי שיש לה

אי קיו 160 וממוצע ציונים של 85. זה לא משקף כלום.

למעלה