היום ב-
אנשים

Serf SaN

New member
סדרה מדהימה. *__*

וזה דווקא ממש מגניב מה שקרה לסאיה. @@ בטח היא הפכה לקרת לב כזאת, בגלל שהיא מבינה שהדבר היחיד שהיא צריכה לעשות בחיים שלה זה להרוג את דיווה. ואז גם לשחרר אותה ואת האג'י מהיסורים של כל השנים האלה שהם חיים. לא שמת לב שבהתחלה העיניים הבוהקות-אדום שלה לא נחו לשניה? כאילו..לרוב הם נהפכות לבוהקות כשהיא באה להילחם בקירופאטרן (או יקושוהא ביפנית..או איך שיקראו להם), אבל הפעם, רק הקול של קאי וכל הסיטואציה הזאת, הצליחה להחזיר לה את העיניים הנורמליות. אלה היותר 'אנושיות' שלה (כמובן שזה מתקשר לכל זה שקאי הוא המשפחה שלה, וחלק מהחיים האנושיים שלה). בטח במשך השנה הזאת היא והאג'י התחזקו והתחזקו..והיא כמובן גם התחזקה רגשית, אחרי שהבינה שהיא בעצם אחראית לכל מה שקורה (אחרי שהיא קראה את היומן של ג'ואל). העיקר, שנתנו לה חליפה סגולה וסקסית
שגם פחות מתלכלכת כמו בגדי הפאקצה הקודמים שלה. XD; אבל כן, היא מגניבה יותר. @@

Serf SaN

New member
אגב..

הלסינג? את בטוחה שהלסינג? @@ האנימה ממש לא משהו...אבל המנגה כן. ם:

Apikachu L

New member
הOVA טובה מהסדרה.

זו הייתה האנימה הראשונה שהורדתי...מבין? וגם יש להם ציור מאוד יפה. ודם. לדעתי זו הייתה אנימה עם פוטנציאל גדול. שפשוט לא מומש. אם הם היו מרחיבים...זה היה טוב. היה מעצבן שהדמות היחידה שאמרה משפטים חכמים הייתה גם הקומית. ויקטוריה מגניבה. אבל עשו אותה אינפאנטילית.

Serf SaN

New member
עם הרבה פוטנציאל. P:

שבאמת לא מומש. ושמעתי שהOVA יותר טובה מכיוון שהיא ממש הולכת לפי המנגה. אבל עדין לא ראיתי. ם:

Apikachu L

New member
נו...

הם החליטו שהגיע הזמן לממש את עצמם גם מבחינה פיזית..אם אתה מבין למה אני מתכוונת.

Serf SaN

New member
ברור. ם:

דיווה הרי הרבה יותר חזקה ממנה. @.@ כמובן כשיש לה המוני שבליירים. ;;~

Apikachu L

New member
שבליירים? מה זה?

אני התכוונתי לאה...מגע פיזי. אני לא יודעת אם הבנת אותי נכון.

Serf SaN

New member
הממ..ם.ם גם אני חושב. >.>

בכל מקרה.. שביילר זה מה שהאג'י וריקו כלפי סאיה, וכל חבריה של דיווה כלפיה.

Apikachu L

New member
ריקו התפגר

בעיה בשבילי לכתוב דברים בשפתם הלא מקורית. ועכשיו כתבתי פוסט, וכולו נמחק.

Serf SaN

New member
:\

למה נמחק? ]: וריקו לא התפגר. הוא היה מפגר עוד מההתחלה.
לתת לאח שלו - האנושי, חסר הכוחות, עם היכולת הגדולה יותר להיפגע - להגן עליו, במקום שהוא יעשה את ההפך...כן. ריקו מטומטם. |:

Apikachu L

New member
אח שלו קינא בו.

חוץ מזה, ריקו חמוד. אבל דבר אחד לא הבנתי בסדרה, איך זה שהסבתות הרוסיות יודעות יפנית שוטפת?

Serf SaN

New member
XDDD

לא ידעת? יפנית היא השפה הרשמית של העולם! XD; בכל ארץ חובה ללמוד יפנית! XP וגם, אם לא ידעת, גם גן עדן מעוצב בסגנון יפני (בליץ'). כי היפנים הם שליטי העולם. XP אגב, את באמת חושבת שקאי מקנא בו?
אני בטוח שבשלב מסוים גם הוא יהפוך לשבלייר..אבל לא יודע. אגב, יצא היום פרק 35 מתורגם..אמא, מפחיד! O-:

Apikachu L

New member
יצא?

יש! יש ! יש! *רצה להוריד* אה, שמת לב שאנחנו היחידים שמדברים בשרשור על הפרק, וגם אז בלי קשר לדיג'ימון? והגעתי למסקנה שלהאג'י יש אישיות עצמאית מפותחת. דויד: אה...אלכוהול! האג'י: נו נו נו דויד סאן!

Serf SaN

New member
זה היה הדבר הכי מוזר בעולם! O_O

כאילו..מאז המקרה שדיוה רצחה את כל אנשי בית גולדושמיט (ב1830).. בעצם, לא. נראה לי שהוא אף פעם לא דיבר. |: הוא מן מוזר כזה. >.> ובקטע עם דיוידו..@.@ זה היה כזה מוזזזזזרר..כאילו, ממתי הוא מדבר?< @_@ הוא מדבר כמעט בקושי. X: וכן, גם ככה בקושי מדברים בשרשורים אחרים. P: לא נראה לי שיהיה לאנשים אחרים אכפת שאנחנו מדברים על לא דיג'ימון. XD~ דווקא אין לי הרבה אנשים לדבר איתם על בלאד פלוס. זה נחמד. ^^;

Serf SaN

New member
יצאו אתמול בלילה פרקים 36 ו37! OO

איזה מגניף.
רק כמובן שהשארתי את המחשב דלוק כל הלילה..וזה בכלל לא הוריד לי. ;~;

Apikachu L

New member
מה?! ולא הודעת לי!

כלבה שכמוך. הלוואי שהאג'י יבו אליך בלילה וימצוץ לך את הדם! הא! וגם רוחו של ריקו!

Serf SaN

New member
הייתי צריך להודיע? ם.ם

מצטער! :\ וחוץ מזה, כן הודעתי..פה, בהודעה למעלה! O: בכל מקרה, כבר ראיתי את שני הפרקים..ואני חייב להגיד, פרקים שולטים!
פרק 37 הוא הפרק הכי חזק עד כה בסדרה..כל כך מרגש. ^^ אגב, כדאי אולי שנפתח קומונה לבלאד פלוס, ופשוט נדבר שם? XD; ואז גם אנשים אחרים יכולו להצטרף. [:

Apikachu L

New member
ממ...רעיון טוב.

הורדתי, אבל עדיין לא ראיתי. כי אני מלמדת את אחותי עכשיו. אולי נפתח פורום? ץפוז בטח יסכימו... בלאד פלוס O-. יש לי קומונה של ערפדים. נוכל לדבר על זה שם. כי הם...די ערפדים, לא?

Serf SaN

New member
הם לא ערפים! T-T

סאיה היא בת אנוש! ;;~ הממ..לא נראה לי שהם יפתחו לזה פורום, זאת אנימה קצת לא מוכרת. קומונה אפשר! D: אני אנסה לפתוח. >.> למרות שבחיים לא עשיתי את זה. XD

Apikachu L

New member
הם שותים דם...ויש להם ניבים...

סאיה לא אנושית. היא תלויה בדם כדי לחיות. יש לה פחות או יותר חיי נצח, היא יכולה להחלים במהירות, אמא שלה היא מומיה מצרית עתיקה. זה אל נשמע אנושי במיוחד. זה לא ערפדי מספיק? אני יודעת שהם לא ערפדים במונח המקובל. אבל הם די כאלו.

למעלה