חח משעשע בא לכם להסביר לי איך העסק הזה עובד בכלל?
B BacKarin Street Girl New member 9/7/06 #17 ../images/Emo9.gif http://www.tapuz.co.il/MyBand/help.asp
M Mind Body and Soul New member 10/7/06 #18 כנסו לצ'אט../images/Emo3.gif בפס הכחול החזק למעלה, מעלה שם הפורום יש Chat TV, תלחצו על זה וכנסו
ה העכביש2 New member 10/7/06 #19 בשבת בערב ב-18:34 בערך היה את IIAW בווירג'ין רדיו...וגרר ממני את הפרצוף-- ומדוד שלי את הפרצוף -- גם אתם חושבים שזה סינגל ראשון לא ממש טוב???
בשבת בערב ב-18:34 בערך היה את IIAW בווירג'ין רדיו...וגרר ממני את הפרצוף-- ומדוד שלי את הפרצוף -- גם אתם חושבים שזה סינגל ראשון לא ממש טוב???
א אמבריי לנצח New member 10/7/06 #22 לאחר ששמעתי את שאר האלבום ללא ספק היו יכולים להיות סינגלים טובים יותר.
א אמבריי לנצח New member 10/7/06 #25 אבל את לא חושבת שלקהל הרחב Crystal Ball טוב פי כמה? עם כל הכבוד ל IIAW הוא נשמע כמו הרבה שירים לפניו, ואילו קירסטל בול אולי פופי באותה מידה של IIAW אבל הוא גם מחדש כזה.
אבל את לא חושבת שלקהל הרחב Crystal Ball טוב פי כמה? עם כל הכבוד ל IIAW הוא נשמע כמו הרבה שירים לפניו, ואילו קירסטל בול אולי פופי באותה מידה של IIAW אבל הוא גם מחדש כזה.