התפקדות יוני

"יקירתי אנא סלחי לי אני יודע שטעיתי"

שם:עוז אשכנזי גיל:16.7 מיקום:בבית תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה:לסיים תבגרות בהיסטוריה לעשות סיידליפ אממממ ולא יודע מה עוד איסיקיו:337067615 מסנג'ר:eek:[email protected] מסר לאומה:תן חיוך הכל...תעזוב פרוש תמונה

fucking A'

שם:בנצי הגדול מכולם גיל: עם 26 יום 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיקום: נס ציונה תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: לסיים תיכון, גיל 18, והרבה הרבה חגיגות איסיקיו: למה נראהלכם מסנג'ר: גםככהבקושיעובד מסר לאומה: חעחעחע תמונה

כי בא לי^^../images/Emo194.gif

שם:
קרן גיל:
18 וחצי מיקום:
תל אביב תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה:
בגרויות עבודה מסיבת סיום
איסיקיו:
אין מסנג'ר:
אין לי כח מסר לאומה:
מועד ב' כוס אעמק תמונה
חוחין

shahaf shecter

New member
אז.... :)

(*)שם: שחף :) (*)גיל: 15 עוד מעט.. (*)מיקום: תל אביב סיטי*+* (*)תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: חופשש טיולים והרבה.. אילת!! (*)איסיקיו: 204447490 (*)מסנג'ר:[email protected] (*)מסר לאומה:שייגעצ היא פשוט להקה טובה.. באמת..! (*)תמונה:

דיס יס מיי מאסג' טו יו אואואו..

שם: אביטל גיל: עוד פחות מחודש 16 [להלהלהלה] מיקום: פה תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: וואי המממ בגרויות ומתכונות. אין היסטוריה!!!!!!!!!!!11 כייף אלוהי! איסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: אללה בגרות בעיצובבבבבבב :) תמונה נאאאאאאאאאאאאאאפ

גוטשה

New member
רק בגלל שזה יהיה אחרי אביק

שם:אביגיל גיל: 14 והרבה (לא
) מיקום: נס ציונה תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה:לסיים בית ספר, הרבה פרלמנט, קונצרט הרכבים איסיקיו: 26892095 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: מחזור זה הדבר הכי גרוע שקרה לי בחיים תמונה:

גוטשה

New member
שתוק שתוק ><

חוץ מזה אני מסיימת חטיבה! אני עוברת בניין! זה נקרא!

פרקשון

New member
חחח בסדר בסדר

לא להרוג אותי! רק עוד 3 שנים נשארו לך מזה 3 שנים? זה כלום!

../images/Emo121.gifהרכבים זה טוב

את בסיסטית, נכון? ואם זכרונני אינו מטעה אותי יש לך ימהה RBX שחורה או אדומה או שאני מתבלבל עם אביק וופל?!

למעלה