התפקדות מאי

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gifהתפקדות מאי

שם:
משו טוב שקרה החודש:
משו רע שקרה החודש:
איסיקיו:
מסנג'ר:
מסר לאומה:
תמונה

מיכמיך3

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif

שם: מיכל. גיל: עוד חודש ושבועיים 16. מיקום: בבית, בפ"ת. משהו טוב שקרה החודש: הופעה של אביב גפן. משהו רע שקרה החודש: אתם... חחח... סתם,סתם.... לא זוכרת משהו רע.. אייסיקיו: האייסיקיו פג תוקפו אצלי. מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: תנו חיוך הכל לטובה. תמונה: עזבו אתכם מתמונה שלי... אני יוצאת זוועה... עדיף שלא תיראו, לא שאני מכוערת אבל עזבו בכל אופן..

AvtipuS

New member
הבוכנה של גל הארכובה שמחובר לשסתומים

שם: רז גיל: עוד חודש 17 מיקום: ק מוצקין משו טוב שקרה החודש: אנערף לא זוכר משו רע שקרה החודש: אשקלונה ניצוח אותנו אתמול \: איסיקיו: 172993007 מתחבר פעם ב... מסנג'ר: במסר מי שרוצה. מסר לאומה: עזבו אתכם מנוע, סעו באופנים. תמונה

עדי D

New member
../images/Emo3.gifמתפקדת

שם: עדי גיל: 16 מיקום: חיפה משו טוב שקרה החודש: ערב להק'ות צעירות
משו רע שקרה החודש: ממ יותר מידי יהדות
איסיקיו: מת מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: אל תלמדו יהדות זה לא כיפ. תמונה

ססילייה

New member
פרויד הזה, חתיכת גאון מסומם ../images/Emo47.gif../images/Emo11.gif

שם:לירון, אבל אתם תקראו לי ליל.
גיל:19. מיקום:קריית ביאליק-אפק. משו טוב שקרה החודש: קרו הרבה דברים.
משו רע שקרה החודש: כל הלחץ המיותר הזה מתקופת הבגרויות. איסיקיו:עזבו. מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: אני לא מאמינה שעוד מעט נגמר פסיכולוגיה.
תמונה

ססילייה

New member
הנה שלומיייייי D:

מה קורה? ותשנה כבר את החתימה!
אפרת גוש היא לא גריזלה!@#$%

month

שם:מאיה אשל גיל:14 מיקום:בית
משו טוב שקרה החודש:שטיות משו רע שקרה החודש:שטויות איסיקיו:- מסנג'ר:- מסר לאומה: הכל לטובה תמונה

kessler2

New member
מתפקד! ../images/Emo169.gif

שם:
יונתן קסלר גיל:
12 וקצת מיקום:
תל אביב משו טוב שקרה החודש:
רוק עצמאות משו רע שקרה החודש:
אממ לא יודע איסיקיו:
17506458 מסנג'ר:
[email protected] (עדיף על אייסיקיו) מסר לאומה: - תמונה: -

אפרת P

New member
פדאםפדאם../images/Emo112.gif

שם: איפרת גיל: 15 מיקום: זכרון משו טוב שקרה החודש: אהבה אהבה אהבההה. משו רע שקרה החודש: הממ דיבול איסיקיו: 261625652 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: אפילו אלוהים זיין את מריה תמונה

Hezi The One

New member
טטםטם

שם:חזי גיל:17 מיקום:ר"ג משו טוב שקרה החודש:לאדע משו רע שקרה החודש:כל המתכונות האלה איסיקיו:173282917 מסנג'ר:אין לי כח מסר לאומה:נכון זה שהמציא את המתמטיקה? שימות. תמונה

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שם:צליל גיל:16 מיקום:באר שבע
משו טוב שקרה החודש:רוק"צ, ראיתי אנשים טובים משו רע שקרה החודש:מתכונות וכל מה שמלווה לזה
ואי ראיית אנשים טובים איסיקיו:306896845 מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה:שונאת לגור כאן!!! תמונה

למעלה