התפקדות מאי

|חיל|מתפקדת

שם:אמילי
משו טוב שקרה החודש:אממ.. הרבה ימי הולדת והכרתי את קרן^^
משו רע שקרה החודש:האמת שלשם שינוי לא היו הרבה
איסיקיו:274684330
מסנג'ר:[email protected]
מסר לאומה:בראשית ברא אותי אלוהים.. אבל אז התחרטXD לקוח מבלוג כלשהו.
תמונה: *מחפשת* מצאתי! ככה הפאלפון שלי נראה אחרי ששברתי אותו><"

../images/Emo121.gifהתפקדות דות דות!

שם: נחשו
גיל: שלושה וחצי חודשים ל17 מיקום: איזור חיפה משו טוב שקרה החודש: הוא עוד לא התחיל, בינתיים כלום משו רע שקרה החודש: כנ"ל איסיקיו:
מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: משוגע הוא האדם שמסרב להכיר בלא שפויים תמונה: תמונה שצילמתי בגינה

keeeren

New member
מתפקדת:]

שם:קרן גיל:18 (טוב נו... 17 וחצי) מיקום:בת ים משו טוב שקרה החודש:רוק עצמאות נראה לי.. משו רע שקרה החודש:תחילת תקופת הבגרויות וסיום העונה של נמלטים..
מילררררר |מזילריר| איסיקיו:126401955 מסנג'ר:אין לי כח מסר לאומה:שימו קרם הגנה.. עדיף מאשר קילופים בהחלט! תמונה-אם מישו ילמד אותי איך מקטינים תמונות אני אשים בכיף.. עד אז.. חבל!

היה לי חשק לחזור

שם: ירדן גיל: 18 מיקום: תל אביב סיטי משו טוב שקרה החודש:המון דברים. טבריה/עצמאות/יומולדת18/פסח משו רע שקרה החודש:אין איסיקיו: מסנג'ר: מסר לאומה:אל תתשתכרו כשיש מצלמה בסביבה תמונה זה מה שקורה

keeeren

New member
אוווו ברוכה השבה

אותך לא ראיתי הרבה זמן.. מזל טוב

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifעוד בגרות אחת מאחוריי!!! :]]

שם:
גלוש גיל:
18+ מיקום:
בית שכזה משו טוב שקרה החודש:
ישלי חבר..
משו רע שקרה החודש:
החודש עצמו.ביצפר.לימודים.לחץץץ. איסיקיו:
131212046 מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה:
מחר.חודש.כיפחיים.ועודמעט ל"ג בעומר.יאי. תמונה
ימ
.

שומפמפום

שם: רון גיל: 16 מיקום: פ"ת משו טוב שקרה החודש: הופעות, קירוב לאנשים. משו רע שקרה החודש: בצפר, ריחוק מאנשים. איסיקיו: מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: קונדומים שוקולד רולז. תמונה
.

טולייצ

New member
סוף שבוע ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שם: אורטל גיל: עוד חודשיים 19 מיקום: באר שבע. תמצאו אותי יותר בבה"ד 7 (צריפין) משו טוב שקרה החודש: בוםבמלה! (חופשת פסח) משו רע שקרה החודש: קורס מפקדים. איכ. איסיקיו: - מסנג'ר: - מסר לאומה: אממ..צבא זה רע?
תמונה-קצת ישנה,אבל בכל זאת

פרקשון

New member
אני מקווה שלא שכחתם אותי..

שם: עידן גיל: 19 מיקום: מרכז משו טוב שקרה החודש: לא נענשתי משו רע שקרה החודש: לא משנה איסיקיו: 315708064 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה:תשתו ותנהגו, מקסימום... תמונה

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

שם: נעמה שיינמן גיל: 19 מיקום: בבית משו טוב שקרה החודש: עדדין לא קרה משהו ששווה ציון... משו רע שקרה החודש: מיון ברמב"ם אחרי שנפלתי את נפילות חיי בהפרש של 5 דקות איסיקיו: 264142377 מסנג'ר: תבקשו במסר מסר לאומה: כואב לי =( תמונה:---> (אני בימי הלא חבושים)

למעלה