חדשות וחדשים

Michali17

New member
שלום לכולכם!

שלום רב! קוראים לי מיכל אבל כולם קוראים לי מיכלי אתמול גיליתי שקיים הפורום הזה מפי חברתי היקרה ליאתי (לולו המשוגעת) אני בת 18 וחצי, ואממ אני לא ממש חנונית אבל יש לי כמה תחביבים חנוניים כמו קריאת ספרים ואממ אני אוהבת לקרוא גם על מבנים אדריכליים, בכלל אחרי צבא אני הולכת ללמוד אדיכלות, אבל כבר גלשתי לנושא אחר =) ואממ למדתי טוב, קיצר הייתי חרשנית בתיכון, אני לא מאמינה שהוא נגמר :( היה לי כיף. אממ מה עוד ? אני אוהבת לרקוד, לשיר לצאת, לראות סרטים, לצחוק. אני בת אדם מאוד אופטימית =) אה! ויש לי במסיבת סיום 3 מילים שאני אומרת לבד. אתם נראים קבוצה של אנשים ממש נחמדים. מיכוש התקבלתי ?

*גלעד*

New member
שלום!

אני חושב שאני חנון :D אז באתי לפה. איך אני בודק אם כך הוא הדבר?

Agent Frog

New member
שלום לכולם! ../images/Emo54.gif

אני חדש פה... ממש אין לי מושג למה החלטתי לכתוב דווקא בפורום הזה, אבל כנראה שעמוק (או לא כל כך..) בתוכי אני מרגיש חנון :) בכל מקרה - יש לי הרבה יותר מדי זמן חופשי במשרד (אני בשירות לאומי), ונראה לי שפורומים זה פתרון טוב לבעיה שכזו. אז - נעים מאוד, אני מקווה שנפלתי על פורום נחמד!

שלום! ^_^

דבר ראשון תוציא לשון. גרג תקח בדיקת דם, מkה אפורה תבדוק כמה רפלקסים ו wing chan... טוב, כחלק מהפרוטוקל צריך לבדוק את המצב הרקטאלי... אתה עדיין רוצה להבדק?
כמובן יש את המבחן השני, ספר לנו על עצמך ונבחן זאת.

נא, אנחנו לא נחמדים ../images/Emo8.gif

טוב, הפורום נחמד, אנחנו דואגים להשקות אותו ולטפח אותו. לגזור ציפורניים כשצריך וכו'. הוא בהחלט פורום טוב. שירות לאומי? מעוניין להרחיב על העניין? מה עושה אותך בתוכך חנון? חיצונית אתה לא?

hopefulman

New member
../images/Emo6.gif , אהבתי וברוך הבא , גלעד.

טוב , נראה לי שרק עכשיו הזדמן לי להיווכח בקיומה של האפשרות הראשונה אולם אני משער שבלאו הכי מימושה היה נפסל על הסף :) לטובת האלטרנטיבה השניה. גלעד , אני מאחל לך השתלבות נעימה כאן ובאשר לשאלת "מיליון הדולר" - אני לא מאמין בד"כ בהגדרות מוחלטות ומעריך כי כמעט (ואולי אולי בלי כמעט...?) בכולנו קיימים אי אילו צדדים מעודנים וקטנוניים במידה זו או אחרת והשאלה היא אם כבר מה מידת הדומיננטיות שלהם בנו. דניאל.

או במילים אחרות...

כדי להיות חלק מהקבוצה, פשוט עליך להודות בקיום מאפייני הקבוצה. או במילים לא קשורות: Use the force

*גלעד*

New member
תודה לכם D:

לגבי הבדיקה הגופנית, אולי עדיף שאוותר בשלב זה.. אבל השימוש ב-Force נשמע לי הרבה יותר כיף, לפחות ככה זה נראה בסרטים..

אתה צריך להוסיף "-" לאייקון

<<< יותר חביב ( : - D ) מאשר :D
אם היה ניתן לך האפשרות, אילו כוחות היית רוצה? נניח רק שלושה.

Jos711

New member
לא, ../images/Emo13.gif אומר: "אני שונא אותך, אז

הנה לך אייקון."

מה היית לוקח לאי-בודד?

אם היית בעל חיים, איזה בעל חיים היית? ואיזה בעל חיים היית רוצה להיות? :p

למעלה