או בשאלה אחת "בתור איזה בע"ח היית רוצה להלקח לאי בודד?"
A Agent Frog New member 28/6/06 #28 התשובה ברורה. "בתור איזה בע"ח היית רוצה להלקח לאי בודד?" עצלן. עדיף עצלן עם כנפיים, אם יותר לי לשדרג
M Michali17 New member 21/6/06 #3 *הולכת למזכירות* מזכירה, מזכירה מה עכשיו ? הייתי היום בבית ספר וראיתי כל מיני ילדים שבאים להרשם לתיכון היה לי דה זה וו מטורף
*הולכת למזכירות* מזכירה, מזכירה מה עכשיו ? הייתי היום בבית ספר וראיתי כל מיני ילדים שבאים להרשם לתיכון היה לי דה זה וו מטורף
A Agent Frog New member 27/6/06 #15 אז ככה - לא נראה לי שחיצונית אני חנון.... 0.o גופי החטוב אינו מרמז על אישיותי המחוננת! לגבי השירות הלאומי - הייתי חודש ביחידה קרבית בצבא, ויצאתי. עכשיו אני עושה ש"ל בעירית ירושלים, במטה המחשוב. משעמם פה. מאוד. ויש אינטרנט. זהו!
אז ככה - לא נראה לי שחיצונית אני חנון.... 0.o גופי החטוב אינו מרמז על אישיותי המחוננת! לגבי השירות הלאומי - הייתי חודש ביחידה קרבית בצבא, ויצאתי. עכשיו אני עושה ש"ל בעירית ירושלים, במטה המחשוב. משעמם פה. מאוד. ויש אינטרנט. זהו!
א אדםלבארי New member 27/6/06 #20 אומנם אני מרכיב משקפיים... אבל אני לא חושב שתמצא כאן הרבה מחברי הפורום ש-נראים- כמו חנונים במובן הארקלי של המילה הכרתי איזה בחור שעובד שם, לא זוכר כבר מי
אומנם אני מרכיב משקפיים... אבל אני לא חושב שתמצא כאן הרבה מחברי הפורום ש-נראים- כמו חנונים במובן הארקלי של המילה הכרתי איזה בחור שעובד שם, לא זוכר כבר מי
D DirtySpirit New member 27/6/06 #18 במילא אין פה כ"כ מה לנהל../images/Emo3.gif אפילו הספאם מתרחק מאיתנו