אבל לא בתחילת אוגוסט....
L Las Pirus Israel New member 18/6/06 #23 לא משנה לי אבל.. אם ביולי אז שיהיה בשעות אחר הצהריים כי בבקרים אני עובדת, ואם באוגוסט אז בבקשה שיהיה לפני ה8 כי גם אני טסה!
לא משנה לי אבל.. אם ביולי אז שיהיה בשעות אחר הצהריים כי בבקרים אני עובדת, ואם באוגוסט אז בבקשה שיהיה לפני ה8 כי גם אני טסה!
L Las Pirus Israel New member 19/6/06 #32 8/8!!! אני מכירה כל כךךךךך הרבה אנשים שנולדו בתאריך הזה! בבית ספר שלי עשו "מועדון ה8.8" של כל האנשים שנולדו בתאריך הזה וזה איזה 15 אנשים.. שזה פול לבית ספר אחד... ויש עוד איזה 5 שאני מכירה לא מהבית ספר.. אניוויי, מזל טוב מוקדם)
8/8!!! אני מכירה כל כךךךךך הרבה אנשים שנולדו בתאריך הזה! בבית ספר שלי עשו "מועדון ה8.8" של כל האנשים שנולדו בתאריך הזה וזה איזה 15 אנשים.. שזה פול לבית ספר אחד... ויש עוד איזה 5 שאני מכירה לא מהבית ספר.. אניוויי, מזל טוב מוקדם)
B BonJoviT New member 18/6/06 #26 ../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif אני עסוקה בשניהם..הכל תלוי בתאריך..
B Boba Smith New member 19/6/06 #29 לא קריטי כמובן שיש גם תאריכים ספציפיים שאני לא יכול, אבל אי אפשר להתחשב בכולם. מה שיהיה יהיה, נקווה לטוב.
לא קריטי כמובן שיש גם תאריכים ספציפיים שאני לא יכול, אבל אי אפשר להתחשב בכולם. מה שיהיה יהיה, נקווה לטוב.