משחק היכרות

motib4

New member
../images/Emo181.gif משחק היכרות../images/Emo70.gif ../images/Emo181.gif

אני שמח לפתוח משחק היכרות שראיתי בפורומים אחרים. הוא יעזור להכיר את חברי הפורום הרבה יותר טוב. הוא הולך ככה: 1. כל אחד צריך לכתוב משהו על זה שמעליו. החוכמה היא להסתכל בכרטיסים האישיים. זה מסומן כך: ^ (SHIFT+6). 2. כל אחד צריך לכתוב משהו על עצמו. זה מסומן כך: > (SHIFT+ת). 3. כל אחד צריך לתת משהו כדי להמשיך את השרשור: לדוגמא: מתחתי צריך להיות מישהו שאוהב חומוס. זה מסומן כך: V (האות V). אז אני מתחיל. ^ אף אחד מעליי. > אני האויב המושבא של פטריות. פשוט שונא את זה... V מתחתי חייב להיות מישהו שאוהב את מדונה.

אוקי../images/Emo13.gif

למוטי יש אתר של התאומות אולסן והוא שונא פיטריות (בלי קשר מוטי: ניראה לי שהבנתי מה עושים עם לא תגיד לי)
אני אוהבת חומוס V אני האויבת של ה
+ות
שונאת אותם !!!(נעקצתי כבר כמה פ]מעים בחופש
ומתחתי צריך להיות מישהו ששומע הרבה רדיו. נ.ב עכשיו אני הולכת רק ביום שישי אני יחזור
אז אני יראה את כל התתגובות ביום שישי על תשכחו אותי

ענבר 2002

New member
היי מוטי../images/Emo46.gif

היי מוטי אני המצאתי את המשחק הזה והפצתי אותו בפורמים ! אז כל הזכויות שמורות לענבר!!!!! טוב אני ממשיכה : מעלי : ילד חביב למדי שלא סובל רוק(לא רוק מהפה רוק המוזיקה) אני: אוהבת יותר מכול לנגן בגיטרה היפיפה שלי ג´יין!!!!(היא חשמלית אל תחשבו) מתחת:חייב להיות מישהו שלא מפסיד אף פרק של בנות גילמור!!!

ענבר 2002

New member
אוי אני מצטערת

אוי אני מצטערת לקח לי הרבה זמן לכתוב את ההודעה שמישהו כבר עשה לפני טוב אז אני ממשיכה: מעלי: ילדה מקסימה שיש ל אחות תאומה. אני:יש לי שלוש כלבים שני דגים אוגר אחד. למטה.: חייב להיות מישהו שלא מפסיד אף פרק בסידרה בנות גילמור!

Alexis14

New member
אוקיי תורי

^ מעליי יש מישהי שאוהבת לנגן בגיטרה ואוהבת חיות > אני אוהבת מוזיקה, ואני בונה אתר על התאומות ואני לא מפסידה בנות גילמור!!! v מתחתיי חייב להיות מישהו שמעדיף את אשלי על מרי קייט

rahelm

New member
עכשיו אני...

^ מעלי משהי שלא מפסידה בנות גילמור > אני אוהבת שמוע שירים ולרקוד לראות טלויזיה לנגן באורגן ואני שרופה על התאומות!!! V מתחתיי חייב להיות משהו שאוהב לראות דוסון קריק!!

א ג ס י ת

New member
אני..

^מעליי יש מישהי שאוהבת לנגן באורגן >אני אוהבת לראות דוסון קריק, ואוהבת את התאומות V מתחתי חייב להיות מישהו שראה בטי המכוערת ורואה אקומודה.

ענבר 2002

New member
אני יודעת...

שכבר הייתי אבל אפשר עוד פעם כי אני אני פשוט אוהבת יותר את אשלי ממרי קייט! טוב מעלי:ילדה שלא אוהבת לשים הרבה פרטים בכרטיס האישי שלה. אני: בפעם הראשונה כשהייתי תינוקת שהכניסו לי מוצץ לפה ירקתי אותו, היהיה חחחח. למטה:חייב להיות מישהו ששרוף על הארי פוטר וכול מה שקשור אליו.

עכשיו תורי!

^ מעלי מישהי שמעדיפה את אשלי על מרי קייט ואוהבת לנגן באורגן! > על אני אוהבת מאוד את התאומות וגם את רועי הודס...ואני רואה דוסון קריק Vמתחתי חייב להיות מישהו שראה סיטי טאוור!

ענבר 2002

New member
אני רוצה לתקן אותך:

אני שונאת לנגן באורגן ואף פעם בחיים שלי לא ניגנתי!!! מאיפה הוצאת את השטות הזאת אני אוהבת לנגן הגיטרה חשמלית לא באורגן דפוק!!

מעריצת הארי פוטר טת בטוח מדברת עליי

מעליי מישהי שאוהבת לנגן בגיטרה ושנאת מוצצים חולה על אשלי ומרי קייט אולסן ואוהבת את הגיטרה שלה ג´יין אני חולה על התאומות והארי פוטר אוהבת דוסון קריק חולמת לנגן על גיטרה מתחתיי בטוח שיש מישהו שרואה וחולה על הסידרה חברים

rahelm

New member
...

תנגני בגיטרה הדפוקה שלך היא התבלבלה אני אוהבת לנגן באורגן !!!!!!!

באטרקאפ

New member
אני...

^ מעליי יש מישהי שאוהבת אופרות סבון ובנוער העובד והלומד > אני ראיתי סיטי טאוור, אני משחקת כדורגל... v מתחתי צריך להיות מישהו ששונא את הפועל ת"א..

KISHKOSHA

New member
ועכשיו אני!

^מישהי שראתה סיטי טאוור ומשחקת כדורגל >אני שונאת את הפעול תל אביב, אוהדת את מכבי חיפה ומתה על התאומות אוסלן V מתחתי חייב להיות מישהו שהוא בצופים!!

עכשיו התור שלי!

^מעלי מישהי ששונאת את הפועל ת"א ומתה על מכבי חיפה! > אני ילדה שלא מפספת בנות גילמור, שרופה על התאומות וקוראת הארי פוטר V מתחתי חייב להיות מישהו שעולה לכיתה ח´

Mery Kate

New member
אני

^מעלי ילדה שלא מפספת בנות גילמור > אני אוהבת ליראות אקומודה v מתחתי חייב\ת להיות בן\בת ששונאים קטנטנות

אני

^מעלי ילדה שעולה לכתה ח´ >אני אוהב לגלוש V מתחתי חייב/ת להיות מישהוא\יא שלא אוהב קולה

למעלה