משחק היכרות

אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה אתם עושים את נכנסים לתוך המשחק הוא כבר נהרס...כי זה לא מסודר....ואנשים נכנסים עם דברים שלא קשורים למשחק!! בבקשה להפסיק!

motib4

New member
המטרה היא להכיר את חברי הפורום

כך שזה בסדר גמור.

gsh10

New member
עכשיו אני ....

מעלי: ילדה שאוהבת ליראות אקומודה אני: אני מאוד אוהבת קטנטנות,התאומות אולסן כמובן זה ברור...וזהו.... מתחתי חייב ליהיות מישהו/מישהי שאוהב/ת לשיר

אני אוהבת לשיר רק שזה לא ממלץ!!

מעלי-אוהבת ריקוד ומשחק אני-חולה על היפים והאמיצים מתחתי-צריך לאהוב את המורדים

motib4

New member
אני../images/Emo70.gif

^ ילדה מקסימה , מדברת איתי באיסיקיו, שמה אירית ויש לה השקפה מצויינת על החיים. > אני הייתי מעריץ את "אקווה". V מי שמתחתי חייב לשנוא ריבה.

omer wild

New member
אני !!!!

^ מעלי מנהל מעולה של הפורום שהעריץ את "אקווה". > אני אוהבת לעשות ספורט במיוחד להתעמל וחולה על מורדים ! V מתחתי חייב להיות מישהו\היא שראה "להתאהב"

Rotem Lisa

New member
בלה !! ../images/Emo107.gif

^ מעלי.. אממ... ילדה חמודה שאוהבת לעשות ספורט, וחולה על המורדים
> מתההה על "קטנטנות", ועל סבסטיאן פרנסיני
V קרא את "סודות נעורים" {מקווה שתבינו מזה}.

*Ginny Weasley*

New member
תורי!

^ מעלי.... ילדה מדהימה שאני מאוד מאוד אוהבת- חמודה, רגישה ובעיקר מיוחדת, שמזדהה עמוקות עם חואניטה מקטנטנות... > אוהבת קטנטנות *בנחה*, הארי פוטר, לדבר באייסי, חו"ל. V מישהי\מישהו שאוהב\ת את בריטני ו
בזה!

Rotem Lisa

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo107.gif

גמני מאודדד אוהבת אותך!! חולייהה החזקה עלייך!!!!

doosie

New member
אני ראיתי...

מעליי - ילדה שחושבת שהיא לא נראית טוב בתמונה שלה - אבל בעצם נראית פיצוץ! אני - אוהבת לשיר ולרקוד וחולה על קולה וג´אנק פוד!! (צ´יפס ופיצה) מתחתיי - חייב/ת להית מישהו/י שאוהבים חיות!!!

cookey-girl

New member
אנייי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מעליי-ילדה שאוהבת לרקוד (כמוני
)
על עצמי-מכורה קשות לקולה
מתחתיי-מישהי/ו שאוהב לראות קטנטנות!!

עכשיו תורי!!!! אז ככה:

^ זאת שמעלי אוהבת מאוד להתחרפן ולהרביץ לאבא שלה (חיחיחי) > אני אוהבת לרקוד ולשיר V זה שמתחתי צריך להיות מישהו שאוהב לישון הרבה כמוני!!!

נה נה נה עכשיו אני!

מעלי-מישהי חמודה בטירוף שאוהבת לרקוד ולשיר אני-אוהבת לישון(ישנה הרבה) ואני מתה על הכלבה שלי!! מתחתי-מישהו ששונא קטנטנות!!!!!!!!!!!

היי אני לא אוהבת קטנטנות אבל חולה

על התאומות אולסן!!!!!!! מעלי- קוראים לה עומר והיא מדגישה כי היא בת אני- אוהבת את הסדרה להתחיל מחדש מתחתי-מישהו שהכ אוהבת את הדמות של ריילי מכל הדמויות!

DreamS_HunteR

New member
אני אוהב את ריילי ובכלל את מרי קייט

מעליי: כותבת טור בפורום בברלי הילס (
) אני: משקה אהוב: קולה!!!! מתחתי: מישהו ששונא את בברלי הילס (מי מעיז לדבר, אה?
)

סורי לאכזב אבל אין אחד כזה אז נהפוך

את זה לחולה על בברלי הילס! מעליי-ילד חמוד מתוק ורגיש שגר באילת! אני- לא מסוגלת לישון לפני השעה 4 בבוקר מתחתי- מי שראה את הסרט מותק הילדות התחלפו עם התאומות המדהימות בגיל 6 (אני לא בטוחה!)

עוד פעם אני!!

מעלי-מישהי חמודה והיא אוהבת לגלוש באינרנט(נו תגידו, מי לא?!) אני-מתה על התאומות אולסן ועל כל כל כל אבל כל הסדרות והסרטים שלהם! מתחתי-צריך להיות מישהו שיש לו איסיקיו!

לי יש איי סיי קיו!

ואשמח לדבר עם כל אחד!! , רק תשיראו כאן את המספר ואני כבר יחפש אותכם וזה כולל אותך עומר את ממש נשמעת מתוקה! אם בא לך תשאירי את המספר! מעליי- ילדה מתוקה מאוד שמדגישה כי היא בת!!!! , חולה על הקטנטנות וצופה במורדים! אני - אוהבת דראמה וגרג מתחתי - צריך להיות מישהו שרוצה לדבר באיי סיי קיו!

motib4

New member
../images/Emo32.gif יש לוח אייסיקיו.

שם תוכלו להרשם ולמצוא את המספרים של כולם.

../images/Emo66.gif

תודה....גם את נשמעת מאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!! האיסיקיו שלי הוא:144505475 לכל השואלים למה נאי עונה רק עכשיו אז ישנתי עד עכשיו והלכתי לישון ב4:00 בבוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה על כול כול כול כול כולם!!!

למעלה