סיכום שבועי

tal2452

New member
../images/Emo181.gifסיכום שבועי../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Maayan Peleg

New member
Living well is the best revenge!

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש גדול התחיל!!! משהו רע שקרה לך השבוע: אין =] היום הכי הכי של השבוע: יום שני! שיר השבוע של ביט 69: אין שיר השבוע לא של ביט 69: כל הדיסק before everything and after של MXPX סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: חשופים ספר השבוע: --- מאכל השבוע: פיצה
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: שיר התחדשות השבוע: חולצה יציאת/בילוי השבוע: נשף סיום, שיר, פסטישבט, יום בריכה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אחשלי: "מנשמעיין?" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : ----- תמונת השבוע: מהמסיבת סיום =] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולההההההה

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif איזה מהממת! ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

אולי תבואי למצעד בירושלים? את גרה קרוב!

Maayan Peleg

New member
חחח מה יש לי לחפש במצעד של הומואים?!

בואי לרעות כבר יא בהמה לא ראיתי אותם שנים!!!!!

Maayan Peleg

New member
לא אמרתי שזה לא אוקי אני סבבה לגמרי עם זה שלא

תבינו לא נכון..
פשוט לי אין מה לעשות שם

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifומה עם שאלת 'איך התעודה שלך?' ?

Highschool lover
איזו שנה נפלאה מבחינת מוזיקה זו הולכת להיות! משהו טוב שקרה לך השבוע: כל הבגרויות היו טובות, מבול של הופעות שעתידיות להיות והכי חשוב ש- AIR באים לארץ! משהו רע שקרה לך השבוע: הברזתי לחברות שלי מהאירוע של קוקה קולה, לא נעים. היום הכי הכי של השבוע: מממממ שלישי, בגלל הבגרויות באנגלית. ובגלל ארטיק מנגו. שיר השבוע של ביט 69: שיר 6 שיר השבוע לא של ביט 69: הדיסקוגרפיה של AIR Electrelane- saturday Beirut - Elephant Gun Bloc Party- Helicopter, Kreuzberg סרט השבוע: אושן 11/12/13 סדרת השבוע: CSI ספר השבוע: טאבו של טימו ק. מוקה מאכל השבוע:
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: ההודעה שAIR באים לארץ והבגרויות באנגלית ומדעית הנדסית שהלכו נהדר התחדשות השבוע: אושר, הבטחה לכרטיס להופעה (שהלוואי ובאמת תתקיים) של AIR יציאת/בילוי השבוע: כל ערבי הגלידה בכל מקום אפשרי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אל תדאגי, את תוכלי ללכת לבד להופעה ולהשתולל כמה שתרצי" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן:(מתלהב לגמרי) אני בכיתה י', עשיתי ביום שלישי את כל הבגרויות באנגלית שאני צריכה [E F G] וסיימתי ללמוד אנגלית! והדבר הכי מגניב הוא שאיך שזה נראה עכשיו, אין לי אף טעות באף אחד מהשאלונים
תמונת השבוע: זה היה אחד הדברים הכיפיים והמגניבים ביותר! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: איזה יופי! :) זהו. + איך התעודה שלך? סבבה לגמרי :) זהו באמת באמת :)

מסכמשת../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא הייתי בבצפר כמעט, תעודה מצויינת, יום כיף עם ליאורי
משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה :( היום הכי הכי של השבוע: שני שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: יוצא לאור של אהוד בנאי סרט השבוע: 21 סדרת השבוע: - ספר השבוע: מיקוד בלשון P: מאכל השבוע: העוגיות שאני וליאור הכנו מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: איילי, ליאור ונועה התחדשות השבוע:- יציאת/בילוי השבוע: הערב בנהריה עם ליאור נועה ונופר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת P: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע בסדר

just gaya

New member
סיכום../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:הלכתי לאל תתעסקו עם הזוהן ופגשתי את נטע
משהו רע שקרה לך השבוע:לא רוצה לדבר על זה
היום הכי הכי של השבוע:ממ לא יודעת:p שיר השבוע של ביט 69:בנות אוהבות בנים חזקים שיר השבוע לא של ביט 69:בא לי מקופלת
סרט השבוע:אל תתעקס עם הזוהן! סדרת השבוע:חשופים..או סאותפארק ספר השבוע:אין מאכל השבוע:ממ נראה לי פסטה ושניצל
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:ממ נטע
התחדשות השבוע:חצאית. יציאת/בילוי השבוע:היום.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"עשו לו זין גדול כי למזרחים יש כזה"
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :
תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:לא משהו

tal2452

New member
מסכמת../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש!!!!! :) משהו רע שקרה לך השבוע: כלום היום הכי הכי של השבוע: כל השבוע
שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69:fear of the dark סרט השבוע: ספיידרמן 1 סדרת השבוע: האנטומייה
ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: לא יודעת התחדשות השבוע: 2 ג'ינסים יציאת/בילוי השבוע: כרמיאל, עלהאש אצל אידה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: -"אם יסובבו לך את המוח תהיה חכם" -"יש לו טיקים במוח" -"איפה אפי?" -פיר אוף דה דארק במבטא רוסי כבד -בדיחות לא מצחיקות של נטע -הודו - לייפר מאסייה במבטא אתיופי - ערן:"וואו מריחים את זה? יש פה ריח של שקר.." שובל:"וואו מריחים את זה? יונתן הפליץ" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן: תמונת השבוע: אחר כך.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחד הטובים

מסכמת =]

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול היה לי יומולדתת [: משהו רע שקרה לך השבוע: - היום הכי הכי של השבוע: יום שישי שיר השבוע של ביט 69: כל הדיסק החדשש[: [: שיר השבוע לא של ביט 69: איןן סרט השבוע:איןן סדרת השבוע:חשופים (איזה מתח!!) ספר השבוע:לא קוראת ספרים מאכל השבוע: ממולאים [: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: ככלל החברים שלליי[: התחדשות השבוע: מיטה, 2 הדיסקים של ביט 69 (סופסוווווווףף!!),2 תיקים,2 מכנסיים,2 גופיות........... יציאת/בילוי השבוע: אתמול כל החברים עשו לי מסיבת הפתעעהה[: (לא ממש הופתעתי למררות שכמעט התעלפתי להםXD) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: המורה למתמטיקה אמרה לחברה שלי: "את חיית בעיות מילוליות!" חחח זה קרע אותי! פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שאני מפחדת ממשאיות ממש גדולות שעוקבות אחרי? תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולהההה!!

למעלה