סיכום שבועי

Arctiic Monkeys

New member
מסכמשת..

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי אותה !@#$$% משהו רע שקרה לך השבוע: היא הלכה
היום הכי הכי של השבוע: היוםהיוםהיום.. שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69: Violent hill - coldplay סרט השבוע: זוג משמיים.. [נראלי קוראים לזה ככה
] סדרת השבוע: סמולוויל
!!!!!!!!111111 ספר השבוע: תהליך האבולוציה האיטית של צ'ארלס דרווין מאכל השבוע: צ'יפס.. יצא לי לאכול את זה כל יום ויום במהלך השבוע הזה.. מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: היא
התחדשות השבוע: שרשרת וטבעת וסיכה מגניבה כזאת שכתוב בה "anything the boys can do, girls can do better" או משהו כזה בסגנון.. יציאת/בילוי השבוע: היוםהיוםהיוםהיום ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "שום טמפון בעולם לא יעצור את המחזור הזה"
זה היה תלוי באיזה ביתספר.. י"ב שסיימו ללמוד כתבו את זה .. פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע:איילאבנהנה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד כזה..

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif מקוצר

משהו טוב שקרה לך השבוע: מקס ברנר היה טעים משהו רע שקרה לך השבוע: המנות שם ממש קטנות היום הכי הכי של השבוע: אתמול
מאכל השבוע: הכנתי קציצות כרוב ותפו"א עם רוטב טעיםםם מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: עודדי! וגרי כי היא אמרה שסוף סוף היא באה לאזור
התחדשות השבוע: תיק ב20 שקל. יחי השוק! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד +

יערולה13

New member
באיחור כי האינטרנט שלי רשע

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה ביום רביעי
משהו רע שקרה לך השבוע:שהתרוששתי אבל למען מטרות טובות
היום הכי הכי של השבוע:רביעי שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:לזניה
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:הופעה התחדשות השבוע:הדיסק החדש של סינרגיה וביום שישי יהיה לי כבר את הדיסק החדש של ביט69 [נו מה לעשות התרוששתי ורצו להביא לי מתנה ליומולדת אז אני מחכה
] יציאת/בילוי השבוע:רביעי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :הידעת שיום חמישי יש לי יומולדת?
תמונת השבוע:מאיזה טיול של"ח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד - - -

Maddie

New member
באיחור אופנתי ../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נמנמנמנ סיגל חזרה וקנתה לי מתנה מגרמניה ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת
היום הכי הכי של השבוע: שישי-שבת בסט אברררררררררר שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69: בילי ג'ין - דיוויד קוק סרט השבוע:
סדרת השבוע:
אבל הלוחשת לרוחות חוזרת! ספר השבוע: חוכמת הסריס מאכל השבוע: עוגוווותתת הרבה הרבה עוגווות! מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: יומולדת לסבתא - נסענו לצימר! התחדשות השבוע: דובי ^^ יציאת/בילוי השבוע: שישי-שבת בצפון ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "קרואלה דביל"
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שהבצפר שלנו קקי ואנחנו מסיימים ב-11 למרות שאנחנו מחזירים ספרים ב-25 ליוני? אה וגם אין להם תקציב לארגן מסיבת סיום לכיתות ט' פוייייייייייהההההה תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמדיישן

ברלץ

New member
מסכמת...שבוע מטורף!!!...

משהו טוב שקרה לך השבוע: התנשקתי בפעם הראשונה בחיי!!! משהו רע שקרה לך השבוע: זה היה עם 2 בנות ובן היום הכי הכי של השבוע: שישי שיר השבוע של ביט 69: כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: היהודים-ג'קי אני מכורה לשיר הזה!!! סרט השבוע: סטפ אפ סדרת השבוע: CSI מיאמי ספר השבוע: אין מאכל השבוע: פיתה דרוזית מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: ידיד שלי...(לא אני לא התנשקתי איתו) התחדשות השבוע: גרביים יציאת/בילוי השבוע: ים ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "כולם יכולים להכנס אליי יש הרבה מקום..." פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : אין תמונת השבוע: אני הכי שמאלית סורי שזאת כל הזמן אותה תמונה פשוט אני צריכה לשים עוד על המחשב... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי...

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif לא הבנתי..

התנשקת בפעם הראשונה עם שתי בנות ובן?

ברלץ

New member
כן כן אני יודעת...

שזה מגעיל אבל זה קרה אחרי הרבה אלכוהול ונרגילה...

tal2452

New member
../images/Emo207.gif מזל טוב!!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo192.gif|ליצן

...היום יום הולדת היום יום הולדת ליערה!! מזל טוב

למעלה