עובד וג'ניה

n o y a 1 0

New member
עובד נראה טוב.. ויש לציין שהוא חמוד

הוא וז'ניה צו
ות לעניין....

n o y a 1 0

New member
עובדדדדדדד... וז'ניהההההההה...

הם זוג כ"כ מצחיק.... ומעניין.... ז'ניה קורעת... ועובד ממש חתיך.... בקיצור... יש להם שילוב קטלני.... יהיה מעניין לראות אותם בגמר...

|המפעם שניה שאני רואה "סוף הדרך"...

אחלה תוכנית... התרשמתי מההתחלה מג'ניה ועובד.. אהבתי את היחס של עובד לג'ניה..הדאגה האיכפתיות..השיחות נפש..:) וג'ניה מצחיקה...רגשנית כזאת..אבל חמודה ויודעת להעריך את בן הזוג שלה.. שיהיה להם ב ה צ ל ח ה !!!

סוריייי... אני ממש חדשה כאן..

פעם הבאה... :) כולם אומרים שעובד חתיך וג'ניה מצחיקה... נכון הוא נראה טוב.. אבל...מה שיותר אהבתי בו זה את ההתנהגות שלו לג'ניה..והיחס... אף אחד לא ציין את זה....

TheBlackFairy

New member
../images/Emo181.gifעובד וג'ניה../images/Emo181.gif../images/Emo60.gif

כל תגובותיכם, שאלותיכם, וכל מה שקשור עובד וג'ניה - לשרשר לכאן
.

הם הפייבוריט שלי לסבב3-

הם ממש חמודים לדעתי
הם מפרגנים אחד לשני,מעודדים אחד את השני ועובדים בשיתוף פעולה
מזה נבהלתי שז'ניה התעלפה...מסכנה
הם פשוט זוג מקסים-אחד הזוגות שהכי אהבתי בעונה הזאת... עובד חתיך*
* ז'ניה מצחיקה:"ציציות זה דבר סקסי"-הרגה אותי
פשוט זוג מקסים. היה גיע להם להמשיך ליום הבא-הם חמודים
*לימור ממש עיצבנה אותי עם הקומבינות שלה..עכשיו אני יכולה להבין למה חי והודיה נפלו..פשוט לא הוגן* וזהו..אני מקווה שז'ניה ועובד ינצחו

ayw

New member
נהדרים !

פשוט מקסימים ! פשוט נפלאים ! כל מה שאני אוסיף רק יגרע מהם, הלוואי ויקחו את הגמר !

zima holoda

New member
DJESIA

DJENI HAI.ANI SAMEIAH LEROOT OTAH BE TELEVIZIA,VE MEIUHAD BE TOHNIT AZE.BEAZLEHA.TII BE KESHER. ZIMA

jeskatochka

New member
Zimushka! Privet!

zima! privet! vot zdorovo uslishat' tebya! kak ti'? Ya tolko seichas otvechau, potomu cto ne zahoju v forumi i voobshe pol'zovat'sya vsei etoi shtukoi ne umeyu. Napishi mne na moi e-mail [email protected] Jesya

קטע מצחיק...

אני באופן קבוע רואה סוף הדרך,אך אתמול לא יצא לי לראות.. ובדיוק פיספסתי את המועדמודים החדשים ולא ידעתי מי הם.. לפני שעה קלה,הגעתי לבריכה ביישוב שלי,וגיליתי שהמתמודד שמוכר(בקיוסק) שם הוא לא אחר מבן זוגה של ז'ניה.. אין לי מושג איך קוראים לו,והוא גם אמר שאסור לו להגיד מי עלה בסוף לגמר..הוא באמת נחמד.. ישב ודיבר איתנו..עשינו איתנו הורדות ידיים והיה באמת נחמד..

חחחחחחחחח...

קודם כל ממש מגניב שפגשת אותו.... דבר שני- בהודעה הראשונה שלך כתבת שאתה לא יודע איך קוראים לו ובהודעה השניה כבר שאלת עליו שאלה וכתבת את השם שלו...יפה יפה...

אחי.......

אחרי ההודעה הראשונה הלכתי כמה עמודים אחורה וראיתי שקוראים לו עובד.. זהו..לא ביג דיל. וקויה-את בטוחה?

koya1

New member
אני בןןןןןןןןןןןןן

וזה מה שקראתי פה באחת ההודעות...

למעלה