אחלה תוכנית... התרשמתי מההתחלה מג'ניה ועובד.. אהבתי את היחס של עובד לג'ניה..הדאגה האיכפתיות..השיחות נפש.. וג'ניה מצחיקה...רגשנית כזאת..אבל חמודה ויודעת להעריך את בן הזוג שלה.. שיהיה להם ב ה צ ל ח ה !!!
פעם הבאה... כולם אומרים שעובד חתיך וג'ניה מצחיקה... נכון הוא נראה טוב.. אבל...מה שיותר אהבתי בו זה את ההתנהגות שלו לג'ניה..והיחס... אף אחד לא ציין את זה....
zima! privet! vot zdorovo uslishat' tebya! kak ti'? Ya tolko seichas otvechau, potomu cto ne zahoju v forumi i voobshe pol'zovat'sya vsei etoi shtukoi ne umeyu. Napishi mne na moi e-mail [email protected] Jesya
אני באופן קבוע רואה סוף הדרך,אך אתמול לא יצא לי לראות.. ובדיוק פיספסתי את המועדמודים החדשים ולא ידעתי מי הם.. לפני שעה קלה,הגעתי לבריכה ביישוב שלי,וגיליתי שהמתמודד שמוכר(בקיוסק) שם הוא לא אחר מבן זוגה של ז'ניה.. אין לי מושג איך קוראים לו,והוא גם אמר שאסור לו להגיד מי עלה בסוף לגמר..הוא באמת נחמד.. ישב ודיבר איתנו..עשינו איתנו הורדות ידיים והיה באמת נחמד..
קודם כל ממש מגניב שפגשת אותו.... דבר שני- בהודעה הראשונה שלך כתבת שאתה לא יודע איך קוראים לו ובהודעה השניה כבר שאלת עליו שאלה וכתבת את השם שלו...יפה יפה...