עובד וג'ניה

koya1

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שהבנתי הוא לא עלה לגמר... אבללללללללל... היה איזה זוג שרימה אז החזירו אותו וז'ניה לגמר!!! אז הוא כן בגמר...(=

MK respect

New member
כן!!../images/Emo58.gif

הוא עלה!!!!! עובד וג'ניה עלו לגמר.. כאילו לפי מה שאני יודעת העיפו אותם ואז זוג אחר התוודה שהוא רימה או משו כזה ואז עובד וג'ניה עלו (כמו מה שהיה עם יהודית ואירית וזוג הבנים-שכחתי איך קוראים להם...) ומי שבגמר זה-אוהד וישאל,אריאל ולימור,עובד וג'ניה!!=) ורותי ואמילי...!!!! לכל מי שרוצה לדעת...!!! יומטוב!! אוהבת...=) תנו חיוך-הכל לטובה!! גוש קטיף לעדד!!!=)

RE17

New member
../images/Emo68.gifאני חדשה...

הפעם הראשונה שראיתי סוף הדרך הייתה אתמול(טוב אני מודה היה לי משעמם...)אבל פשוט התאהבתי בעובד-הוא פשוט חתיך וין מה לדבר על האופי החמוד שלו. פשוט כיף לראות כאלה בטלויזיה. וגם ז'ניה חמודה אז אני מקווה שהם יגיעו רחוק...

אתם לא מאמינים! ../images/Emo185.gif

ראיתי את זה בפרומו,לכן
בפרומו לשבוע הבא מראים את ג'ניה ועובד יושבים באיזשהוא מקום ואז היא אומרת :"לא בשום פנים ואופן לא!" והוא אומר לה:"אבל זה חלק מהמשחק! אלא הכללים",היא אומרת לו:"אם אתה שם מוקש,אני פורשת!". היא כזאת חמודה,אפילו מוקש היא לא רוצה לשים!!

../images/Emo99.gifעובד&ז'ינה

אנשים!!!!!די!!!עכשיו באמת... ז'ינה ועובד אל תגידי שהם לא אחלה!?!?!?
התאהבתי קשות ועכשיו ברצינות!!!!עובד מאמי כפרה עליו.
איך הוא מפרגן וגם ז'ינה לא חסר לה פירגון,בהתחלה חשבתי שהיא תיהיי איזה נודניקית כזאת, ותראו מה יצא ממנה!~!1 ממש כ-ל ה-כ-ב-ו-ד!!!

למעלה