פרויקט מסלול - הגמר!!

SpongBobit

New member
../images/Emo181.gif פרויקט מסלול - הגמר!! ../images/Emo181.gif

ראיתי, פרק כ"כ מרגש.
צפייה מהנה !

SpongBobit

New member
ויש כתבה על רמי בעיתון סגנון !!!ייאייי

ראיון,וואי איזה מרגשששש

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif וואי נכון D: איזה מגניב ../images/Emo3.gif

אני קוראת עכשיו (אעאעעא יש תמונה עם כריסטיאן, ג'יליאן וכריס
)

IkMfNiY

New member
זה היה כזה כיף! ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

ראיתי את העיתון בצבא ופתאום קלטתי את השם של רמי על העמוד הראשי וזה עשה לי כיף. מעניין אבל שהוא לא בוחר לדבר על פוליטיקה, באף מקום. יעל

פרק מרגש בטירוףףףף..

הקולקציה של הזוכה אחת המדהימות וממש הייתה תצוגה בכללי מרגשת ומעלת חיוך.
בזוכה...!!!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif יאי מזל טוב לכריסטיאן../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif

איזה חמוד, איך הוא בכה בסוף. כשראיתי את הפרק באינטרנט הייתי בטוחה שרמי יזכה, שכשהיידי אמרה "כריסטיאן..." אני השלמתי אותה ואמרתי "יור אאוט" ואז היא אמרה "יו אר דה ווינר אוף פרוג'קט ראנווי" ואני הייתי בשוק! איזה כיף! DDD: ובאמת כל הכבוד לו שהוא הצליח לגרום לויקטוריה בקהאם לחייך, זאת באמת עבודה קשה

IkMfNiY

New member
היה נחמד :) ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

האמת שדווקא הכי אהבתי את הקולקציה של ג'יליאן :X [אבל כנראה שאני לא מספיק מבינה באופנה או משהו...] כל הכבוד לכריסטאן ^^ ורמי :( טוב, כאילו שזה משנה... הוא מעצב מצליח בכל מקרה. יעל

P i x i e s

New member
חבל שאת חושבת ככה על עצמך..

לדעתי אין קשר בכלל בין טעם לבין הבנה באופנה

loligoth

New member
../images/Emo214.gifוואוווו

הקולקציה של כריסטיאן הייתה מטריפה כלכך!!! כמה דרמטיות ואדג'יות... אצל רמי אהבתי את כל הפריטים השזורים האלה של שתי-וערב, במיוחד את שמלת התחרה הלבנה המהממת. וג'יליאן? הפתיע אותי מאוד לגלות שלא אהבתי כלום. פשוט כלום... היא עשתה כאלה דברים מדהימים בעונה, ולאן הכל נעלם בקולקציה הזאת? וויקטוריה בקהאם

מסכימה לגבי ג'יליאן../images/Emo45.gif

יש לה כישרון עצום והיא הראתה את זה,אז למה היא לא הלכה עם זה עד הסוף בקולקציה?

Miss Murder

New member
פרק מדהים!!

ראיתי את זה בפעם השנייה והפעם בכיתי מרוב אושר חח הבגדים של כריסטיאן היו כל כך מדהימים.מאיפה כל הכישרון הזה?! גם מאוד אהבתי את של ג'יליאן. את של רמי משום מה קצת פחות אהבתי,אבל בכל אופן,שלושתם היו מדהימים. כריסטיאן

SpongBobit

New member
כמעט בכיתי מאושר שהוא זכה,

ושהוא התחיל לבכות..בכלל .
והקולקציה שלו הייתה ממש פירסס
אהבתי את כל הקולצקיות,באמת. כולם היו מעולים.

just gaya

New member
מדהים מדהים מדהים!

כל הקולקציות היו מדהימות לדעתי! את של רמי כ"כ היתי לובשת! ומזה שמחתי שכריסטיאן זכה התחלתי לצרוח לא האמנתי שכריסטיאן בכה

SpongBobit

New member
../images/Emo6.gif

"אני לוקח הפסקונות ויוצא לחופשונת" חח הוא הרג אותי P:

שקדולה

New member
מה אתם בסדר ?

ג'יליאן עשתה כל העונה דברים מכוערים חוץ מהמעיל האחרון עם השמלה והקולקציה שלה ממש הפתיעה היא הייתה נורא יפה ברור שלא משתווה לשל כריסטיאן ורמי אבל עדיין יותר יפה ממה שהיא עשתה כל העונה להלהלה למרות שידעתי בדיוק מה הולך להיות כל הזמן וכבר ראיתי את כל הבגדים עדיין היה יפה ( :

SpongBobit

New member
לדעתי היא עשתה דברים מדהימים.

היו לה איזה שתי נפליות (כמו עם המעיל ועוד משו..) אבל אי אפשר להגיד שזה דברים מזעזעים אבל דעתך.

למעלה