פרויקט מסלול - הגמר!!

SpongBobit

New member
לדעתי היא עשתה דברים מדהימים.

היו לה איזה שתי נפליות (כמו עם המעיל ועוד משו..) אבל אי אפשר להגיד שזה דברים מזעזעים אבל דעתך.

pinkdor

New member
זה כזה חזק!!!

נו, ה"פירז" הזה הפך ללהיט. אין ספק שהייתה לו קולקציה מעולה, למרות שהבגדים שלו לא מתאימים ליומיום, אבל עדיין היה סבבה. אני לא מבין בכללללל באופנה אבל נראה לי שלג'וליאן היו את הקולקציה הטובה ביותר, אבל שוב- שלושתם היו בסדר כך שנתמודד. לא נכנסתי לפורומים ולאתרים רק כדי לא לגלות מי זוכה העונה. עכשיו כשאני יודע אז אין לי בעיה לחטט פה ושם. מצפה לעונה הבאה שבוודאי תתחיל מיד אחרי העונה החדשה של "נקסט טופ מודל!"

P i x i e s

New member
למה?!

כ"כ לא מגיע לכריסטיאן
יופי טופי שויקטוריה בקהאם אוהבת את התצוגה, אבל היא הייתה משעממת ואוונגרדית מדי. ג'יליאן ורמי עשו דברים מדהימים ובהחלט בהחלט הגיע לאחד מהם לנצח אבל בטח שלא לכריסטיאן. בקיצור, התאכזבתי מאד ותכל'ס? הייתי מעדיפה אפילו את כריס על פניו. מאכזב ממש...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אבל הם לא בחרו את המנצח רק על פי זה

הם מסתכלים מבחינה כללית איך הוא היה כל העונה, מה הסיכויים שלו להצליח בתעשייה, ולקחו בחשבון את זה שכריסטיאן צעיר וכלכך מוכשר, ויש לו עוד הרבה מה להראות, ושכל העיצובים שלו בתוכנית היו טובים

innocence

New member
אין דבר כזה יותר מדי אוואנגארד.

הוא בחר ללכת על הופנה עילית והוא הלך עם זה עד הסוף. זה שהוא לא בחר להציג קולקציה של ready-to-wear לא הופך את העיצובים, הדמיון והביצוע לפחות טובים. למעשה, זה לדעתי אפילו מראה על יכולות גבוהות יותר. יש סוגים שונים של אופנה - לסוג הזה קוראים הוט קוטור. מישהו היה אומר משהו לגוצ'י או גליאנו על תצוגת הוט קוטור? שזה יותר מדי אוואנגרד? זו המטרה!

KeReN 0R

New member
היה נחמד

במשך העונה היו בגדים יותר יפים (או לפחות צבעים פחות מדכאים). אבל היו להם אחלה גזרות

למעלה