שיר השבוע

אני ../images/Emo108.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Pump It- BEP Here without you- Three doors down I Don't Wanna Miss A Thing-Airosmith Lonley Day- System Of A Down ואז תבואי שיר בעיפרון מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Brocolli מהו אלבום השבוע שלכם? monky buissnes-BEP מהו משפט/בית השבוע שלכם? מהו סמיילי השבוע שלכם?

I LOVE BMSF

New member
שלי..

מהו שיר השבוע שלכם? Ashley Parker Angel - Let You Go ן..Who Knew-PINK מהו אלבום השבוע שלכם? The Ballad Of Paul K מהו משפט/בית השבוע שלכם? לחתום על העצומה של מקפליי... מהו סמיילי השבוע שלכם? =)

m i c k e y 15

New member
באיחורר חח בכל זאת..

שיר השבוע לא של מקפליי:artic monkeys-the view from the afternoon-פשוט נדבקתי בשיר הזה ובקליפ שלו עם הילד השווה הזה על התופיםם חחח Blink 182 - Obvious Fall Out Boy - Homesick At Space Camp Falling Up - Ambience
Rihanna - SOS סינרגיה - לחבק אותך שיר השבוע של מקפליי: McFly - She Left Me אלבום השבוע: from under the cork tree-fall out boy משפט השבוע:אין סמיילי השבוע:אממ
תודהה

m i c k e y 15

New member
אוחח איך שאני מודה לךך../images/Emo99.gif

על זה שהכרת לי את השיר המדהים הזההה

m i c k e y 15

New member
אהא!! ג'רמי וג'ייסון לונדוןן../images/Emo99.gif

ראיתי כמה סרטים עם ג'ייסון..כמו למשל הסרט האהוב עליי שלו..''האיש על הירח''.. הוא גם שיחק ב- CSI את ג'רמי אני לא ממש מכירה חחח..כאילו באיזה סרטים וזה..

DesertRose7

New member
שולחן לחמישה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אולי בעצם זה לא התקופה שלך.. אבל.. שולחן לחמישה
וגם בזמן האחרון ברקיע השביעי? באחד הפרקים שניהם שיחקו ביחד

DesertRose7

New member
והכי חשוב..

Mallrats
(עכברושי קניון.. שידרו את זה כמה פעמים בהוט) סגידה לקווין סמית'

m i c k e y 15

New member
אה וואלהה..את זה ראיתי!

חח ושולחן לחמישה אני דווקא מכירה..פעם הייתי רואה קבוע ופתאום הפסקתי..חח וגם הרקיע השביעי הייתי רואה קבוע..מקווה שיהיה שוב את הפרקק
חחח

Rowdy Girl

New member
שולחן לחמישה!../images/Emo2.gif

יואו, איזה נוסטלגיה! ממש אהבתי את זה פעם
נב קמפבל
. [חהחה חברה שלי פעם שלחה לי פתק בשיעור (כמה ימים אחרי שעשינו מרתון הצעקה או משו) והיא רצתה לרשום נ.ב אז היא רשמה: נ.ב (קמפבל)] חחח
נו לא מצחיק-.-

m i c k e y 15

New member
../images/Emo45.gifשווהההה

זה ג'ייסון נראה לי..בעצם ג'רמי. חח קשה לי לזהות

BustedRulz

New member
אני =]=]

שיר השבוע שלי
One Last Breath של CREED
שיר השבוע שלי של מקפליי
Surfer Babe