שרשור אירועים

bigm2

New member
כנראה שאנשים, בכללי

כי אפילו מספר להזמין כרטיסים אין שם

DuBsYs

New member
למה אין צורך להזמין כרטיסים?

תבינו, זה לא בומבמלה או שנטיפי, זה פסטיבל עצמאי ולכן אין מכירת כרטיסים מוקדמת ואין הרבה יחצנות וגם המחירים זולים מאוד. לי אישית הפסטיבל בחרשים מזכיר מאוד את הפסטיבלים הראשונים בצאלים. גם בפסטיבל צאלים האחרון לא הייתה מכירה מוקדמת וכולם הייו מבסוטים ולא מפסיקים לדבר על הפסטיבל הזה עד היום. אני חושב שלפסטיבל הזה יש סיכויי טוב מאוד לגדול ולהתפתח יפה בדיוק כמו מה שקרה עם פסטיבל האביב בצאלים. בקיצור תגיעו, נראה לי שהולך להיות כיף גדול...

DuBsYs

New member
שנה שעברה הגיעו 800 אנשים בלי פלאייר 1...

מפה לאוזן, זו השיטה...

DuBsYs

New member
הליין אפ העדכני

הופעות ומוזיקה מתחילות ב 15:00 ג'ם סשן מתוכנן ל15:00 קבלת שבת ב 19:00 מחיר כניסה 60-70 ש"ח(עד מחר לא ידוע) האירוע מאושר מול משטרת ישראל שתהיה נוכחת במקום המתחם כולל דוכני אלכוהול ומזון ומתחם לינה רצוי להביא ביגוד חם ללילה

bigm2

New member
לא בעיה להגיע לחרשים

תלוי מאיפה... בעיקרון אתה יכול להגיע לנהריה (באוטו או תחבורה ציבורית), נוסע לכיוון מעלות, פנייה שניה אחרי מעלות לוקח ימינה, ואתה תראה שם פנייה ימינה לחרשים

bigm2

New member
1. סליחה:)

2. שוב, אפשר לבוא ברכבת\אוטובוס לנהריה, ולקחת אוטובוס לאיזור חרשים, אני בטוח שיש. או שפשוט לבוא עם אוטו אם יש לך, ואז בטח יש דרך יותר קצרה מלבוא דרך נהריה

Ben Dor

New member
יותר מידי כסף יעלה כל

העסק הזה....=\ כוסעמו מה עושים פסטיבלים בכאלה חורים!?!??! בעצם נו זה הכי טוב! קבלו ביטול חח

bigm2

New member
כשהיה את הפסטיבל בצאלים

אנחנו התלוננו? בשביל דברים כאלה צריך להשקיע קצת, אין מה לעשות:)

Ras Or

New member
פשוט מאוד להגיע לחרשים

לוקחים רכבת מנהריה , מנהריה ישר שיוצאים מהתחנה יש אוטובוסים שמגיעים לחרשים שעוברים כל 20 דקות בערך ראס.

DuBsYs

New member
הי ראס, אתה יודע מי מפעיל את האוטובוסים האלה

ועד מתי הם עובדים מחר?

Ras Or

New member
כן נתיב אקספרס, והם עד 4 אבל

יש מוניות שירות עד יותר מאוחר והם כל הזמן עובדים עד מעלות בעיקר, וממעלות זה טרמפ אחד לחרשים דרך תפן. בהצלחה! ראס.

DuBsYs

New member
איך מגיעים

אם הבנתי נכון אפשר להגיע עם אוטובוסים של אגד לצומת ראמה ומשם לתפוס טרמפים, זה עניין של 10 דקות בערך ולא נראה לי שתהייה בעיה למצוא טרמפ.

S t o l a

New member
נשמע מעולה!!

אבל זה צפונית לצפון אפילו.... וואלה אם זה היה מסתדר לי באמת שהייתי בא בשמחה !! נשמע מגניב לאלללה! כבוד למארגנים... ! ותהנו מי שהולך חבר'ה !!

למעלה