כותבים עדו לא עידו
S s h a r o n 7 New member 8/7/05 #63 טוב ../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif סורי חח
ס סוזנוששש New member 8/7/05 #56 חיחי הנה תמונה שלי../images/Emo9.gif ואני גם חדשה פהה חחחח טוב הנה אני חיחי ופה זה אני עם שיער יותר ארוך לפני בערך איזה חודש חיחי הנה פה
חיחי הנה תמונה שלי../images/Emo9.gif ואני גם חדשה פהה חחחח טוב הנה אני חיחי ופה זה אני עם שיער יותר ארוך לפני בערך איזה חודש חיחי הנה פה
S sonia love rebelde New member 8/7/05 #58 ממש יפה לך ארוך!!!!!! היה לך שיער מהמם וזה כל כך התאים לך למה הסתפרת?!?!?!??!?!!?!?!?!!?! ואת מהממת!!!!
ממש יפה לך ארוך!!!!!! היה לך שיער מהמם וזה כל כך התאים לך למה הסתפרת?!?!?!??!?!!?!?!?!!?! ואת מהממת!!!!
ס סוזנוששש New member 8/7/05 #60 חחח תודה מאמי .. אמממ ואני הסתפרתי בגלל שהיה נמאס לי כבר מהשיער שלי חח רציתי לגוון קצת וזה מה שיצא חח לא נורא אבל תמיד שיער גודל אז אני לא דואגת אבל ת'אמת שהשיער הקצר חח יותר יפה לי במציאות יעני בלי קוקו אז לא יודעת חחח בכל מקרה תודה
חחח תודה מאמי .. אמממ ואני הסתפרתי בגלל שהיה נמאס לי כבר מהשיער שלי חח רציתי לגוון קצת וזה מה שיצא חח לא נורא אבל תמיד שיער גודל אז אני לא דואגת אבל ת'אמת שהשיער הקצר חח יותר יפה לי במציאות יעני בלי קוקו אז לא יודעת חחח בכל מקרה תודה
נ נערת פרח מאושרת New member 12/7/05 #93 וייי את היפה הזאתי מפורום המורדים.. אני זוכרת את התמונה הזאתי!
ג ג ב ש ו ש New member 8/7/05 #73 עוד מעט תהיה גלרייה ואם תרצו../images/Emo88.gif תעלו לשם אני לא אעלה בלי רשותכם... וכולכם יפים וחמודים
עוד מעט תהיה גלרייה ואם תרצו../images/Emo88.gif תעלו לשם אני לא אעלה בלי רשותכם... וכולכם יפים וחמודים