תמונות שעוד לא ראינו

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifקצת מפחידה, אבל היא

ממש יפה
חחח מישהו שם מחזיק תמונה שלה בבגד ים LOL
היא נראית הרבה יותר טוב

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

אני חולה על השיר הזה
There was a girl I knew who always wanted to be the one to stand out from the crowd Always believed that she was gonna live her dreams That what when down was gonna come around For all the doubters, non-believers, the cynicals that once were dreamers One of these days you'll open up your eyes And you'll realize [Chorus] That girl was a one time teenage drama queen A hot, tough everyday wannabee But she'll have changed her destiny Now she's a somebody That girl was a wild child dreamer but she found herself 'Cause she believes in nothin' else And you'll look back and you won't believe That girl was me She's gonna get there any way she can Now she knows what she wants No one is gonna stop her Nothing's ever gonna hold her down For all the doubters, non-believers the cynicle that once were dreamers One of these days you'll know that you were wrong (who would know) [Chorus] [Spoken] Life is a work of art- you gotta paint it colorful Can make it anything you want Don't have to stick to any rules You don't need a high IQ to succeed in what you do You just gotta have no doubt just believe in yourself Doubters, non-believers, once were dreamers One of these days you'll open up your eyes And you'll realize [Chorus 2X]

lili1123

New member
לא המילים התכוונתי לעברית בבקשה מי

יכול לעזור לי???????

Vegetable Salad

New member
רק משפט אחד ../images/Emo42.gif

היה קצת סלנגי מדיי בשבילי, אבל בכל זאת (סימנתי אותו
). תרגום לעברית: הייתה ילדה שהכרתי שתמיד רצתה להתבלט מהקהל תמיד האמינה שהיא הולכת להגשים את חלומותיה זה היה כשהכל היה פחות טוב לכל הספקנים, הלא מאמינים, הצינים שפעם היו חולמים באחד מהימים תפקחו את העיניים ותבינו פזמון הילדה הזו הייתה פעם מתבגרת שכולה הייתה דרמות -יפה, קשוחה למרות שכל יום היה ?- אבל היא שנתה את גורלה עכשיו היא מישהי הילדה הזו הייתה פרועה וחולמנית אבל עכשיו היא מצאה את עצמה כי היא לא האמינה בשום דבר אחר ואם תסתכל אחורה לא תאמין שהילדה הזו הייתה אני היא תגיע לשם בכל דרך שהיא יכולה עכשיו היא יודעת מה היא רוצה אף אחד לא יעצור אותה שום דבר לא יעציב אותה לכל הספקנים, הלא מאמינים, הצינים שפעם היו חולמים יום אחד אתם תדעו שטעיתם (מי ידע) פזמון (נאמר) החיים הם עבודת אומנות – אתה צריך לעשות אותם צבעוניים תוכל לעשות מזה מה שתרצה לא חייבים לדבוק בשום חוקים אתה לא צריך IQ גבוה כדיי להצליח במעשייך רק אסור שיהיו לך ספקות ותאמין בעצמך ספקנים, לא מאמינים, שפעם היו חולמים יום אחד תפקחו את עיניכם ותבינו

כן אבל אני לא זוכרת את זה../images/Emo12.gif../images/Emo90.gif

ולפרסם מילים זאת לא עבירה על זכויות יוצרים, להעלות את השיר להורדה זאת העבירה הזאת...

olsen cool

New member
זה כן עבירה על זכויות יוצרים

מותר כמה משפטים מהשיר אבל לא את השיר כולו,אם את רוצה לפרסם את הלירקס את מוזמנת לתת קישור לאתר שממנו לקחת את הלירקס אבל לא לפרסם את הלירקס עצמו בפורום.

verobabe

New member
אבל... אם זה ליריקס שנכתב

על ידי אחד הגולשים אז זה בסדר כי זה לא עברה על זכויות יוצרים..

N o E i T

New member
../images/Emo142.gifאני מאמינה שהיא עוד תגדל

זה תהליך ארוך,זה לא לוקח שבוע וגם לא שבועיים לעלות בחזרה למשקל בצורה בריאה וכשרה. אני מאמינה שהיא תחזיר הכל,אבל בהדרגתיות.

Vegetable Salad

New member
זה כמו שנינט נעלמה לגמרי ../images/Emo42.gif

לא מהבמה או מהטלוויזיה, אלא פשוט רזתה בטירוף. אבל בכל זאת 3 שנים.

למעלה