שרשור סופ"ש

CheN Y

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo176.gifשרשור סופ"ש../images/Emo16.gif../images/Emo100.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: שיר השבוע לא של THE USED שלכם: קליפ השבוע: אלבום השבוע: עצבון השבוע: הפתעת השבוע: תמונת השבוע:

Rose131

New member
נמ../images/Emo29.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:לאדעת
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: cemetery drive- MCR קליפ השבוע:לא ראיתי אלבום השבוע:ממ... לאדעת
עצבון השבוע: עבודות לבצפר הפתעת השבוע: יום הורים בסדר תמונת השבוע:

michmichonet

New member
אני אני אני אני

שיר השבוע של THE USED שלכם:On my own שיר השבוע לא של THE USED שלכם:But It's Better If You Do-p!atd קליפ השבוע:כנ"ל מהשאלה הקודמת וגם של תייקינג באק סאנדיי אלבום השבוע:הDVD של מכר עצבון השבוע:חזרתי מאנגליה הפתעת השבוע:יש לי ילדה בשכווה שאוהבת אימו!! יאה תמונת השבוע:>>

../images/Emo41.gif../images/Emo163.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: לא שמעתי שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Nervous Breakdown-Black Flag Song To Say Goodbye-Placebo Yesterday-ביטלס And I Love Her-ביטלס Uncle Fucker-SouthPark שיר אדיר! קליפ השבוע: דני קליפורניה אלבום השבוע: אלבום הלהיטים הכפול של הביטלס מהסיקסטיז (או בקיצור האוסף האדום), עם עדיפות לדיסק הראשון, ו-The First Four Years של בלאק פלאג. עצבון השבוע: אנשים מניאקים. הפתעת השבוע: אממ.. מי היה מאמין שלאפות עוגה זה כזה כיף? תמונת השבוע: חח... התמונה הזאת תמיד מצחיקה אותי.

חחח כל האנשים בתפוזונות../images/Emo163.gif

בחרו בזה בתור קליפ השבוע.. אז אנערף.. נלך עם הזרם:]

nesta girl

New member
אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: all that i've got שיר השבוע לא של THE USED שלכם: come as u r - nirvana עצבון השבוע: איכס..מגנים
הפתעת השבוע: קשה להפתיע אותי..

Rose131

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

נראהלי שאחרי זה הוא קפץ לקהל.. ראיתי הופעה שרואים אותו מתחיל את ההופעה בקפיצה מגובה ממש ממש גבוה ישר לקהל.. זה היה מגניבD:

יש להכניס שונא להודעה ../images/Emo122.gif../images/Emo115.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:say days ago שיר השבוע לא של THE USED שלכם:enjoy the silence-LACUNA COIL קליפ השבוע:but it's better if you do-P!@TD אלבום השבוע:עם הזמן-אביב גפן. עצבון השבוע:שקדע עצבנה אותי קשות. הפתעת השבוע:אמא שלי מוכנה לקנות לי שטיפה לשיער.ורוצה גם היא את אותו הצבע.. תמונת השבוע:HUM...כי זה כלכך סקסלייב שלי!!

MyMystery

New member
אניניני:] ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Its hard to say קליפ השבוע: אין. אלבום השבוע: Scenes from a memory של dream theater שקניתי היום :] עצבון השבוע: ילדת צומי אחת. ואי אימו פוזרים סאקס!! הפתעת השבוע: שקניתי דיסק וקיבלתי 100 בספורט |: תמונת השבוע:

Hand Of Blood

New member
../images/Emo115.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:Blue And Yellow שיר השבוע לא של THE USED שלכם:אביב גפן-אלפי אנשים קליפ השבוע:אממ....לא יודעת אלבום השבוע:אממ..אני כל השבוע שומעת את הדיסק של אביב מהעשור עצבון השבוע:אממ לא עולה לי משו הפתעת השבוע:אממ לא עולה לי משו תמונת השבוע:אממ לול

KillER SmiLEY

New member
נממנ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: On My Own שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Bullet 4 My Valentine - Hands Of Blood קליפ השבוע: אהה.... אלבום השבוע: אהה... עצבון השבוע: כל פעם שאני הולכת לבי"ס למוזיקה הוא סגור
הפתעת השבוע: אההה אין? תמונת השבוע:

בנטליקע

New member
mananamna

שיר השבוע של THE USED שלכם: blue and yellow שיר השבוע לא של THE USED שלכם: barney- do your ears hang low קליפ השבוע: ---- אלבום השבוע: ---- עצבון השבוע: MADA הפתעת השבוע: כשהייתי באורבן מישהו הביא לי חינם משום מקום סרט סקייט :0 תמונת השבוע: אני באורבן אתמול

may90

New member
כגדכעגכעגדיגכחעכל

שיר השבוע של THE USED שלכם: all that ive got שיר השבוע לא של THE USED שלכם: crazy-gnarls barkley קליפ השבוע: all that ive got אלבום השבוע: אין עצבון השבוע: אחי הקטן הפתעת השבוע: שהלכתי היום עם המגמה בערב לדבר הזה בת:א עם כאלה הצגות קטנות בכל מקום ופתאום ראיתי שם חברה. תמונת השבוע: הו אני כ"כ אוהבת את התמונה הזו משום מה ^_^ יצא לי שיער סגול וכחול

למעלה