שרשור סופ"ש

חצילע

New member
^^

שיר השבוע של THE USED שלכם:וואי,חחח כמעט כל הדיסק.^^ שיר השבוע לא של THE USED שלכם:יותר מידי. קליפ השבוע:אין.
אלבום השבוע:ממממ. עצבון השבוע:לא יודעת. אה. רציתי לצבוע לבלונד ויצאתי בערך ג'ינג'ית.
הפתעת השבוע:אין.
תמונת השבוע:תראו,הייתי אמורה להראות כמו זאת שאני מחזיקה שמה.
ולא יצא לי
. הו.

Noa Tsror

New member
חח ואני כבר חשבתי שאת הולכת לשכנע

אנשים להצביע לי XDDD וד"א הצבעתי D:

whatascene

New member
|אישלג|

שיר השבוע של THE USED שלכם: ממ.. לאדעת =\ שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Oasis - Cast No Shadow, Live Forever קליפ השבוע: עדיין דני קליפורניה (לא ממש ראיתי שומדבר אחר) אלבום השבוע: Oasis - Definitely Maybe, Morning Glory עצבון השבוע: ממ.. אין ממש, דווקא היה נחמד הפתעת השבוע: עשיתי שופינג מטורף בת"א
תמונת השבוע: עצלנית מדי.. אין כוח

DisturbedDoll

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: I Caught Fire שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Bleed The Dream-Black Sky As I Lay Dying-Forever קליפ השבוע: None אלבום השבוע: Fall out boy. שחכתי איך קוראים לו ^^" עצבון השבוע: Some ppl. הפתעת השבוע: שיחת טלפון אחת. תמונת השבוע:

D a r k B o y

New member
../images/Emo203.gif blip

אממ, קצת באיחור אבל לא משנה... P: שיר השבוע של THE USED שלכם: i caught fire שיר השבוע לא של THE USED שלכם: נממ.. איזה שיר אהבתי שבוע שעבר?... לא זוכר.. קליפ השבוע: all that i'v got - the used אלבום השבוע: אין עצבון השבוע: סתם היה שבוע סירחון הפתעת השבוע: קבלות פנים מלבבות...
תמונת השבוע: |שמאלה|

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: take it away שיר השבוע לא של THE USED שלכם: exploited - attack קליפ השבוע: X אלבום השבוע: X עצבון השבוע: חום באורבן הפתעת השבוע: זרקו אותי תמונת השבוע: לא משעשע? מסיבת מסיבה.

may90

New member
יש שם אחד שקוראים לו slowמשה

אני מאשימה אותו.

למעלה