Sahar 11

New member
../images/Emo32.gif 20.6 ../images/Emo99.gif התחיל החופש../images/Emo70.gif

נו אז איך התעודות? יש הפתעות? אכזבות? כמה נכשלים?
[אם יש] מישהו צריך ללכת לתגבורים בחופש?
והכי חשוב- החופש מתחיל
מה התכנונים שלכם לחופש? תתגעגעו לבית ספר? *לשכוח לרגע את הבגרויות אחרי סיום הלימודים

../images/Emo41.gif תערוכת חלונות ../images/Emo41.gif

בין התאריכים 25-30.6.06 תתקיים תערוכה מקורית וייחודית של פורום אמנות שימושית בנושא "חלונות" במרכז הקהילתי 'בית תמי' ברח' שינקין בת"א. בתערוכה ישתתפו 18 יוצרים מוכשרים מן הפורום אשר יציגו עבודות במגוון תחומים. התערוכה תעמוד בסימן יציאה מן המרחב הוירטואלי אל הריאלי ותציג את השילוב בין העולמות השונים. טקס הפתיחה יתקיים ביום א' 25.6 בשעה 18:00 וכולם מוזמנים! לפרטים נוספים, אנא הכנסו לקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=505&msgid=80328215

../images/Emo219.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo82.gif

אחה"צ ב-17:30 רס"ן סיוון שחק-וינר, המדריכה הראשית של בית הספר למקצועות התעופה של חיל האוויר בעובדה, תתארח ותענה לשאלות הגולשים בנושאי מקצועות התעופה השונים אותם ניתן לרכוש במהלך השירות בחיל - החל מתפקידי המודיעין, פענוח תצלומי האוויר, מקצועות הפיקוח ובקרי הטיסה ועד לפירוט על תפקידי תפעול מחשבים, הפקת סרטים ועוד תפקידים שונים ומגוונים. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום מתגייסים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=164&msgid=80445608
גלי כרמלי ומני מטלון, מנחי סדנת קואצ´ינג לילדים, יענו לאורך היום לשאלות הגולשים ויתנו עצות וכלים להורים להעצמת הילדים וחיזוק בטחונם העצמי בפורום להיות הורים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=80447410
חיה שווייגר, דיאטנית קלינית, תענה לשאלות הגולשים הערב בשעה 21:30 בפורום קיצורי קיבה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=19&msgid=80311284
תחרות הסיפורים של פורום סבים נכדים ומה שבינהם יוצאת לדרך עברתם חויה משותפת עם הסבים? ביליתם טיול בלתי נשכח עם הנכדים? בואו לספר את הסיפור שלכם בפורום ואולי לזכות בפרס. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=142&msgid=80403196

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

מגזין הנוער התוסס החדש של החינוכית מזמין אתכם לדבר עליו- פורום שוונג http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1586
חושבים על מעבר לאירופה? שואלים ונענים בפורום עוברים לאירופה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1588
פורום ללהקת הגראנג' הותיקה האגדית- פרל ג'אם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1590
התחנה הכי חמה בארץ מקבלת פורום חדש משלה- התמכרו לפורום גלגלצ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1592

JULI4561

New member
../images/Emo27.gifשאלון נחמד../images/Emo141.gif../images/Emo37.gif

האמת שהיה לי שאלון נחמד על הטופ מודל , אבל משום מה זה לא נשלח וזה לא עשה לי העתק הדבק , אז בינתיים תסתפקו בזה ואולי מחר אני אנסה לשחזר אותו
לא אני המצאתי אותו כך שהוא נלקח מפורום שאני לא זוכרת את מספרו את תסלחו לי
שעת התחלה:
שיר שמתנגן ברקע:
ספר קצת על עצמך:
מחשבה שעוברת בראש:
מה עשית היום?
מה תעשה מחר?
חשק ל...:
מה המידה שלך בנעליים?
באיזה פורום אפשר למצוא אותך?
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?
מה אתה הכי אוהב לאכול?
מה אתה הכי שונא לאכול?
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
מה הצבע האהוב עלייך?
מה הצבע השנוא עלייך?
מה המקצוע האהוב עלייך[בבצפר]?
מה המקצוע השנוא עלייך?
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?
עיר/ים אהובות:
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?
יפה חגגת יומולדת אחרון?
איך אתה הכי אוהב לבלות?
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
מה היה המבחן האחרון?
כמה קיבלת בו?
יש לך חברים מחוץ לכיתה?
ומחוץ לשכבה?
ומבית ספר אחר?
ומהעיר אחרת?
אתה נוהג לדבר עם חפצים?
היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?
אם כן - סיפרת למישהו?
מתי פעם אחרונה שבכית?
מדוע?
לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?
ולחבק?
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב?
יש לך חבר/ה?
ראית בחנוכה את הפסטיגל?
את מי היית לוקח לאי בודד?
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
שם מיוחד לבן?
שם מיוחד לבת?
מאכל אהוב:
מאכל שנוא:
דבר אחרון שאכלת:
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?
אתה לומד ביום שישי?
מה הספר האחרון שקראת?
אהבת?
מה הסרט האחרון שראית?
אהבת?
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?
על מה דיברת איתו?
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?
על מי אתה יודע הכי הרבה?
מה הדבר האחרון שקנית?
כמה הוא עלה?
ממי הsms האחרון שקיבלת?
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?
מה ממש בא לך לאכול עכשיו?
יש לך עדשות/ משקפיים?
עשית ישור שיניים?
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?
למה הלכת לשם?
איך קוראים לאמא שלך?
יש לך שם שני? מהו?
אתה קרוי על שם מישהו? מי?
אתה אוהב ילדים קטנים?
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
כמה בני דודים יש לך מצד אבא?
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?
ובפנימיות?
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?
למה?
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?
כמה קומות יש לך בבית?
הלכת פעם להפגנה?
הפגנה נגד (או בעד) מה?
מתי זה היה?
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?
מה עושה לך טוב?
מה מעצבן אותך?
מה תמיד צריך להיות בכיס?
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?
מה נמצא אצלך תמיד במקרר?
מה היית לוקח לאי בודד?
המלצה לסרט:
תוכנית טלוויזיה?
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו

randu

New member
או-אה,יש המון!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תעודות ושיט:
אני דיי מרוצה מהתעודה,כמובן שציפיתי ליותר,אבל בקטנה.
אני לא צריך לעבור מבחני קיץ,אין לי שום נכשל
... להתגעגע לבצפר
לההה... מה שבדר"כ קורה זה שבחופש רוצים לימודים,ובלימודים רוצים חופש, הפעם זה יהיה שונה,אני לא אתגעגע שנייה אחת לבצפר,ואני אהנה מכל החודשיים ועשרה ימים ב"ה.
תיכנונים לחופש:
בראש ובראשונה,
מפגש פורום
, אני מקווה שייקבע תאריך שיהיה מתאים לכולם,וכולכם תבואו!! אני מתכוו בעיקר להתנחל אצל ימין,חבר 'כי טוב שלי, לישון
,ים
,חברים ובאלגנים.
כל זה
בעזרת השם.

Fergie7

New member
עוווווווווווווווווווונה ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: למי אכפת? שיר שמתנגן ברקע: mas que nada! שיר כל כך שולט!!! ספר קצת על עצמך: היום הסתפרתי!!!!! עם פן!!!! יאצ משו בנזונה!!! עשיתי פוני משו אחושלינג! מחשבה שעוברת בראש: חרשתי היום חזק על המצלמה. מה עשית היום? הייתי במספרה, אחרי זה הייתי בפארק עם המשפחה, וזהו. מה תעשה מחר? פרויקט מסלול. מממ וואלה, אין לי מושג. חשק ל...: גיא פינס. שיתחיל כבר! מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה כבמון, וBEP, ומידי פעם בדוגמנות. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מעצבת אופנה בינלאומית. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה וסיני. מה אתה הכי שונא לאכול? טחינה, חצילים, וכל דבר שאיכשהו קשור לקוקוס. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? שומדבר. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל. מה הצבע האהוב עלייך? אדום. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב. מה המקצוע האהוב עלייך[בבצפר]? חינוך מיני.
מה המקצוע השנוא עלייך? השאר חוץ מכנ"ל וחינוך וספורט. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חביב. עיר/ים אהובות: אילת
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? צלילה+חו"ל. יפה חגגת יומולדת אחרון? היה נחמד...
יש לי עוד 3 ימים. איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת למסיבות, או סתם להסתובב ברחובות עם חברים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש? מאוחר, בצפר? סביבות 12. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8.10 אצלי סביבות 8 ומשהו. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן.
מה היה המבחן האחרון? מממ...מת'. כמה קיבלת בו? 63
יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור. ומחוץ לשכבה? כנ"ל. ומבית ספר אחר? כנ"ל. ומהעיר אחרת? כנ"ל. אתה נוהג לדבר עם חפצים? ברור, אני לא הולכת לישון, עד שאני עושה שיחת נפש עם המחשב. היית פעם אצל פסיכולוג? אצל זיגי.
ואצל פסיכיאטר? ברור. כל שני וחמישי בארבע. מוזמנים.
חשבת פעם על התאבדות? ברור. האמת כבר התאבדתי 3 פעמים, עכשיו אני
אם כן - סיפרת למישהו? לא, פעם ראשונה שאני מספרת את זה. מתי פעם אחרונה שבכית? ואוו מזמן לא. מדוע? כי הזכרון שלי קצר. לקחת סמים מתישהו? ברור!!! אני מכורה קשה. אתה מעשן? דע!!! כל יום 3-4 חפיסות. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני כמה חודשים. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ל'זוכרת. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? למה לא? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לך. ולחבק?אותך. ולנשק? זה כבר לא. ולספר לו משהו מהלב? אין לי כבר מה לספר. יש לך חבר/ה? חח לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו וגם את חברה שלי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את אלה שאיתי באי בודד. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם עצמי. שם מיוחד לבן? מייקל. שם מיוחד לבת? ליאנה. מאכל אהוב: כבר שאלת מאמי. מאכל שנוא: האמת גם לי יש בעיות בזכרון. דבר אחרון שאכלת: גלידה. ש=מ=נ=ה ש=כ=מ=ו=ת=י!!!!!
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מממ...ידיד שלי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ממ לא דעת. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? פחחח וואי מזמן. אהבת? לא זוכרת. מה הסרט האחרון שראית? מממ...יש לה ביצים. אהבת? כן. רררררררררררררררררררררררררררררר איזה כוסון רצחחחחח השחקן!!! לא התרכזתי בסרט, רק בגוף שלו.
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מממ אמא. על מה דיברת איתו? שחם לי. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? שירו'ש חיימשלי. על מי אתה יודע הכי הרבה? על הכלב שלי. מה הדבר האחרון שקנית? קשת לשיער. כמה הוא עלה? 20 ש"ח. ממי הsms האחרון שקיבלת? אין לי כוח לבדוק. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? עזבו אותי. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?
יש לך עדשות/ משקפיים? חס וחלילה. עשית ישור שיניים? בעעעעעעע כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מחר.
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?הייתי שם כולה פעמיים בחיים שלי. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נראלי אילת. למה הלכת לשם? מלון+כוסונים. איך קוראים לאמא שלך? שמשונה! נו באמת. יש לך שם שני? מהו? עזבואותיבאמאש'כם. אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן, על שם הכלב של דודה של אחות של סבתא של אחיינית של הנינה של מלכת אנגלייה!
אתה אוהב ילדים קטנים? רק בגילאי 0-5 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מממ לא יודעת. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? יש 2 בנודודות מושלמות, שאני חולה עליהן. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אף.
ובפנימיות? מממ כלום.
בעצם, אולי יותר חברותית. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מממ...חכמה מידי. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה וקומדיה.

Fergie7

New member
המשך.

עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? כריסטינה אגילרה או פריס הילטון. למה? כי יש להן חיים מושלמים. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חמלי. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מממ.... כמה קומות יש לך בבית? 1.5 הלכת פעם להפגנה? פחח בטח. הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מעצבת אופנה בינלאומית מפורסמת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואי הרבה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "פחח איזה עמה." מה עושה לך טוב? שופינג. רציני סבתא אומרת שיש לי מחלה כזאתי של שופינג, וגם יש לי מקרים שאני ממש חייבת ללכת לקנות משהו, לא משנה מה. יענו פעם הייתי במחשב, והייתי חייבת לקנות משהו, אז הלכתי לקנות איזה משהו דפוק שזרקתי.
מה מעצבן אותך? שמשקרים לי! מה תמיד צריך להיות בכיס? פאלפון
וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? תפוחים!!! מה היית לוקח לאי בודד? מחשב+מחבטי טניס+ כדורים+ רשת של טניס+ מחליק לשיער+ מברשת שיער+ שמפו+ מרכך+ בגדים+ פאלפון+ יאכטה+ עובדים זרים+ קרמים+ נעליים+ כל מה שדרוש למחייה. המלצה לסרט: מת לצעוק, והיש לה ביצים, במיוחד לבנות.
תוכנית טלוויזיה? פרויקט מסלול, טופ מודל ואלופה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו? לי? מממ...לא עולה לי כרגע, אבל עיינים יפות,
רגליים סקסיות, ושיש לי גוף יפה, ושאני יפה...

randu

New member
אהמ-אהמ!

דפקא מתאים לי שאלון עכשיו!
שעת התחלה: 01:54 שיר שמתנגן ברקע:
ספר קצת על עצמך: רן,בן 13 וחצי,אוהב מוזיקה ומשחק,אוהב לחפור ולהתחנף.
מחשבה שעוברת בראש: שג'ולי תענה לי! מה עשית היום? הרבה דברים! מה תעשה מחר? עד מחר השם גדול!
חשק ל...: לא לענות על השאלה הזו!
מה המידה שלך בנעליים? 40 בערך...
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? זה,וכוכב נולד,והאלופה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? איפה שעפר שכטר
יהיה בעוד שלוש שנים. מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל וצ'יפס. מה אתה הכי שונא לאכול? שומדבר! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? האמת,לקח לי 10 שניות לחשוב על זה,לא עשיתי שומדבר מטורף. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? סיפרתי משהו שלא הייתי צריך לספר! מה הצבע האהוב עלייך? כחול ושחור.
מה הצבע השנוא עלייך? ירוק או צהוב אני משער. מה המקצוע האהוב עלייך[בבצפר]? לשון
מה המקצוע השנוא עלייך? מת' איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? וואלה,היה טוב,טוב שנגמר..בלאבאס. (מילה במרוקאית,משהו שקשה לי להסביר את הפירוש שלו!) עיר/ים אהובות: שלי
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מזומנים.
יפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? חברים.
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בימי לימוד,12-1. בחופשים בדר"כ ב-3,או בזריחה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8.
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
מה היה המבחן האחרון? במת'. כמה קיבלת בו? 75. יש לך חברים מחוץ לכיתה? בארור.
ומחוץ לשכבה? זה לא. ומבית ספר אחר?
ומהעיר אחרת?
אתה נוהג לדבר עם חפצים?
היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?
אם כן - סיפרת למישהו? לא באותו זמן.
מתי פעם אחרונה שבכית? משער שאתמול. מדוע? רבתי עם אמא! לקחת סמים מתישהו? בארור,כל יום. אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכר! למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? למה לבזבז כסף?
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? בן. ולחבק? מירי. ולנשק? צרפתית? ולספר לו משהו מהלב? ג'ול. יש לך חבר/ה?
ראית בחנוכה את הפסטיגל?
את מי היית לוקח לאי בודד? המשפחה. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? בן. שם מיוחד לבן? ארז,ים. שם מיוחד לבת? חוף. דבר אחרון שאכלת: גרעינים. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מירי,וליז שלמה. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בקיץ יש ברמודה מסויימת,בחורף טרנינג מסויים,ובאירועים גינס מסויים...
אתה לומד ביום שישי?
מה הספר האחרון שקראת?
אהבת?
מה הסרט האחרון שראית? יעד סופי 3.
אהבת?
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בן. על מה דיברת איתו? אהבה,חרא כזה..וכמובן עם ג'ולי במסרים. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מירי ובן. על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל. מה הדבר האחרון שקנית? בגד ים.
כמה הוא עלה? 279. ממי הsms האחרון שקיבלת? מירי. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מירי. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "
" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולדים.

randu

New member
אהמ-אהמ 2.

ההמשך:
יש לך עדשות/ משקפיים?
עשית ישור שיניים?
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש וחצי. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנה וחצי. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אילת.
למה הלכת לשם? כי באלי.
איך קוראים לאמא שלך? וואט דה פאק? יש לך שם שני? מהו?
,אל תצחקו.."רחמים"!! אתה קרוי על שם מישהו? מי? אבא של סבא או משהו כזה. אתה אוהב ילדים קטנים?
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? המון,בלי עינהרע.
כמה בני דודים יש לך מצד אבא? לא'דעע. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 וחצי,17. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? המון. ובפנימיות? יותר נאמנות. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שחצנות,שהוא לא מוכן להקשיב,זלזול. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ימין. למה? כי יש לו חיים יפים!
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4 ב"ה. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "חרדי"
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? בן. כמה קומות יש לך בבית? 1. בבניין יש 5. הלכת פעם להפגנה?
הפגנה נגד (או בעד) מה?
מתי זה היה?
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שחקן וזמר ב"ה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? בטח הבר מצווה או משהו.
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "טוב,תבכה
" מה עושה לך טוב? לשיר.
מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא כשרון,אני רוצה ביטחון. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? פירות. מה היית לוקח לאי בודד? מחשב נייד,מזומנים,משפחה.,אוכל. היה נחמד.

Xx Pinki xX

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif

שעת התחלה:09:49 שיר שמתנגן ברקע:משו בMTV.ועכשיו יש את check on it. ספר קצת על עצמך:קצת? מחשבה שעוברת בראש:אני רוצה אילת
ולמה אין בתפוז |ריר|.? מה עשית היום? קמתי.צחצחתי שיניים.נס קפה ורוגלעך.מחשב ^_^. מה תעשה מחר?:בריכה
יש לגלי הומולדת אז עושים לה בריכה. חשק ל...:אילת.
מה המידה שלך בנעליים?:40. באיזה פורום אפשר למצוא אותך?:פורום איכותי.
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?:עושה מה שאני אוהבת ומה שטוב לי. מה אתה הכי אוהב לאכול?:גלידה. מה אתה הכי שונא לאכול?:אוכל אשכנזי. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?: מה הצבע האהוב עלייך?:ירוק. מה הצבע השנוא עלייך?:ירוק זית והשילוב של ורוד פוקסיה וכתום
מה המקצוע האהוב עלייך?:ביולוגיה. מה המקצוע השנוא עלייך?:הבעה.למרות שאני טובה בזה P: איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?:הכי טובה עד כה.D: עיר/ים אהובות:נהריה. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?:מחשב ומצלמה. יפה חגגת יומולדת אחרון?:לא משהו מענין. איך אתה הכי אוהב לבלות?:מסיבה
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?:מתי שבא לי P: ועכשיו חופש גדול,אז בטח 5
. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?:8:10 אבל אצלי ב9
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?:כן.והיא מאוד חמודה ^_^ צמודה והיא בכול צבע שבא לנו. מה היה המבחן האחרון?:מת'. כמה קיבלת בו?:98.~הללויה~ אבל כול הכיתה קיבלה 100 :| יש לך חברים מחוץ לכיתה?:בארור D: ומחוץ לשכבה?:פחות. ומבית ספר אחר?:דה. ומהעיר אחרת?:דה. אתה נוהג לדבר עם חפצים?:לא מה אני מעפנה D:. היית פעם אצל פסיכולוג?:לא. ואצל פסיכיאטר?:אבל הייתי אצל יועצת ביצפר. חשבת פעם על התאבדות?:ביסודי. אם כן - סיפרת למישהו?כי לא הכנתי שיעורים באופן קבוע. :D מתי פעם אחרונה שבכית?:או בגלל שהרבצתי למורה לטבע. מדוע?:היא היתה בת זונה לאללה. לקחת סמים מתישהו?:אבל אני ילדה טובה.^__^ זה סתם שטויות. אתה מעשן?:חס וכרפס. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?:never. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?:משו של עפר ניסים. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?:כי אין פה חנות דיסקים. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?:אף אחד.אני לא מרביצנית עזבו אותי
. ולחבק?:עזבו אותי רק קמתי. ולנשק?:גלי
נבהלתי ראיתי באווי של נעה מזל טוב היום אבל ההומולדת מחר D: ולספר לו משהו מהלב?:מהתחת. יש לך חבר/ה?:המון. ראית בחנוכה את הפסטיגל?:לא. את מי היית לוקח לאי בודד?:את עצמי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?:היה כבר לא? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?:דיברתי עם מור.אבל כבר לא P: שם מיוחד לבן?:אופק. שם מיוחד לבת?:אופק. מאכל אהוב:כוסעמק.טוב ^__^? מאכל שנוא:לא יודעת. דבר אחרון שאכלת:רוגלעך. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?:אין.אני בקשר עם מי שאני רוצה ועם מי שלא אז לא.אם הייתי רוצה מזמן הייתי בקשר ^^ איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?:חולצה ירוקה כזאת עם כיתוב צהוב. אתה לומד ביום שישי?:בטח. מה הספר האחרון שקראת?:לא זוכרת P: משו באנגלית :D אהבת?:לא. מה הסרט האחרון שראית?:לא יודעת. אהבת?:מאוד. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?:סבתא.התקשרה להעיר אותי אלוהים יודע למה. על מה דיברת איתו?:על בוקר טוב. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?:אני
על מי אתה יודע הכי הרבה?:עליי ^^ מה הדבר האחרון שקנית?:תחתונים. כמה הוא עלה?:15 שקל P: של דלתא אבל. ממי הsms האחרון שקיבלת?:מור. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?:מור D: מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?:?? מישהו שלח לי מהאיסי 0_0.אמג.אני מבררת מי.סעמק.הוא מטורקיה D: מזזה XDDD?@! מה ממש בא לך לאכול עכשיו?:גלידה. יש לך עדשות/ משקפיים?:משקפיים. עשית ישור שיניים?:לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?:מזמן.ברוך השם יש לי שניים משו בןזונה D: מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?:שנה שעברה? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?:טבריה. למה הלכת לשם?:סוףשנה. איך קוראים לאמא שלך?:ויקטוריה. יש לך שם שני? מהו?:אין. אתה קרוי על שם מישהו? מי?:לא. אתה אוהב ילדים קטנים?:לא ממש. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?:אין.אמא בת יחידה. כמה בני דודים יש לך מצד אבא?:4 אני חושבת. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?:איכס.שימותו D: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?:0. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?:כלום. ובפנימיות?:ממ..כמה דברים אבל מזה חשוב. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?:אדישות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'):אין לי כח. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?:3 מקסימום. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?:NO NO. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?:ג'ק D: [נו ג'ק וסאלי] כמה קומות יש לך בבית?:0. הלכת פעם להפגנה?:לא. הפגנה נגד (או בעד) מה?:העהאעה. מתי זה היה?:מחר. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:בו-הו. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?:חכו קטנה שבוע מינוס.אמא יולדת קולולולוללולו. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?:כוסומו. מה עושה לך טוב?:מוזיקה. מה מעצבן אותך?:רעש. מה תמיד צריך להיות בכיס?:כסף וכרטיסיה. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?:נהיגה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?:גלידה. מה היית לוקח לאי בודד?:מחשב. המלצה לסרט:המספריים של אדוארד. תוכנית טלוויזיה?:המומינים.סתם.CSI.

MoRoSH11

New member
עונה

שעת התחלה:14:19 שיר שמתנגן ברקע: במקומי- שי גבסו ספר קצת על עצמך: מממממממממ מחשבה שעוברת בראש:שכואבות לי הרגליים מה עשית היום? ישנתי מה תעשה מחר? ליחשון, אולי בריכה.. בעקר כלום חשק ל...: כלום מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? טלונבלות בעיקר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא חודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? ירקות מה אתה הכי שונא לאכול? דגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנל מה הצבע האהוב עלייך? אין מה הצבע השנוא עלייך? כתום מה המקצוע האהוב עלייך[בבצפר]? סיימתי אבל פסיכו- סוציו' מה המקצוע השנוא עלייך? ביולוגיה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בסדר עיר/ים אהובות: אין מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיסה לחו"ל וכרטיס להופעה של ריטה שתהיה ביולי יפה חגגת יומולדת אחרון? עוד לא חגגתי אוןתו איך אתה הכי אוהב לבלות? תלוי בהרגשה באטותו יום מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? לא זוכרת אבל נראה לי בחמישה לשמונה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? בגרות חוזרת במצמטיקה כמה קיבלת בו? לא זוכרת יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח ומחוץ לשכבה? בטח ומבית ספר אחר? כנל ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? תראו... היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא ממש אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? שני מדוע? ככה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא זוכרת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ואז תבואי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה זול..כנות מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אף אחד ולחבק? ממממממ ולספר לו משהו מהלב? אף אחד י ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודע את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מממממממ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן?--- שם מיוחד לבת? עומר מאכל אהוב:כבר שאלתם מאכל שנוא: כנל דבר אחרון שאכלת: בורקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אף אחד איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה. סתם מכנסיים לבנים אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? עקדת רחל אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? הין ראיתי חלק מסיכון מחושב אהבת? אחד הסרטים הטובים מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? כלום חשוב מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת על מי אתה יודע הכי הרבה? עדי?! מה הדבר האחרון שקנית?גופיות כמה הוא עלה? 60 שקל ל-2 גופיות ממי הsms האחרון שקיבלת? על משהו של השיר שלנו מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אופיר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יודעת.. מחקתי בדיוק עכשיו מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנתיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חדרה למה הלכת לשם? רכבת איך קוראים לאמא שלך?מממממממממ יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4.. עלוב כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2- יותר עלוב איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? נו מה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16-17 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')- חוץ ממד"ב ופעולה הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אף אחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ילדים מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כלום כמה קומות יש לך בבית? אחת הלכת פעם להפגנה? לא... או שכן הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שאלה טובה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ממממממממ לא חודעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סבבה מה עושה לך טוב? לצחוק מה מעצבן אותך? אנשים מסוימים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף/ פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא ודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב, ביצים, ירקות... דברים כאלה מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה/ ספר המלצה לסרט: יש הרבה... אבל נלך על אחד- מונסטר תוכנית טלוויזיה? אבוןדים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו

AsSaf tHe kinG

New member
עונה

שעת התחלה: 19:50 שיר שמתנגן ברקע: somewhere only we know ספר קצת על עצמך: שיער בלונדיני ועיניים כחולות מחשבה שעוברת בראש: מה יהיה עוד שלושה ימים.. מה עשית היום? הלכתי לקניות מה תעשה מחר? הכל פתוח חשק ל...: ארטיק מגנום מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? טופ מודל, כריסטינה אגילרה, פארקים ורכבות הרים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אתם לא תמצאו אותי :) מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה מה אתה הכי שונא לאכול? אוכל סיני מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? עשיתי רכבות הרים משוגעות מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש המון מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? כתום מה המקצוע האהוב עלייך[בבצפר]? מחשבים מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה וטוב שעברה עיר/ים אהובות: ירושלים ואילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אמ.. יפה חגגת יומולדת אחרון? לא איך אתה הכי אוהב לבלות? ללכת ללונה פארק מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 21:00 - 2:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ מה היה המבחן האחרון? אנגלית כמה קיבלת בו? 69 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? לא אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן זה הדבר החביב עלי היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אומ.. לפני 13 שנה בערך מדוע? כי הייתי תינוק!!! לקחת סמים מתישהו? בטח.. יומיום אתה מעשן? זה הולך יחד מתי פעם אחרונה שהשתכרת? יום יום איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שיר של הראל מויאל רימיקס למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי.. זה בחינם! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? וואו.. איזה צלם אחד קרצייה ומעצבן ולחבק? =] אומ.. ולנשק? =]] אומ.. ולספר לו משהו מהלב? אמא יש לך חבר/ה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אמא את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? .. אתם יודעיםם זה אינטרנט! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן ילדים מהכיתה שם מיוחד לבן? מה? שם מיוחד לבת? מה?? מאכל אהוב: לשון.. ודולמה (מאכל פרסי חחח) מאכל שנוא: לא אמרנו את זה כבר?! דבר אחרון שאכלת: שוקולד בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חבר שהיה הכי טוב שלי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אין לי מושג.. לא בדקתי אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? לילו וסטיץץץ! זה חמוד אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? לא זוכר על מה דיברת איתו? ...... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? אחותי מה הדבר האחרון שקנית? נעליים כמה הוא עלה? 120 ממי הsms האחרון שקיבלת? מפלאפון שמודיעים לי כמה התשלום שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חבר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "היי" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שווארמה יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראשון לציון למה הלכת לשם? קניון איך קוראים לאמא שלך? מה זה משנה? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? א אתה אוהב ילדים קטנים? שהם לא בוכים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 8 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 11 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 22 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כן - האף ובפנימיות? כן - העקשנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא אדיש איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אפחד למה? כככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אאני מקווה 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "היי"? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? קורל כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לאאאאאאאאאא מתי זה היה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:פסיכולוג מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאחותי חזרה מחו"ל באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "טיפש" מה עושה לך טוב? ללכת ללונה פארק מה מעצבן אותך?שאני לא מרגיש טוב מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? מחשב ואינטרנט המלצה לסרט: "מפלצות בע'מ" אחלה סרט תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני מיוחד :)

k lynn

New member
עונה

שעת התחלה: 17:57 שיר שמתנגן ברקע:mary mary - be happy מה עשית היום?בעיקר ישנתי מה תעשה מחר?לא יודעות מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? ימיהולדת ומתנות איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בהוליווד מה אתה הכי אוהב לאכול?לזניה של סבא מה אתה הכי שונא לאכול? כל דבר עם זיתים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? צניחה חופשית מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?בייבידול יפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? תלוי במצב רוח אבל בעיקר מסיבות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר בסביבות 1 או 2 אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית?היום מדוע? כי חבר שלי לשעבר עשה תאונה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא זוכרת .... מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? boys 2 men - i promis you למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי זה סתם יקר מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מיטל ולחבק? אלונה ולנשק? אורן ולספר לו משהו מהלב? אורן יש לך חבר/ה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? מיה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אורן אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא דבר אחרון שאכלת: ענבים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? עומר איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס מה הספר האחרון שקראת?רודף העפיפונים אהבת?מאוד מה הסרט האחרון שראית?סטאר אהבת? לא משהו מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מיטל על מה דיברת איתו? סתם לא משהו מיוחד מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? סבא שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? מיה מה הדבר האחרון שקנית? סנדוויץ' בארומה כמה הוא עלה? 20 ממי הsms האחרון שקיבלת? מיה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מיה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא כלום יש לך עדשות/ משקפיים? כן שניהם עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רחובות למה הלכת לשם? מסיבה איך קוראים לאמא שלך?ברברה יש לך שם שני? מהו? לין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? לא יודעת איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? קיארה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? סלפישיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') תוי במצב רוח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מיה כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד התעללות בבעלי חיים מתי זה היה? לפני שלוש שנים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אתה לא רציני? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מיה מינרלים מה היית לוקח לאי בודד? מחברת המלצה לסרט: המרגלת שאהבה אותי תוכנית טלוויזיה? השיר שלנו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו

Sahar 11

New member
../images/Emo176.gif שאלון לחופש ../images/Emo152.gif

שם-
גיל-
סיימתי הרגע כיתה...?
השנה עליתי\ ירדתי ממוצע הציונים שלי?
יש עבודות\ תגבורים לחופש?
איך התעודה?
הייתה לכם מסיבת סיום? איך היה?
תתגעגע לבית ספר?
מרגיש שהשנה עברה מהר?