האמת שנגנב מפורום האלופה,אבל ששששש!
מונדיאל:
1) רואה?
2) מה אתה חושב על זה שצריך לשלם? צודקים,למה לא להרוויח?
3) בעד או נגד המונדיאל? אני לא רואה,אבל אני לא נגד,ת'משחק גמר,אני בטוח אראה.
4) בעד או נגד לשלם כדי לראות כדורגל? צ'ובה לשאלה 2. 5) אוהב ללכת למשחקי כדורגל?
6) אוהב "לטחון" גרעינים במשחקים? לטחון גרעינים-
,במשחק-
אהבה:
7) יש לך חבר/ה?
8) היה לך?
9) מה הדבר הכי רומנטי שעשית/עשו בשבילך? זה היה בכיתה ה',בטח שלחתי לה מכתב...מה ציפיתם,ארוחה רומנטית?!
10) סטרייט/ביי/גיי? סטרייט,לעת עתה! **מה,יכול להיות שגם אתן תהפכו ללסביות,ואתם להומואים,אז ששש!!** 11) התנשקת כבר?
12) כמה זמן לקחה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? חודש.
13) את/ה רוצה אהבה?
,לא בגיל הזה.
בית ספר:
14) אוהב או שונא? אוהב ת'חברים,אוהב ת'מקצועות,שונא ת'מורים. 15) שמח שנגמרה השנה?
16) רוצה לחזור?
17) השיעור האהוב - לשון.
18) השיעור השנוא - מת'. 19) איך התעודה? ככה-ככה. 20) איזה כיתה? ח'. 21) אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? הכי קטן,לא בין הקטנים,
הכי קטן! 22) אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? באמצע. 23) מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? במתמטיקה. כתבו 12 חברי פורום [ואל תתחילו עם "מקובלים"/ "לא מקובלים" כל אחד כותב את מי שקרוב אליו] 1.דר
2.הילית
3.ג'ולי
4.דנה
5.מוטי
6.דרינה
7.תום
8.יעל
9.סהר
10.שי
11.אפרת
12.מעיין
שאלות:
מתי בפעם האחרונה דיברת עם 9? התכתבי,בפורום,הממ..כשהגבתי לשאלון שלה. נפגשת פעם עם 8? עדיין לא נפגשנו. מקווה שבמפגש כן.
באיזה כיתה 6? נרא'לי ח'. 2 ו-3,שילוב מוצלח? מבחינת חברות,
ומה עם 3 ו-4? כנ"ל. יש סיכוי ל-2 ו-5? לא נראה לי. למה דווקא בחרת ב-1 ראשון? כי היא כחולה,וכאילו,היא כותבת הכי הרבה. ולמה 12 אחרון? כי היא מיוחד.
7 משתמש בסוגריים מרובעים או בעגולים? בעגולים.
ל-10 יש אחים? לאדעע האמת. ובאיזה עיר הוא גר? כנ"ל.. את מי היית משדך ל-11? את תום. כבר נתת ל-5 חיבוק?
עדיין לא.
ואיזה מילה 4 כל הזמן אומר? "חחחחחחחח"
7 כבר יצא לחופש?
6 לומד ביסודי/חטיבה/תיכון? חטיבה,נרא'לי. איך היית מתאר את 1 במילה אחת?
ובשתי מילים?
ובמשפט?
מה הכי מאפיין את 8? היא ממש חיובית ואופטימית
ומה אתה כבר מת להגיד ל-12? "תכככתתתתביי יותר בבפורוווםםםם!!!1" ול-11? כנ"ל! ולכל מי שרשמת? חולה עלייכם בובים שלי.
ובכל אופן,איך היה השאלון? ח=ז=א=ק.