Fergie7

New member
../images/Emo9.gifעוד 5 ימים יומולדת. ../images/Emo65.gif

מממ...היו תעודות טובות יותר. כפרע עלי המורה שלי
כתבה שיש לי חוש הומור ושאני אהודה על חבריי. קיבלתי גם תעודת הערכה חברתית.
תיגבורים? כבר הייתי. היום היה אחרון. אז עכשיו אני סופית בחופש. נכשלים? היה אמור להיות 40, אבל בסוף לא. אז הכי נמוך 60. תכנונוים לחופש? ים! בריכה! ת"א! שופינג! חברים! מפגשפורום? להתגעגע? אולי. אבל לא ללימודים!

IkMfNiY

New member
אין לי תעודה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

לא קיבלנו P: אבל ספרי מחזור כן ^^ יעל

IkMfNiY

New member
כה, למרות.. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שיש בתי ספר שכן מחלקים בי"ב תעודה רגילה, אצלנו מסתבר שלא. אה, את התעודת בגרות אני עוד אקבל הרבה זמן P: יעל

JULI4561

New member
חחחחחווווווופפפפפששששששששששש

התעודה - מעולה .. בהחלט יש מלא הפתעות
אין נכשלים והציון הכי נמוך זה 70 בספורט
[אני חייבת להוצאי פטור
] אני צריכה לעשות מבחן מעבר בחופש , מהקבצה א' לב' במתמטיקה למרות שנראה לי דווקא סבבה להיות בב' כי זה קל ושמה עכל החמודים חחח אז נראה כבר... להתגעגע לבצפר- כל כך לא
בחופש אני מתכננת - לטוסססס לספרדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
, זה בערך עוד 15 ימים
וללכת מלאאא .. לים ,לבריכה ,לקניות,למסיבות,טיולים קיצרר לנצלל ת'חופש טוב טוב!!!! וכמובן שאני ממש מקווה לראות אתכם .. עם אני אגיע למפגש פורום
זהו בעיקר!

SummerNightCity

New member
מה פטור, אני לא מרשה לך. ../images/Emo88.gif

ספורט.
הלוואי אנחנו היינו לומדים, לא יודעת איך הייתי מתפקדת בלי הח"כ. בטח שתגיעי.

randu

New member
../images/Emo11.gif*אהמ* עני כבר במסר!! *אהמ*../images/Emo11.gif

JULI4561

New member
*אהמ*עניתי*אהמ*

טוב שלך לא לוקח שנה עד שאתה עונהההההההה

randu

New member
וזה השאלון הכי נדיר שראיתי:

מונדיאל:
1) רואה? 2) מה אתה חושב על זה שצריך לשלם? 3) בעד או נגד המונדיאל? 4) בעד או נגד לשלם כדי לראות כדורגל? 5) אוהב ללכת למשחקי כדורגל? 6) אוהב "לטחון" גרעינים במשחקים?
אהבה:
7) יש לך חבר/ה? 8) היה לך? 9) מה הדבר הכי רומנטי שעשית/עשו בשבילך? 10) סטרייט/ביי/גיי? 11) התנשקת כבר? 12) כמה זמן לקחה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? 13) את/ה רוצה אהבה?
בית ספר:
14) אוהב או שונא? 15) שמח שנגמרה השנה? 16) רוצה לחזור? 17) השיעור האהוב - 18) השיעור השנוא - 19) איך התעודה? 20) איזה כיתה? 21) אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? 22) אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? 23) מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? כתבו 12 חברי פורום [ואל תתחילו עם "מקובלים"/ "לא מקובלים" כל אחד כותב את מי שקרוב אליו] 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
שאלות:
מתי בפעם האחרונה דיברת עם 9? נפגשת פעם עם 8? באיזה כיתה 6? 2 ו-3,שילוב מוצלח? ומה עם 3 ו-4? יש סיכוי ל-2 ו-5? למה דווקא בחרת ב-1 ראשון? ולמה 12 אחרון? 7 משתמש בסוגריים מרובעים או בעגולים? [] ל-10 יש אחים? ובאיזה עיר הוא גר? את מי היית משדך ל-11? כבר נתת ל-5 חיבוק? ואיזה מילה 4 כל הזמן אומר? 7 כבר יצא לחופש? 6 לומד ביסודי/חטיבה/תיכון? איך היית מתאר את 1 במילה אחת? ובשתי מילים? ובמשפט? מה הכי מאפיין את 8? ומה אתה כבר מת להגיד ל-12? ול-11? ולכל מי שרשמת? ובכל אופן,איך היה השאלון? תהנו

randu

New member
האמת שנגנב מפורום האלופה,אבל ששששש!

מונדיאל:
1) רואה?
2) מה אתה חושב על זה שצריך לשלם? צודקים,למה לא להרוויח?
3) בעד או נגד המונדיאל? אני לא רואה,אבל אני לא נגד,ת'משחק גמר,אני בטוח אראה.
4) בעד או נגד לשלם כדי לראות כדורגל? צ'ובה לשאלה 2. 5) אוהב ללכת למשחקי כדורגל?
6) אוהב "לטחון" גרעינים במשחקים? לטחון גרעינים-
,במשחק-
אהבה:
7) יש לך חבר/ה?
8) היה לך?
9) מה הדבר הכי רומנטי שעשית/עשו בשבילך? זה היה בכיתה ה',בטח שלחתי לה מכתב...מה ציפיתם,ארוחה רומנטית?!
10) סטרייט/ביי/גיי? סטרייט,לעת עתה! **מה,יכול להיות שגם אתן תהפכו ללסביות,ואתם להומואים,אז ששש!!** 11) התנשקת כבר?
12) כמה זמן לקחה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? חודש.
13) את/ה רוצה אהבה?
,לא בגיל הזה.
בית ספר:
14) אוהב או שונא? אוהב ת'חברים,אוהב ת'מקצועות,שונא ת'מורים. 15) שמח שנגמרה השנה?
16) רוצה לחזור?
17) השיעור האהוב - לשון.
18) השיעור השנוא - מת'. 19) איך התעודה? ככה-ככה. 20) איזה כיתה? ח'. 21) אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? הכי קטן,לא בין הקטנים,הכי קטן! 22) אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? באמצע. 23) מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? במתמטיקה. כתבו 12 חברי פורום [ואל תתחילו עם "מקובלים"/ "לא מקובלים" כל אחד כותב את מי שקרוב אליו] 1.דר
2.הילית
3.ג'ולי
4.דנה
5.מוטי
6.דרינה
7.תום
8.יעל
9.סהר
10.שי
11.אפרת
12.מעיין
שאלות:
מתי בפעם האחרונה דיברת עם 9? התכתבי,בפורום,הממ..כשהגבתי לשאלון שלה. נפגשת פעם עם 8? עדיין לא נפגשנו. מקווה שבמפגש כן.
באיזה כיתה 6? נרא'לי ח'. 2 ו-3,שילוב מוצלח? מבחינת חברות,
ומה עם 3 ו-4? כנ"ל. יש סיכוי ל-2 ו-5? לא נראה לי. למה דווקא בחרת ב-1 ראשון? כי היא כחולה,וכאילו,היא כותבת הכי הרבה. ולמה 12 אחרון? כי היא מיוחד.
7 משתמש בסוגריים מרובעים או בעגולים? בעגולים.
ל-10 יש אחים? לאדעע האמת. ובאיזה עיר הוא גר? כנ"ל.. את מי היית משדך ל-11? את תום. כבר נתת ל-5 חיבוק? עדיין לא.
ואיזה מילה 4 כל הזמן אומר? "חחחחחחחח"
7 כבר יצא לחופש?
6 לומד ביסודי/חטיבה/תיכון? חטיבה,נרא'לי. איך היית מתאר את 1 במילה אחת?
ובשתי מילים?
ובמשפט?
מה הכי מאפיין את 8? היא ממש חיובית ואופטימית
ומה אתה כבר מת להגיד ל-12? "תכככתתתתביי יותר בבפורוווםםםם!!!1" ול-11? כנ"ל! ולכל מי שרשמת? חולה עלייכם בובים שלי.
ובכל אופן,איך היה השאלון? ח=ז=א=ק.

Sahar 11

New member
שאלון שינה ../images/Emo199.gif

באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה?
אתה מתקשה להירדם?
עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה...
האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון?
האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך?
האם אתה מסוגל להירדם עם אור?
האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך?
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?
האם אתה ישן עם מנורת לילה?
אתה מתעורר באמצע הלילה?
אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? - שאתה צמא? - שאתה חייב לשירותים?
האם אתה זוכר חלומות שלך?
מה מעיר אותך בבוקר?
באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר?
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר?
מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם?
מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם?
האם קל לך להתעורר בבוקר?
כמה שעות אתה ישן ביממה?
אתה אוהב לישון?

נקודונת

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo29.gif../images/Emo1.gifלילה טוב.

באיזה שעה בערך אתה הולך לישון בלילה? בין אחת עשרה לשתים עשרה.. אתה מתקשה להירדם? מידי פעם.. עם מה אתה נירדם? דובי/מוזיקה... מוזיקה זה כייף, אבל בדרך כלל אני נרדמת בלי כלום. האם אתה לוקח כדורי שינה/ כדור שונה שעוזר לך לישון? לא. האם אתה מסוגל להירדם כשמישהו שוכב לצידך? כן. האם אתה מסוגל להירדם עם אור? כן. האם אתה ישן עם כרית/ מעיף אותה בהמשך? אני נאמנה לכרית שלי עד הסוף!
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מצחצחת שיניים האם אתה ישן עם מנורת לילה? לא. אתה מתעורר באמצע הלילה? לפעמים. אם כן; למה אתה מתעורר באמצע הלילה בגלל : - שחלמת חלום רע? לפעמים. - שאתה צמא? לא. - שאתה חייב לשירותים? לפעמים..
האם אתה זוכר חלומות שלך? כן. מה מעיר אותך בבוקר? השעון המעורר באיזה מצב רוח אתה קם על הבוקר? תלוי איזה בוקר.. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה מתעורר? אני רוצה לחזור לישון. מה הדבר הראשון שאתה אומר כשאתה קם? בוקר טוב מה הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שאתה קם? שוטפת פנים האם קל לך להתעורר בבוקר? תלוי מתי. לפעמים כן ולפעמים לא. כמה שעות אתה ישן ביממה? זה משתנה. אתה אוהב לישון? כן!

למעלה