למה במתימטיקה??לנו אין..=\
M may90 New member 27/4/06 #22 *נכנסתי לזה עכשיו חזק* כתה י' זה לא כלום לשון, הסטוריה, פיסיקה, ת.האומנות, עיצוב, מת'. -_____________________-
*נכנסתי לזה עכשיו חזק* כתה י' זה לא כלום לשון, הסטוריה, פיסיקה, ת.האומנות, עיצוב, מת'. -_____________________-
J just jenny New member 27/4/06 #24 ../images/Emo205.gifאיך פיסיקה?../images/Emo12.gif מה את לומדת פיסיקה ויש לך בגרות השנה??
D DesertRose7 New member 27/4/06 #20 שאני אתחיל?! יש לי השנה.. מתמטיקה אנגלית ביולוגיה ביוטכנולוגיה ספרות היסטוריה אה כן.. וספורט ועשיתי בחורף חוזר באזרחות.. וקיבלתי 98 בבגרות בעל פה באנגלית!!! אני מרוצה מעצמי
שאני אתחיל?! יש לי השנה.. מתמטיקה אנגלית ביולוגיה ביוטכנולוגיה ספרות היסטוריה אה כן.. וספורט ועשיתי בחורף חוזר באזרחות.. וקיבלתי 98 בבגרות בעל פה באנגלית!!! אני מרוצה מעצמי
M m i c k e y 15 New member 27/4/06 #27 אוווו מי גאדד כמההה יפה לך! אני הייתי מקבלת 98 גם אם זה היה בכתב חחחח אני מה זה טובה באנגליתת חחחח
B Bleed for Me New member 27/4/06 #28 את בי"ב.. לא חוכמה,ובשבילך זאת השנה הכי קשה שלך,אצלינו זה השנה..שנה הבאה פנסיה חחח..עושים סרט גמר,מסיימים עם הבגרויות וזהו..
את בי"ב.. לא חוכמה,ובשבילך זאת השנה הכי קשה שלך,אצלינו זה השנה..שנה הבאה פנסיה חחח..עושים סרט גמר,מסיימים עם הבגרויות וזהו..
ל ליטלושי New member 30/4/06 #32 מה קשור לזה שהיא ביב'? בכל בה"ס זה שונה.. למשל אצלי ביא' הייתה לנו תשנה הכי קשה של המוןןןןן בגרויות.. וביב' התה לנו הקלה עם הרבה פחות בגרויות..
מה קשור לזה שהיא ביב'? בכל בה"ס זה שונה.. למשל אצלי ביא' הייתה לנו תשנה הכי קשה של המוןןןןן בגרויות.. וביב' התה לנו הקלה עם הרבה פחות בגרויות..
D DesertRose7 New member 10/5/06 #33 ../images/Emo45.gif אם האינטרנט שלי היה עובד הייתי אומרתאת זה לפני.. י"ב או לא.. מתישהו נעשה א תזה.. אז קחו את זה באיזי.. הקשה עוד לפניכם חיחי
../images/Emo45.gif אם האינטרנט שלי היה עובד הייתי אומרתאת זה לפני.. י"ב או לא.. מתישהו נעשה א תזה.. אז קחו את זה באיזי.. הקשה עוד לפניכם חיחי
L LeeR4Ever New member 28/4/06 #29 יוווו../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif מזלטוב!