_ בנצ איך אני יגיד לך את זה בצורה יפה........ שקול מילים או שקול שיניים !
D dsol New member 4/4/06 #32 ../images/Emo46.gif_../images/Emo189.gif בנצ איך אני יגיד לך את זה בצורה יפה........ שקול מילים או שקול שיניים !
../images/Emo46.gif_../images/Emo189.gif בנצ איך אני יגיד לך את זה בצורה יפה........ שקול מילים או שקול שיניים !
ס סוריקטה1 New member 4/4/06 #33 ../images/Emo121.gifפאק אתם כאלה סתומים באמא שלי שייגעצ= "מוזיקה" של זכרים, כי הם זכרים!! חוץ מיובל לכולם שם יש בולבול! קרן בדקה!!! משינה= מוזיקה של זכרים! המכשפות=מוזיקה של נקבות! יש להן כוס וציצימ! עידן בדק!!
../images/Emo121.gifפאק אתם כאלה סתומים באמא שלי שייגעצ= "מוזיקה" של זכרים, כי הם זכרים!! חוץ מיובל לכולם שם יש בולבול! קרן בדקה!!! משינה= מוזיקה של זכרים! המכשפות=מוזיקה של נקבות! יש להן כוס וציצימ! עידן בדק!!
E Extraordinary Girl 8 New member 4/4/06 #36 אז אתה בעצם אומר.. שיש מצב שמשינה לא מוזיקה של זכרים כי אף אחד לא בדק...
ס סוריקטה1 New member 4/4/06 #37 ../images/Emo121.gifמממ אבל כן בדקו... עדיף שלא תדעי מי... סליחה טובי, החריכו אותי לגרום לך לשתות ו...
../images/Emo121.gifמממ אבל כן בדקו... עדיף שלא תדעי מי... סליחה טובי, החריכו אותי לגרום לך לשתות ו...
ס סוריקטה1 New member 5/4/06 #40 ../images/Emo121.gifכוס ראבק!! הן ב-נ-ו-ת! לכן זאת מוזיקה של נקבות! כי נקבות עושות אותה! למה קשה לכם לקלוט את זה??
../images/Emo121.gifכוס ראבק!! הן ב-נ-ו-ת! לכן זאת מוזיקה של נקבות! כי נקבות עושות אותה! למה קשה לכם לקלוט את זה??
L LiLdon New member 5/4/06 #41 אבל גלעד מוזיקת נקבות זה לא בהכרח מוזיקה שנעשת ע"י נקבות. כל הבאנדבויז האלה, זה לא מוזיקת נקבות?!?!!? בטח שכן. אז דיי.
אבל גלעד מוזיקת נקבות זה לא בהכרח מוזיקה שנעשת ע"י נקבות. כל הבאנדבויז האלה, זה לא מוזיקת נקבות?!?!!? בטח שכן. אז דיי.
M Mrs Felix New member 2/4/06 #18 ../images/Emo45.gif [בקטע של לא אוהבתותה בכלל. בכל זאת. ברצינות- אני נרבה סכהכל.
A ashkelonis brother New member 2/4/06 #5 ../images/Emo6.gif יש בנאדם שאשכרה קוראים לו נושי??? WTF???