היום הופעה באם המושבות

veredmp

New member
../images/Emo182.gifהיום הופעה באם המושבות../images/Emo182.gif

היום מירי מופיעה הופעה (רגילה, לא אקוסטית) בהיכל התרבות של פתח תקוה! מי מתכוון להגיע? כל מי שמגיע, תהנו המון, תצלמו, תשירו ובסיום ההופעה בואו לספר לכולם איך היה
נתראה

תהנו:) ותספרו חוויות ותצלמו הרבה:)

אני בקרוב מגיעה לזאפה של מירי,פשוט אני בגמילה קטנה כי יום שבת הקרוב יש הופעה ענקית שאני מחכה לה...בקרוב נגמר,מתגעגעת למירי (מאוד מאוד מאוד)...אבל אני פשוט לא יכולה ללכת לאף הופעה כרגע (נפשי משהו)..מרוב שאני מחכה להופעה שאני מחכה חח...

yarinsh

New member
אני !!!

איזה כיף מחכה בטרוף... הופעה שלישית שלי בחצי שנה האחרונה... הבאסה שזה יגמר ואז אין למה לחכות...

Music4Life

New member
אני זכיתי בכרטיס, כך שאני מגיעה! ../images/Emo13.gif

מתאים לי דווקא הופעה בשבת היום....בערב...
וכמובן שאני צריכה לסכם עבורכם...וכך אעשה. תהנו גם אתם כל מי שמגיע חוץ ממני

חשבתי ללכת עד שמירי סוף סוף מופיעה במקום

נוח לי פתח תקווה העיר שההורים שלה גרים אבל הייתי בדייט כיפי לאללה אם תקווה להמשך מוצלח

../images/Emo26.gif חזרתי

טוב תאמת חזרתי מזמן.. אני 5 דק' ברגל מהיכל התרבות.. מה לא נלך להופעה?? היה אחלה. כאילו אין לי יותר מדיי תובנות.. חוץ מזה שנראה לי שמירי הסתפרה קצת (הגיע הזמן באמת חח). ביצועים מעולים, הייתי מוסיפה שירים שלה או את "אהובי" במקום כ"כ הרבה קאברים. הפאנץ' להפעם- כשאמרה שבא לה לתקוע בשופר אז מהקהל הביאו לא שופר!! חח מתנה. בשקית של yellow.. זה היה קורע.

וואי נזכרתי

איך שמירי רוקדת!! משהוווווו... היא נותנת שואו שלם עם הגוף שלה!!

../images/Emo99.gifאיזו הופעה

כמה התגעגעתי לעיבודים הקצביים יותר (לא שהופעה "אקוסטית" היא רעה, בכלל לא) והיה כיף לחזור ולראות את תומר צדקיהו וגיל לואיס. מירי הפעם שיתפה שקנתה נעלי ריקוד עם עקבים במלאאא כסף ,ולמרות שהן אמורות להיות נוחות, הן לא. במהלך ההופעה היא חלצה אותן. להיות יחפה זה הכי. איזה כיף שמירי שרה את "נטלי" - הלהקה כבר התחילה לנגן את אם זו האהבה שלך לפי דעתי אם זכרוני אינו מטעה בי, אך מירי החליטה להיות ספונטנית (ואני בעד). אני כל כך אוהבת את התובנות של מירי שמשתפת אותנו במהלך ההופעה- כמו לגבי השיר נטלי שזה הכי קל לאהוב את הנסיך אך היא אוהבת את הבחור עם הכרס ולגבי הנעליים- שלא כל מה שיקר הוא טוב. שמירי אמרה שבא לה לתקוע בשופר- אוהד הביא לה שופר בשקית של החנות yello- מירי היתה בהלם. הביאה לפינטו שתקע בשופר קצת. אורי:" איפה ייצרו את השופר? בYELLO?
אורי גם אמר לפינטו להיות עדין עם השופר כי זה הדבר הכי עדין על הבמה כרגע.
היה קורע מצחוק. מירי גם שיתפה את הקהל שדדון מתחתן בקרוב והוא לא מוכן שהיא תשיר לו בחתונה... תמונות- מקווה מחר.

למעלה