Music4Life
New member
היה מעלף!!! ../images/Emo13.gif הסיכום שלי
וואי, הרגע חזרתי ...לפני 15 דקות זאת אומרת... אני זכיתי בכרטיס דרך הפורום, וזה הזמן להגיד תודה רבה רבה לורד ולענבל על ההזדמנות
שמחתי מאד...ומאד מאד נהנתי!!! אפשר לומר יותר מפעמים קודמות... ישבתי ליד אמרי שהצחיק אותי ממש...
ועכשיו איך ההופעה היתה? אז היה מהמם באמת...אולם גדול (טוב, זה היכל התרבות פ"ת), והאורות היו באמת מרשימים, כל הצבעים האלה, כל המנורות...היו כמה וכמה קטעים שהיו הכי אהובים עליי (לא לפי הסדר) : מירי שרה גירסה טיפה שונה של "לרגע נדמה"...אולי זו גירסה שהיתה עד עכשיו בכל הופעה וזה רק נדמה לי שהיא שונה, אבל היא היתה מיוחדת וממש יפה ומאד נהנתי מהעיבוד הזה - מהמם
, אח"כ אהבתי מאד מאד את "cry me a river" ..זה פשוט מעלף אותי כל פעם מחדש איך מירי שרה כ"כ יפה באנגלית, מבטא טוב, והקול שלה...כ"כ פורח, צלול כיין, משגע. השיר הזה כל כך מרגש ויפייפה, ואני כל פעם מאושרת לשמוע אותו. אח"כ כמובן "טיפה טיפה" - גרסה הג'זית שאני פשוט כל כך אוהבת בטירוף, אין על זה, הלוואי והיא היתה מוציאה את זה כשיר בונוס בדיסק או משהו כזה כי נורא בא לי להאזין לזה מתי שאני רוצה, אוהבת את הגירסה הזאת נורא
היא נהדרת ומיוחדת בעיניי. אח"כ היה קטע מצחיקקקקק
חבל על הזמן... מירי התחילה להגיד מה בא לה...ואמרה כמו בכמה הופעה "איך בא לי לתקוע בשופר", ואז אוהד קם ממקומו והוציא ללמירי משקית צהובה של Yellow שופר אמיתי
ומירי לא קלטה בהתחלה שהוא עומד שם עם השקית..ואז אמרה "יוו שופר!!", היתה משמ מופתעת והתלהבה חח...אחרי זה התחילה לשבח את אהוד שהוא מעריץ גדול ושהוא בא לכל הופעה והופעה שלה , ושהיה פעם אחת שהוא לא בא והכיסא שלו היה ריק ...זה היה קטע חזק
הקהל נראה לי הכי היה בהלם..איך פתאום הגיע שופר...לא הבינו האם זה היה מבוים או מקרי....
מירי לקחה את השופר בידה ואמרה "מה עושים עם הדבר הזה?!" היא לא משמ ידעה איך לתקוע בו ולא ניסתה גם (זה מאד קשה, גם לא נראה לי שהיתה מצליחה), ואז אמרה לאוהד "אתה מביא לי אותו? באמת אתה מביא לי אותו, כמתנה? אתה יכול עדיין להתחרט אתה יודע"....ואז פינטו לקח את השופר וניסה לתקוע בו...הוא הצליח באופן מועט ביותר ...ואז אורי הגיב "פינטו, מעולם לא נראת יותר חמוד כמו ברגע זה" , הקהל צחק!
זה היה טוב...........זהו אלו היו הקטעים שהכי אהבתי בהופעה... היה באמת אחלה אחלה של הופעה וזה עשה לי הערב, כל הבעסה שהיתה לי לפני ההופעה, סתם דברים לא הלכו כמו שרציתי עם הלימודים וזה היה נראה שהתחילה לי קרמה לא טובה, ברגע שראיתי את מירי, הכל עשר שוב
, מירי תמיד מעלה לי את מפלס המצב רוח. היה ערב מעולה!!!!!!!!!!!! שמחתי לבוא!!!!!!! שיהיה לכולנו לילה טוב ולכל מי שהיה בהופעה - מקווה שנהנתם גם (איזו שאלה...), נתראה ב-17 לחודש.....
לילה טוב
וואי, הרגע חזרתי ...לפני 15 דקות זאת אומרת... אני זכיתי בכרטיס דרך הפורום, וזה הזמן להגיד תודה רבה רבה לורד ולענבל על ההזדמנות