השירשור השבועי

mogili

New member
O:

שיר השבוע של גרין דיי: 80 שיר השבוע לא של גרין דיי: pet sematary - the ramones |טיפהקליפ השבוע: love like winter-AFI היחיד שראיתי השבוע :X אלבום השבוע: the ramones - greatest hits להקת השבוע: the ramones |מטריהדבר לא טוב שקרה השבוע: יום שלישי |: צריך להמציא חוק נגד היום המשעמם הזה >_))) דבר טוב שקרה השבוע: ישנתי בפנימייה, והיום גם היה ערב( פוקי יא מוכשר) והיה פאן D: וכמובן, תמונת השבוע: אני ועוד מישהי ברגעי שיעמום קשים בבצפר XD

Queen for a day

New member
בפבף

שיר השבוע של גרין דיי:
פופרוקס&קוק, גיק סטינק ברת'. שיר השבוע לא של גרין דיי:
נירוונה, הול, רולינג סטונס, רדיוהד. בכלליות. כי יש יותר מדי ;; קליפ השבוע:
/ אלבום השבוע:
אין יוטרו-נירוונה, סלבריטי סקין-הול להקת השבוע:
מי שכבר הזכרתי. דבר לא טוב שקרה השבוע:
המממממציונים ומבחנים:\ דבר טוב שקרה השבוע:
יומולדת לאחי, היינו בסינמה ביטי וכמובן, תמונת השבוע:
פאק איט, הוא יפה

Green for a Day

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

שיר השבוע של גרין דיי: No one knows שיר השבוע לא של גרין דיי: Dance inside- The all american rejects קליפ השבוע: The killers-Bones אלבום השבוע: Sam's town- The killers להקת השבוע: אין דבר לא טוב שקרה השבוע: אין משו מיוחד =/ דבר טוב שקרה השבוע: כנ"ל וכמובן, תמונת השבוע: [=

tai01

New member
שלי

שיר השבוע של גרין דיי: she (...)
שיר השבוע לא של גרין דיי:קצת קשה... הייתי אומרת ש: Muse - Supermassive Black Hole (REAL!) ו... Jet-are you gonna be my girl -קצת ישן אבל טוב....
קליפ השבוע: לא יודעת.... האמת שהשבוע לא הספקתי לראות כמעט mtv אבל בשבוע שעבר זה היה ללא ספק החדש של jet
אלבום השבוע:Muse - Black Holes And Revelations
להקת השבוע:Muse ו jet
דבר לא טוב שקרה השבוע:נתקעתי בקיר....שברתי אצבע ולא יכלתי להתאמן על הגיטרה שלי....
דבר טוב שקרה השבוע:היה יום הורים והלך לי טוב....
וכמובן, תמונת השבוע: בצד-->

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|אני פה ../images/Emo3.gif

למרות שאני לא ממש מגיבה
שיר השבוע של גרין דיי: When I Come Around 2000 Light Years Away Christie Road Dissapering Boy
שיר השבוע לא של גרין דיי: מפנה מקום- ברי סחרוף יומולדת- ברי סחרוף Starlight- Muse Under The Bridge- Red Hot Chili Peppers Mama Said- Metallica The Unforgiven II- Metallica
קליפ השבוע: The Saints Are Coming- U2 & Green Day
אלבום השבוע: חם על הירח- ברי סחרוף Kerplunk!- Green Day
להקת השבוע: Metallica Green Day Red Hot Chili Peppers
דבר לא טוב שקרה השבוע: מבחן בתנ"ך, ואני לא יודעת, תכלס זה היה שבוע רגיל, בלי הרבה דברים גרועים... אבל אני שמחה שהוא מאחורי.
דבר טוב שקרה השבוע: חגגו לי את הבת מצווה
, שיעור גיטרה :>
תמונת השבוע: בבקשה. אני לא חושבת שיש פה בארץ גדול ממנו.

../images/Emo121.gif

שיר השבוע של גרין דיי: 80
שיר השבוע לא של גרין דיי: jet-look what you've done , אביב גפן-אור הירח
קליפ השבוע: אני לא רואה קליפים. הקליפ היחידי שראיתי השבוע היה the saints are coming.
אלבום השבוע: לא יודעת. >>;
להקת השבוע:אמ.. הביטלס, כי למדתי לנגן כמה שירים שלהם. P:
דבר לא טוב שקרה השבוע: גיליתי ששבוע הבא יהיה לי מבחן בפיזיקה. אני לא אוהבת פיזיקה. >__>
דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי לעמוד במשמרות!#@!$ DDD::: [ולא, אני לא בכיתה ו'.]
וכמובן, תמונת השבוע:
סתם כי היא הצחיקה אותי.

noagdfan

New member
מהההההההההההההההההההה? ../images/Emo34.gif

מההההההההההההההההההההההההההההההההההההה?

../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif

פיזיקה זה המקצוע המדכא ביותר באנושות. בייחוד כשהמורה מורידה לי נקודות על שטויות. >_____________> ובהתחלה זה מעניין, אח"כ זה סתם מפגר. >>; את עוד תתחרטי על הרגע שבו התחלת ללמוד פיזיקה. ._.

בארביבארביבארביבארביבארבי../images/Emo99.gif

שיר השבוע של גרין דיי: St. Jimmy שיר השבוע לא של גרין דיי: לכת - ג'ירפות
קליפ השבוע: X אלבום השבוע: גג - ג'ירפות להקת השבוע: ג'ירפות
דבר לא טוב שקרה השבוע: המממ.. 66 בתנ"כ??
דבר טוב שקרה השבוע: הופעה בבארבי של הג'ירפות!! 2 מטר מהם!!
וכמובן, תמונת השבוע:

Runt

New member
רוקסןןןן

יו דונט האב טו וור דאט' דרס טונייטטט!11@!#!@ *הדבגינג* שיר השבוע של גרין דיי: אמ, Stuck With Me שיר השבוע לא של גרין דיי: MCR - The Sharpest Lives, הוא אדירררר קליפ השבוע: לא יצא לי לראות אלבום השבוע: החדש של MCR, הולאבאלו סאונדטרק של מיוז ושניים של אליוט סמית' להקת השבוע: מיוז
דבר לא טוב שקרה השבוע: הייתי מצוננת דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת לאבא והמון אוכל!

GrEeNgIrL3

New member
אניייייייייי

שיר השבוע של גרין דיי: she שיר השבוע לא של גרין דיי: dead!- my chemical romance |טיפהקליפ השבוע: the saints are coming אלבום השבוע: my chemical romance- the black parade להקת השבוע: my chemical rimance |מטריהדבר לא טוב שקרה השבוע: ביה"ס בעעעעעעעעע דבר טוב שקרה השבוע: אמממ.. השבוע בקושי התחיל אז... וכמובן, תמונת השבוע: חחח התיק שלייי ...

GD ROCKS

New member
יאללה גם אני רוצה P:

שיר השבוע של גרין דיי: מממ.. טוב אני צדיקה כי כרגע ריעננתי את הזיכרון שלי בקצת חומר של גרין דיי אז.. outsider !? שיר השבוע לא של גרין דיי: יש מלא. אבל היום זה: Nofx- whoops i od'd ועוד מלא של נופקס P: הקליפ השבוע: ממממ... the black parade?(אני גרועה.חח נו אני לא רואה הרבה קליפים). אלבום השבוע: נו של tool שכחתי איך קוראים לו. להקת השבוע: Green Day כי כרגע נזכרתי כמה שאני אוהבת אותם אחרי מלא זמן שלא שמעתי אותם. הדבר לא טוב שקרה השבוע: מחר יש לי מבחן בספרות ואני עצלנית D: ויום שישי היה מבאס. דבר טוב שקרה השבוע: הוא רק התחיל XD חחח נו עלו לי במבחן במחשבים מ-50 ל-70 כי למורה הנעל הייתה טעות. וכמובן, תמונת השבוע: חיחחי תגובה מהירה.

GrEeNgIrL3

New member
תתחברי לאייסיי!

חחח הוא עובד לי סוף סוף! ו... לא עברת למגמת מוזיקה?!

למעלה