סוכות וחורף
_

שישיץ

New member
../images/Emo182.gifסוכות וחורף../images/Emo182.gif_../images/Emo79.gif

קצת שאלות.. ככה לכבוד החג.
אוהבים את חג סוכות?
למה?
מה הכי מרגיז בחג הזה?
מה אתם הכי אוהבים בחג הזה?
בניתם סוכה?
קישטתם?
איפה אתם בחג?
איפה הייתם רוצים להיות?
יש תוכניות לחופש?
תודו שמתם לב שהגיע החורף!
אוהבים את זה?
תודו ששמתם לב שאני מאושרת בזמן האחרון!
אוהבים את זה? חג שמח!

ברררר

New member
../images/Emo182.gifחורף זה טוב../images/Emo182.gif

אוהבים את חג סוכות?כן, יש חופש למה?כי יש חופש מה הכי מרגיז בחג הזה?שאפעם לא יוצאת סוכה יפה, אם בכלל עושים מה אתם הכי אוהבים בחג הזה?חופש בניתם סוכה?לא; חח אולי אח"כ. קישטתם?נו מה איפה אתם בחג?בבית
. איפה הייתם רוצים להיות?באמריקה
. יש תוכניות לחופש?לא משו מיוחד. ת"א בעיקר. תודו שמתם לב שהגיע החורף!
דההההההה אוהבים את זה?
תודו ששמתם לב שאני מאושרת בזמן האחרון!
אוהבים את זה?

0mroosh

New member
כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח?../images/Emo29.gif

החזירו את האייקונים של החורף! היאח הידד.
, גם לכם יש אישלג בצורת ברבור?
אוהבים את חג סוכות?משתדלים.יש שלומית ואוכל. למה?אה. כי יש שלומית ואוכל. מה הכי מרגיז בחג הזה?למה מרגיז? אנחנו אנשים חיוביים.:S [אור ואהבה?
] מה אתם הכי אוהבים בחג הזה?סופגניות, כמובן. גם רעשנים זה בסדר. בניתם סוכה?לא, אבל בניתי לתוכי שלי!
קישטתם?קישטתי לו, ודאי. איפה אתם בחג?בביתנו הקט, עם המשפחה המורחבת..
..וואו.. איפה הייתם רוצים להיות?על הספה של קורין אלאל,מכורבל איתה בפוך וכוס שוקו
[היא תשתה בירה מהחבית כי..נו..כן.
]. יש תוכניות לחופש?מתמטיקה,הופעה של מאיר בנאי בב"ש ואולי פסטיבל העגבניה,אבל רק אם אני אצליח להבין איפה זה "חבל השלום", פוי.
תודו שמתם לב שהגיע החורף!האמת שכן, יצאתי לטייל וקפאתי למוות [הייתי במכנס קצר וסנדלים. D:]. אוהבים את זה?חולצה קצרה וסנדלים..?השאלה אם אתם אוהבים את זה? אני יכול גם ללכת בתחפושת אננס[הו! אני עקבי], או ללבוש עור
. תודו ששמתם לב שאני מאושרת בזמן האחרון!עכשיו את מאמתת לי את התחושה. אוהבים את זה?ודאי ודאי!
-- חג שמח כולם!

שישיץ

New member
עונה לעצמי ../images/Emo9.gif_../images/Emo79.gif

אוהבים את חג סוכות? די אוהבת.. למה? יש חופש ארוך על כלום.. מה הכי מרגיז בחג הזה? שלכולם יש סוכה ולי אין
מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? חופש שיש אוטובוסים והכל פתוח בניתם סוכה? לא קישטתם? את החדר? במלאאא שוקו
וחברים |חברים| למה אין אמוטיקון של חברים?! איפה אתם בחג? בית איפה הייתם רוצים להיות? על איזה אגם בקנדה יש תוכניות לחופש? יאפ תודו שמתם לב שהגיע החורף! אתמול הרחתי את הגשםםם
אוהבים את זה? אוהבת רק בתקופה הזו כי אח"כ קר לי מדיייי תודו ששמתם לב שאני מאושרת בזמן האחרון! איך אני אשים לב
אוהבים את זה? I like it alot! חג שמח!

tipeshet

New member
חורף../images/Emo99.gif

כמה טוב שיש חורף
אוהבים את חג סוכות? אין לי בעיה איתו, נחמד. למה? כי יש חופש ואז קוראים לזה 'תקופת החגים' וזה נשמע כמו הרבה חופש
מה הכי מרגיז בחג הזה? שאנשים לא יודעים שלימון ואתרוג זה אותו הדבר רק עם שם שונה
מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? את האנשים שיודעים שאתרוג ולימון זה אותו הדברD: בניתם סוכה? לא.. קישטתם? אבל לא בנינו!
איפה אתם בחג? היינו, במסעדה :) איפה הייתם רוצים להיות? זה לא משנה אני לא שם;( יש תוכניות לחופש? לנסות לצאת מהביתP: תודו שמתם לב שהגיע החורף! מודה מודה!
*מאושרת* חורף חורף חורף!! אוהבים את זה? ראו תגובה הנ''ל. תודו ששמתם לב שאני מאושרת בזמן האחרון! את מאושרת? אז אני יותר ממאושרת! אוהבים את זה? שאת מאושרת? אני חיה בשביל זה!

0mroosh

New member
אתרוג ולימון זה לא אותו דבר!../images/Emo46.gif

אומנם פרי הדר, אבל לא לימון. פיטם!

tipeshet

New member
אל תפטם אותי!

אני החלטתי שזה אותו הדבר, אז גם אם יש לאחד זרבובית ולשני אין - זה אותו הדבר!

טולייצ

New member
../images/Emo187.gif חורף ../images/Emo4.gif

אוהבים את חג סוכות? כן,חופש שטותי וכיפי :] למה? רשמתי כבר מה הכי מרגיז בחג הזה? שצריך לראות שוב פעם את הפרצוף של ה
מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? את החופש
בניתם סוכה? לא,יש לסבתא קישטתם? לא איפה אתם בחג? אצל סבתא,ובמרכז,ובאילת! איפה הייתם רוצים להיות? יש תוכניות לחופש? מחר כלום,רביעי במרכז,חמישי עד ראשון באילת,ואז חג שני.. תודו,שמתם לב שהגיע החורף! כן,ממש קריר,למרות שמבחינת בגדים תמיד הייתי עם ארוך..
אוהבים את זה? כן,החורף מעניק תחושה של חמימות [צורך לחמימות,כי קר בחוץ],וזה כיף,למרות שיש הרבה מגבלות ליציאה.. תודו ששמתם לב שאני מאושרת בזמן האחרון! נכון
אוהבים את זה? כן,למה לא? כשאת שמחה גם אני שמחה!!

darling2

New member
../images/Emo182.gif"גשם רד כבר גשם!"../images/Emo182.gif

אוהבים את חג סוכות? כן!! למה? חופש!!!! מה הכי מרגיז בחג הזה? שעד שהסוכה מוכנה מתחיל הגשם!!
מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? אוכל!
בניתם סוכה? כן.. קישטתם? לא אני אבל כן...! איפה אתם בחג? בבית איפה הייתם רוצים להיות? ספרד
יש תוכניות לחופש? כן! טיול מהיום בערב עד שישי! ראשון מאיר ואביתר
... תודו שמתם לב שהגיע החורף! אוהבים את זה? כן ולא...כן..מתה על ריח של גשם!ולא כי זה הורס את הסוכה..ו..
תודו ששמתם לב שאני מאושרת בזמן האחרון אוהבים את זה?
חג שמח לכולם!!!!
איש..

bזוהר

New member
עונה! חורףףףף../images/Emo99.gif

גשםםםםםםם
אוהבים את חג סוכות? כן. למה? קודםכל זה חג. מה יש לא לאהוב בחג?:) כי יש סוכה וחופש וגשם. מה הכי מרגיז בחג הזה? שוםדבר מרגיז. מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? שזה חופשששש, זה הכי טוב. בניתם סוכה? כמובן כמובן. אני היחידה כאן בפורום שבנתה סוכה?
קישטתם? פה ושם, עם אחותי, לצלילי רונה:) היה כייייייף:) איפה אתם בחג? בבייייתתת:) איפה הייתם רוצים להיות? בניו יורק עם איילת זורר
יש תוכניות לחופש? אכן. אני נוסעת לפסטיבל התמר. תודו שמתם לב שהגיע החורף! ארקאןטחרקעילךקריעפ
אוהבים את זה?מאווווווד..
תודו ששמתם לב שאני מאושרת בזמן האחרון! מי זאת את? אוהבים את זה? צ'מעי..

bזוהר

New member
שישיץץץץ!!../images/Emo99.gif

איימ סו סורי!! חשבתי שזה שאלון מועתק או משו..חעחע איימ האפי יו אר מאושרת:)))))

שישיץ

New member
זה כן מועתק../images/Emo3.gif_../images/Emo79.gif

אבל הייתה שם שאלה לא קשורה אז הוספתי את זו. אני שמחה שאה שמחה שאני שמחה

למעלה