סוכות וחורף
_

../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

אוהבים את חג סוכות? כן, בעיקר בגלל החופש כי אין משהו יותר מדי מיוחד בחג עצמו. למה? תראו למעלה חח מה הכי מרגיז בחג הזה? השירים שמתנגנים ברדיו..כמו שלומית בונה סוכה וכדומה מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? חופש! בניתם סוכה?לא ממש קישטתם?כן בטח! איפה אתם בחג? בבית לומדים ווראים ורואים סרטים איפה הייתם רוצים להיות? באירופה בטיול קרוואנים מסעיר! יש תוכניות לחופש? להיות בבית לקרוא ללמוד ולראות סרטים? תודו שמתם לב שהגיע החורף! בטח שהוא הגיע! ירד גשם! על ביתי הקט! אוהבים את זה? בטח! אני אוהבת את החורף! אני מקווה שנשרוד את המבול הבא! תודו ששמתם לב שאני מאושרת בזמן האחרון! כן את קופצנית וחייכנית! (לפי הסמיילים) אז מי בר המזל הא? :) אוהבים את זה? בטח ! לב שמח ישמח כל לבב אנוש אחר

שישיץ

New member
בר המזל?_../images/Emo79.gif

יש כמה צ'נדלר רוס מייק וג'ואי. אבל גם מוניקה רייצ'ל ופיבי משמחות אותי. אז... איכסה פיכסה בנים טפו
יריקה אווירית על הבנים.

0mroosh

New member
שלומית בונה סוכה זה האלוהים!

אולי רונה תעשה לזה קאבר?

bזוהר

New member
אוקי.. אני חלמתי

שרונה עושה קאבר לשיר "אני סקסית" של אקזיט!! חחחחחחחחחחחחח אל תשאלו.. זה היה בתוך הופעת ענק כזו שלה, משהו בסגנון ההופעות של בריטני ספירס. וגם באיזשהו שלב היא קרעה את הבגדים. יו זה היה חלום מצחיק. חוץ מזה, היום זאת הפעם הרביעית ברצף!! שאני חולמת על רונה!

0mroosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח!../images/Emo6.gif

אני לא עונה. סופרסקסית.

the cow

New member
חורף זה טוב../images/Emo24.gif

אוהבים את חג סוכות?-לא מפריע לי.. למה?-אין סיבה מסויימת מה הכי מרגיז בחג הזה?-אממ מה כבר יכול להיות מרגיז בחופש של 15 יום
מה אתם הכי אוהבים בחג הזה?-לא משהו מסויים בניתם סוכה?-אממ האמת שאמא החליטה,אז כן למרות שהיא בנתה אותה לבד
קישטתם?-את הסוכה של סבתא איפה אתם בחג?-אצל סבתא איפה הייתם רוצים להיות?-השאלה הנכונה היא עם מי הייתם רוצים להיות... יש תוכניות לחופש?-ל-י-ש-ו-ן
תודו שמתם לב שהגיע החורף!-איך אפשר שלא
הגיע הזמן
אוהבים את זה?-מתה על חורף
תודו ששמתם לב שאני מאושרת בזמן האחרון!-אממ דווקא לזה לא שמתי לב... אוהבים את זה?-כנ"ל

למעלה