סופשבוע בתפוז
אנשים

ny34

New member
לצערי זסה באמת כואב...

עוד לא החלטתי אם זאת "חבלה קשה" או שנקעתי את הברך.. אני צריך ללכת לבדוק את זה=\

noy13pour

New member
נצלש....

יש סיכוי שהפאנפיק השבועי יהיה בסגנון 2 הפאנפיקים הראשונים ששמתם פה????? בבקשה?

noy13pour

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif

מה אם הפאנפיק באמת? הוא לא אמור להיות יום שישי?

קרניjack

New member
שאלתי למה את מתכוונת

איזה סוג של פאנפיק. יש פאן פיקים של סלאש שיחסית גסים (תיאורים מפורטים של הסצנות שם), אני יכולה להעלות אם יש לזה בקשה, אל אחריותכם, כי זה לא למי שנגעל

קרניjack

New member
אוקיי

אבל זה הולך להיות גס. סיגנון סרט פורנו, אני אפילו לא הייתי בטוחה שאני קוראת את זה
בטוחה?

קרניjack

New member
אבל זה גס

שוכבים שם:p וב"כוכבים" הם מאייקי וג'רארד.... אני חושבת שיש פה אנשים בוגרים, מי שרוצה שיקרא את זה, אני אשים אזהרה

Shir FGS

New member
המממ.. אני חדשה פה. :)

ולא ידעתי איפה בדיוק לכתוב את זה... המממ.... טז החלטתישפה. אני שיר. :) שלום. :) והכינוי שלי אומר Shir For God's Sake כי לקח לי שנים למצוא כינוי לותפוס, או חוקי...רבאק. הממ... אז...נתראה., להת'. :) האא, שכחתי, מן הסתם, אם הצטרפתי לפורום- אני אוהבת את מיי כמיקל רומאנס. :) ברור.

ny34

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ספרי לנו קצת על עצמך כדי שנכיר
או לפחות אלה שלא מכירים אותך... אין חוקים לגבי פתיחת הודעות "חדשות" נוו.. הבנת אותי

Shir FGS

New member
הו..מה אספר?

אני בת 15...חצי. :) ו....וואי לא'דעת מה אני אספר על עצמי, חח עומר, נתקעתי. אגב, אני פה בזכות עומר. :) וכמו שאמרתי בהודעה ב"משימת פורום" אני באה למפגש פורום. :)

Shir FGS

New member
הממ..

אני במגמת אומנות בבצפר, ולצייר וכאלה מאוד מרגיע אותי... אני אוהבת לצלם, ולפני כמה זמן נקנתה לי מצלמה דיגיטלית משלי. ומוזיקה, זה ללא ספק דבר מאוד משמעותי בחיים שלי. אז...זהו בערך. :) ואני שמחה להצטרף לפורום MCR סופסוף. :)

למעלה