שיר השבוע

loner in love

New member
../images/Emo182.gifשיר השבוע

אני יודעת שהיום יום שישי. אבל בואו נודה בזה, רוב הסיכויים שאני אשכח מחר
חוץ מזה שמחר זה יום קשה אני מאמינה שלרובנו אם לא לכולנו ולאף אחד לא יהיה מצב רוח לזה. Anyway...
מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?
מהו בית/משפט השבוע שלכם?
מהו סמיילי השבוע שלכם? הפינה השבוע מוקדשת לבאסטד, אז... |איפה|מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? שיהיה לכולנו שבוע מקסים
, אחלה יום שישי ה13
, ושמחר יעבור לנו בקלות

bar jones

New member
../images/Emo23.gifbusted 4 ever ../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

מהו שיר השבוע שלכם? nobody's home- avril lavign מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? mr. brightside מהו אלבום השבוע שלכם? busted- a present for everyone
מהו בית/משפט השבוע שלכם? אין לי, אני פשוט ממש מתגעגעת לבאסטד, זה ממש מחזיר אותי ליום שישי לפני שנה פחות יום שחברה שלי שלחה לי הודעה בהיסטריה שהם מתפרקים והייתי אצל סבתא, פשוט לא הפסקתי לבכות באותו הלילה,אני בהחלט חושבת שזו אחת החוויות היותר קשות שהיו לי
, הם לויודעים אפילו כמה שהם חסרים לי, הם היו הלהקה הראשונה שממש אהבתי, והם עדיין מספר אחת בשבילי.
כמו ברק ביום בהיר זה היה, הכי לא ציפיתי בעולם..
מהו סמיילי השבוע שלכם?
באסטד
הפינה השבוע מוקדשת לבאסטד, אז... |איפה|מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? sleeping with the light on כל פעם שאני שומעת את השיר, זה פשוט עושה לי את זה שוב, כאילו אני מרגישה כל מה שהם שרים, תחושה קוסמית כזאת, פשוט שיר מושלם.
ותמיד תזכרי הם השאירו לנו הרבה מהם, השירים, הסרטונים, הראיונות, התמונות- תמיד נזכור אותם.
busted 4 ever

lollipop1

New member
MEEE ותודה

מהו שיר השבוע שלכם?Eddie's Song מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? I've Got You מהו אלבום השבוע שלכם? :\ מהו בית/משפט השבוע שלכם? ג'יייייי וונדר וואי מהו סמיילי השבוע שלכם?
אנלדעת למה אבל הוא מזכיר לי את טום הפינה השבוע מוקדשת לבאסטד, אז... |איפה|מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Air Hostess

m i c k e y 15

New member
אניי../images/Emo182.gif

מהו שיר השבוע שלכם: autopilot off-what i want
שיר השבוע של מקפליי שלכם: i'm not alone
מהו אלבום השבוע שלכם: אין
מהו בית\משפט השבוע שלכם: חח זה מצחיק כי זה מתוך שיר שנקרא hello mcfly אז הנה:Said I'd do the right thing But the wrong was done
מהו סמיילי השבוע שלכם:
מהו שיר השבוע של באסטד שלכם: year 3000 סוף שבוע נעים

../images/Emo124.gifלה לה לה../images/Emo124.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? The All American Rejects - Dance Inside
The All American Rejects - Top Of The World Fightstar- Mono Three Days Grace - Drown Stereophonics - Dakota SOD - Littel Things
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? האמת היא שהשבוע משום מה אין.... חחחחחח
מהו אלבום השבוע שלכם? ה-3 של באסטד!
מהו בית/משפט השבוע שלכם? ?What makes the one to shake you down Each touch belongs to each new sound Say now you want to shake me too ....Move down to me, slip into you
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? כל השירים שלהם! פשוט חרשתי עליהם המון השבוע וגם על הדי וי די!
אני מתגעגעת אליהם המון המון המון!

D4Ever

New member
עונה

מהו שיר השבוע שלכם?The Used-On my own,SOD-Sick, מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?TCFC מהו אלבום השבוע שלכם?Son Of Dork - Welcome To Loserville מהו בית/משפט השבוע שלכם? Without it all I'm choking on nothing It's clear in my head And I'm screaming for something Knowing nothing is better than knowing at all מהו סמיילי השבוע שלכם?
הפינה השבוע מוקדשת לבאסטד, אז... |איפה|מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?Can't Break Through,Sleeping With The Light On

Hip Hop star

New member
שלי../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Candy Prefume Girl-מדונה Confessins Of A Broken Heart-לינדזי לואהן(הבמינה תבין למה אני יותר מדיי מתחברת לשיר
) זזים עם הבאס-סאבלימנל והצל ארים ראשי-שי גבסו פמלה-שי גבסו מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Surfer Babe מהו אלבום השבוע שלכם?Ray Of Light-מדונה Room On The 3rd Floor מהו בית/משפט השבוע שלכם?daughter and father daughter and father... i'm not really know you but i still love you מהו סמיילי השבוע שלכם?
הפינה השבוע מוקדשת לבאסטד, אז... |איפה|מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?Crased The Wedding תודה חן!

Im Not Alone

New member
עונה =]

תנקס =]
מהו שיר השבוע שלכם? BOYFRIEND של אשלי סימפסון והקליפ החדש של FULL OUT BOY מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? נו ווריס
מהו אלבום השבוע שלכם? I AM ME של אשלי סימפסון
מהו בית/משפט השבוע שלכם? And I know that look in your eyes It's like I've seen you before about a million times In another life, in another life maybe, in another life you must've been mine מהו סמיילי השבוע שלכם?
הפינה השבוע מוקדשת לבאסטד, אז... |איפה|מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? אממממ כולם

../images/Emo10.gifאני פה..

מהו שיר השבוע שלכם? BOY BAND..
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? TOO CLOSE TO COMFORT..
מהו אלבום השבוע שלכם? busted- a present for everyone..
מהו בית/משפט השבוע שלכם? "תשתו מים..זה בריא.."
מהו סמיילי השבוע שלכם?
זה סמיילי יומי..
הפינה השבוע מוקדשת לבאסטד, אז...
|איפה|מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? 3am..

shircherry

New member
עונהההההה ../images/Emo85.gif

מהו שיר השבוע שלכם? hawthorne heights-ohio is for lovers מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? too close for comfort מהו אלבום השבוע שלכם? simple plan- still not getting any מהו בית/משפט השבוע שלכם? cut my wrists and black my eyes מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? without you

למעלה