שיר השבוע

sharon5592

New member
אניי

מהו שיר השבוע שלכם? Dont Know Why של מקפליי מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Dont Know Why מהו אלבום השבוע שלכם? וונדרלנד מהו בית/משפט השבוע שלכם? אין לי מהו סמיילי השבוע שלכם?
השתמשתי בו רבה לאחרונה
הפינה השבוע מוקדשת לבאסטד, אז... |איפה|מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Over Now

moran1991

New member
שלי ^^~

מהו שיר השבוע שלכם?son of dork-boyband מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?mcfly-i wanna hold you מהו אלבום השבוע שלכם?system of a down-toxicity מהו בית/משפט השבוע שלכם?The world would be a lonely place Without the one that puts a smile on your face =] מהו סמיילי השבוע שלכם?>.<; הפינה השבוע מוקדשת לבאסטד, אז... מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?busted-thunderbirds are go

../images/Emo108.gif

מהו שיר השבוע שלכם? i don't wanna be- Gavin Degraw
Wherever you will go- The Calling don't bother- Shakira מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? no worries,nothing, Memory Lane, מהו אלבום השבוע שלכם? אין מהו בית/משפט השבוע שלכם? או מיי שולי מהו סמיילי השבוע שלכם? אין הפינה השבוע מוקדשת לבאסטד, אז... |איפה|מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? She Wants To Be Me

sap sapir

New member
מואההה

מהו שיר השבוע שלכם? someday מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? obviously מהו אלבום השבוע שלכם? נאדה מהו בית/משפט השבוע שלכם? סבביישן מהו סמיילי השבוע שלכם?
ואיי נזכרתי שאני צריכה לעשות שפם חחח הפינה השבוע מוקדשת לבאסטד, אז... |איפה|מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? thunderbirds are gooooo

loner in love

New member
אני

מהו שיר השבוע שלכם? Pink Floyd - Hey You Yellowcard - Lights And Sounds Fall Out Boy - Sugar Were Going Down מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Easy Way Out מהו אלבום השבוע שלכם? Fall Out Boy - From Under The Cork Tree מהו בית/משפט השבוע שלכם? The best part of "Believe" is the "Lie" מהו סמיילי השבוע שלכם?
הפינה השבוע מוקדשת לבאסטד, אז... מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Sleeping With The Light on וכל השירים שמתקשרים לי לפירוק

MayLuvsDoug

New member
נמ.../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif

מהו שיר השבוע שלכם? אני מניחה ש Seventy Times Seven של Brand New מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? BoFK מהו אלבום השבוע שלכם? האוסף הכפול של לד זפלין XD מהו בית/משפט השבוע שלכם? so is that what you call a getaway? tell me what you got away with cause i see more spine in jellyfish i see more guts in 11-year-old kids have another drink and drive yourself home i hope there's ice on all the roads so you can think of me when you forget your seatbelt and again when your head goes through the windsheild מהו סמיילי השבוע שלכם?
הפינה השבוע מוקדשת לבאסטד, אז... |איפה|מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? SWTLO ו3 איי אמ.

למעלה