שנה אזרחית טובה!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo182.gifשנה אזרחית טובה!../images/Emo182.gif

אז הנה נגמרה לה שנת 2010 שהייתה עמוסה באירועים וחוויות, דברים טובים ודברים פחות טובים, אז צריך לסכם קצת, לא?
איך אתם מסכמים את שנת 2010 במילה אחת? ובכמה מילים? שיר השנה: להקת השנה: אמן השנה: שחקן\ית השנה: התחדשות השנה: התמכרות השנה: דברים טובים שקרו לכם השנה: דברים פחות טובים שקרו לכם השנה: מה אתם מצפים שיהיה לכם בשנת 2011? שתהיה לכולם שנה נהדרת! :)

lilison13

New member
ואיי אהבתי את הציטוט בחתימה

What doesn't kill you - Only makes you pissed off :)

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif לסכמ"ש אין לי כוח,

אבל שאלון כזה הוא ממש פעם בשנהD;
איך אתם מסכמים את שנת 2010 במילה אחת? וואוו.
ובכמה מילים? חברים,מוזיקה,לימודים,חוויות טובות ורעות.- השנה הכי טובה שהייתה לי.:)
שיר השנה: אני בדיוק מחפשת את שיר השנה שלי, לשים בבלוג.עוד אחזור עם זה!
להקת השנה: מייכמ ואוונג'ד,ללא ספק. אפילו שהשנה היו הרבה הפסקות בשמיעה עם שתי הלהקות, הן בהחלט עשו לי את השנה. ואם אפשר להוסיף,גם לרדהוט יש חלק לא קטן פה:)
אמן השנה: אמן בודד כאילו?|נבוט בראש|
שחקן\ית השנה: אלן ריקמן,אדם סנדלר,ברוס וויליס ובן סטילר, ומייקל סי הול,שהצטרף לאחרונה לרשימה שלי
התחדשות השנה: המון דיסקים חדשים,אני חושבת שזה העיקר. מה שאני זוכרת
: פריטי אוד של פאניק, אין יוטרו של נירוונה, דה סלאק פארייד אריזה מקורית,בולטס ושני הדיוידי של מייכמ, וואקינג דה פאלן,נייטמר,סאונדינג וLBC של אוונג'ד, האוסף של מנסון, קליפורניקיישן,ביי דה וואי, וסטאדיום של רדהוט, אחד של רדיוהד,אני לא זוכרת איזהXDDD, דיס איז וור של מארס, אמריקן אידיוט של גרין דיי|איכס|, וזה מה שאני זוכרת.סביר להניח ששכחתי כמה.
התמכרות השנה: כלכך מייכמ.ולקראת אמצע השנה זה כלכך ג'ימי ואוונג'ד בכללי.
דברים טובים שקרו לכם השנה:
אני ונתי בזמנים טובים
כל הדיסקים.
הכרתי את קיפוד אהובתי3:
הכרתי חלק גדול מאוד מהלהקות שאני שומעת כיום.
עברתי כיתה.
דקסטר!
צבעתי חלק מהשיער.
השתפרתי בלימודים.
חדר לבד ומדהים אצל אבא. ועוד כמה שהתעופפו להם מזכרוני.
דברים פחות טובים שקרו לכם השנה:
עברתי כיתה.
זמנים לא טובים.
ציונים לא טובים.
מה אתם מצפים שיהיה לכם בשנת 2011? קודם כל,אני רוצה לעבור את המבחן במת'. ואז כמובן שאני מחכה למצלמה,עוד דיסקים,אייפוד או אמפי4 חדש, ועוד דברים רכושניים שכאלה3: וכמובן,ג ש ם. הודגש וקומבן באמצעות השנה המדהימה שהסתיימה לה.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהמפף~

איך אתם מסכמים את שנת 2010 במילה אחת? מעייפת ובכמה מילים? התגייסתי ועייף לי. שיר השנה: אני חוששת שבונאמאנה של סופר ג'וניור :) ועוד מליון [כמעט כל הלהקות שאני שומעת כרגע זה להקות שהכרתי ב2010.... XD] אבל אין לי כוח לפרט. להקת השנה: *אנחה* לפרט? באמת? אתם -באמת- רוצים את זה? ................... אין לי כוח D< אבל בואו נסכם את זה ב- סופר ג'וניור ביטצ'זזזזזז אמן השנה: ... לאדעת? שחקן\ית השנה: ג'וני דפ, אלן ריקמן, הלנה בונהם קרטר. והיו עוד אבל מי זוכר. XD התחדשות השנה: ....... 0.0; התמכרות השנה: קוריאנים, מוזיקה קוריאנית, תוכניות קוריאניות, תוכניות הופעות קוריאניות.... וקצת סינים ויפנים! XP דברים טובים שקרו לכם השנה: מי זוכר. דברים פחות טובים שקרו לכם השנה: גיוס וזה. מה אתם מצפים שיהיה לכם בשנת 2011? לא למות?

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אעאעעאO__________O

שכחתי לשים את ג'וני בשחקן השנהO_O |נבוט!בראש!| אח,ג'וני שלי

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאיך אפשר לשכוח?!

שנים לא ראיתי סרט שלו ועדיין הוא הבן אדם הראשון שעלה לי בראש!
יפיוף שכמותו! 3>

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif וואו גם אני לא ראיתי סרטים שלו,

המון זמןO_O אכן יפיוף

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifצריך לשנות את זה. ;;

המפף אולי אני אקח סוויני/צ'ארלי/אדוארד לבסיס ואראה בדיוידינייד המושימושלם שלי? D: .... טוב נחשוב על זה.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמאוד~ ../images/Emo23.gif

הוא קטן באופן יחסי אבל גדול מספיק בשביל שיהיה ממש נוח לראות בו דברים, והוא מתוק וחמוד וקוראים לו בלינגבלינג~~ [כאילו, BLINGBLING] [וכן יש לזה סיבה אבל זה מסובך ולא נראה לי שתביני אז לא אטרח XP]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלא ממשXD

האמת זה כינוי של איזשהוא קוריאני מלהקה שאני אוהבת, אבל לא משנהXD [כאילו זה לא באמת כינוי שלו... פשוט סוגשל. כאילו. ארג. אין לי מושג איך להסביר את זה. כאילו, קוראים לו ג'ונגהיון והכינוי שלו זה בלינגבלינג אז קוראים לו כאילו "בלינג בלינג ג'ונגהיון"~ אבל זה לא שקוראים לו בלינג בלינג במקום ג'ונגהיוןXD]

QueenCryBaby

New member
דופ.

איך אתם מסכמים את שנת 2010 במילה אחת? אה. ובכמה מילים? אה אה אה. לא השנה לי. שיר השנה: טחחחחחחחחחחחחחחחחח כן. שיר השעה אני לא יכולה לבחור לכם, אז שיר השנה? להקת השנה: מיי כמיקל, חד וחלק. אמן השנה: אחד? בודד? לכל השנה?
שחקן\ית השנה: ג'וני דפ, דיוויד טננט. התחדשות השנה: די הרבה, אבל אני חושבת שבעיקר דיסקים כי אלה הדברים שהכי חשובים לי. התמכרות השנה: מוזיקה, ציור, כתיבה. דברים טובים שקרו לכם השנה: יכולת טובה יותר לצייר ולכתוב, הרבה יותר מוזיקה מאשר שנים קודמות. דברים פחות טובים שקרו לכם השנה: האמת? רוב השנה הייתה מורכבת מדברים די גרועים. מה אתם מצפים שיהיה לכם בשנת 2011? שתהיה טובה יותר. יש המון דברים שהייתי רוצה שיקרו אבל הם בעיקר ביני לבין עצמי. רק שהשנה הזאת תהיה לטובה סוף סוף. ושירד גשם.

lilison13

New member
ואני חשבתי שאני היחידיה שלא אהבה את 2010

חח טוב לדעת שיש עוד כאלה שחושבים ככה! חחח ששנת 2011 תהיה שנה טובה ובלי אכזבות מיותרות :)

למעלה