שנה אזרחית טובה!

SugarRush

New member
SO LONG 2010

איך אתם מסכמים את שנת 2010 במילה אחת? עייפות! כל השנה הייתי עייפה לא משנה מה! ובכמה מילים? שנה שריחפה מעלי, מרגישה פספוס כאילו לא ניצלתי את השנה מספיק טוב מבחינת חוויות,חברים וכאלה. מצד שני התחברתי יותר לעצמי, חזרתי לצייר ואפילו אני מלמדת את עצמי מחדש לנגן בגיטרה. שיר השנה: וואו... בחירה קשה.אממ.. vienna - billy joel אני זוכרת בכיתי ב6 פעמים הראשונות ששמעתי את השיר, רק מתוך הזדהות עם המילים. להקת השנה: MCR, Queen, blur, Beatles, Iggy Pop כנסיית השכל, שייגעצ אמן השנה: אפרת גוש John Lennon, Jack White שחקן\\ית השנה: גייק ג'ילנהול, קארי מאליגן, אמה ווטסון, ברדלי קופר, סוזן סרנדון. התחדשות השנה:
לצערי, אין. התמכרות השנה: מוזיקה! משחק המוקשים של הווינדוס! תשחצים! ועוד דברים שזה לא המקום לדבר עליהם... דברים טובים שקרו לכם השנה: אממ... אני לא ממש זוכרת כאלו
דברים פחות טובים שקרו לכם השנה: עליתי במשקל, ירדתי בציונים, אני היפוכונדרית יותר מאי פעם,, וכל הפחדים שהיו לי בילדות חזרו. מה אתם מצפים שיהיה לכם בשנת 2011? שיהיה יותר מרץ, יותר חוויות. זו שנה עמוסה ואני רוצה להרגיש את העומס ולא לתת לה לחלוף כמו 2010.

Ayush Cohen

New member
../images/Emo13.gif

איך אתם מסכמים את שנת 2010 במילה אחת? נחמד חודש נובמבר-היה ממש טוב בגל האלבום וכל זה חודש ספטמבר ♥ חודש דצמבר היה ממש מיותר
ובכמה מילים? חודש נובמבר-היה ממש טוב בגל האלבום וכל זה חודש ספטמבר ♥ כי היה לי יום הולדת חודש דצמבר היה ממש מיותר
לא זוכרת את שאר החודשים
שיר השנה: summertime ♥ להקת השנה: MY CHEMICAL ROMANCE ♥♥♥♥ אמן השנה: אין שחקן\\ית השנה: אמממ.. לא זוכרת אייזה סרטים ראיתי שיצאו ב-2010 התחדשות השנה: -לא זוכרת קניתי מלא השנה התמכרות השנה: האלבום של MCR בארורררר דברים טובים שקרו לכם השנה: האלבום וכל מה שקשור לMCR אממ יום הולדת לא זוכרת מה עוד דברים פחות טובים שקרו לכם השנה: אממ.. גלגלצ עם החרם שלהם גם כן. מגעילים. מה אתם מצפים שיהיה לכם בשנת 2011? אממ המומומומן סינגלים מהשירים המהממים של MCR למרות שיהיו עוד שניים זה המון וברור שהקליפים יהיו מהממים גם כן אני מקווה שסאמרטיים יהיה סינגל ויהיה לו קליפ מהמם ♥ לא יודעת מה עוד נתחיל קודם את השנה שנה אזרחית טובההה

lilison13

New member
../images/Emo113.gifעונהה :)

איך אתם מסכמים את שנת 2010 במילה אחת? משעממת
ובכמה מילים? מעייפת,משעממת לא היה מה לעשות,חסרת אהבה.קיצור באסה של שנה אהבתי את 2009 אני מרגישה שסתם שנרפה לי שנה מהחיים בלי שעשיתי כלום!!
שיר השנה: כ"כ קשהה,יש מלא שירים לא יכולה לענות
להקת השנה: ואיי מלא, MCR כמובן,מיוז אוונסנס ועוד מלאמלאמלא
אמן השנה: ליידי גאגא קייטי פרי כריסטינה אגילרה קישה,אני ידועת שיש פה מלא שלא אוהבים אותם אבל ככה אני נוטה לפופ כזה ואני דווקא נורא אוהבת את המוזיקה שלהם ולאהצלחתי לחשוב על שום אומנים אחרים ככה על רגל אחת,זה דורש מחשב של שעתיים חח
שחקן\ית השנה: אשטון קוצ'ר עשה לי את השנה
התחדשות השנה: בית ספר חדש,צבעתי שיער פעם ראשונה בחיים,ולא דעת
התמכרות השנה: MCR מאז 2008 לא שמעתי מהם,ועכשיו פתאום באם ואני מכורה סוכריות גומי למרות שזה כמה שנים ואיי סיגיריות אני מעשנת יותר ממה שעשינתי פעם,פעם עישנתי פעם בחודש עכשיו פעם בשבוע חחח עזבו בלי תגובות אני יודעת שסיגירות זה רע אבל פשוט לפעמים בא לי :( אני חלשה!
דברים טובים שקרו לכם השנה: לא זוכרת :( אני פשוט אחזור על עצמי ואגיד בצפר חדש
דברים פחות טובים שקרו לכם השנה: הרבה יותר ריבים עם חברות חברה שלי עזבה את הבצפרעברה לגור במושב,קיצור גם היו מלא דברים
מה אתם מצפים שיהיה לכם בשנת 2011? מקווהש תהיה שנה מדהימה מלאת הפתעות אקשן בילויים ואהבה חחח אה ושאני אסיים בגרויות בהצלחה :)

NoAmItA ChAn

New member
עונה!

איך אתם מסכמים את שנת 2010 במילה אחת? נהדרת! ובכמה מילים? משפחה, חברים, מוזיקה, אהבה, צחוק, לימודים, ידע - הייתה פשוט שנה מעולה! שיר השנה: המממממממממ.... אני אלך על איים נוט אוקיי ופיימוס, אולי כי אלה השירים הכי אהובים עליי XP להקת השנה: MCR ו-30סטמ (הם באו להופיע כאן, דה!!! וחרשתי עליהם ברמות מטורפותתת). אמן השנה: דיוויד קוק 3> שחקן\ית השנה: ג'וני דפ!
התחדשות השנה: וואי, המממממ.. היו כל כך הרבה, אז אני אלך על ההכי אחרון - לוח שנה שהכנתי ותליתי עם כל מיני מזכרות ותמונות וכאלה D: התמכרות השנה: 30סטמ! חרשתי עליהם XD דברים טובים שקרו לכם השנה: וואו, מאיפה להתחיל? סיימתי בית ספר (ואני עדיין בהלם מזה), אני אוטוטו מתגייסת, התחלתי לעבוד באופן רשמי והרווחתי כסף, התחלתי ללמוד נהיגה, טסתי לגרמניה וליוון (כטיול לפני צבא) והמממ... אני חושבת שאלה העיקריים :) דברים פחות טובים שקרו לכם השנה: הממממ.. האמת שאני לא ממש מצליחה לחשוב על משהו רע. אולי זה שהתרחקתי יותר מאנשים אחרי שנגמר ביה"ס.. מה אתם מצפים שיהיה לכם בשנת 2011? טוב ושמח והצלחה! D: שנה נהדרת לכולם 3>

XoLilMissLolaoX

New member
שנה טובה!!../images/Emo24.gif

איך אתם מסכמים את שנת 2010 במילה אחת? ניטרלית חחח ובכמה מילים? היו עליות וירידות שיר השנה: קשה...foo fighters - the pretender להקת השנה: 30 seconds to mars כשMCR יבואו (אמן אמן) לארץ הם יהיו להקת השנה שלי
אמן השנה: jack white (למי שעדיין לא שם לב לאובססיה) שחקן\ית השנה: ian somerhalder
התחדשות השנה: הלכתי בפעם הראשונה להופעה חיה
התמכרות השנה: יותר מידי בשביל לפרט אבל בעיקר להקות חדשות דברים טובים שקרו לכם השנה: ההופעה של 30!!! מלא מלא חברים חדשים!! דברים פחות טובים שקרו לכם השנה: כל השאר בערך (איזה דיכאון זה נשמע!) מה אתם מצפים שיהיה לכם בשנת 2011? MCR באים לארץ אני טסה לראות את אחת הלהקות האהובות עלי לפני גיוס...גיוס כבר יהיה ב2012 אבל חופששששששששששששששש מסיימת בצפר תודה לאל!!!

למעלה