שרשור התפקדות- נובמבר

lollapalooza

New member
../images/Emo182.gif שרשור התפקדות- נובמבר ../images/Emo182.gif

ואוו, כמעט שכחתי. אז יאללה- שם: גיל: עיסוק: האלבום האחרון ששמעתי: קיץ או חורף: מסר לאומה:

lollapalooza

New member
אניאניאני ../images/Emo3.gif

שם: הדס.
עיסוק: סטודנטית בהכחשה (הייל טו דה מבריזנות)
האלבום האחרון ששמעתי: החדש של ג'ון (והיי, אני ממילא קונה אותו מקורי כשהוא ייצא כאן, אז שקט.)
קיץ או חורף: קיץ.
מסר לאומה: רוצה הביתה.

lollapalooza

New member
באוניברסיטה...

זה שהברזתי כמעט שבוע, לא אומר שאני כבר לא שם...

backstreet girl

New member
../images/Emo12.gif אל תבריזי יותר

את צריכה ללמוד(חחח..אני נשמעת כמו אמא אה..) אני דואגת לך...

lollapalooza

New member
תודה על הדאגה

אבל אמממ אני מבריזנית נו. סתם, הייתה לזה סיבה טובה. באמת.

גם אני רוצה :)

שם: לירז גיל: בדצמבר 14 עיסוק: לומדת האלבום האחרון ששמעתי: הוא של שייגעצ "משקאות חריפים" קיץ או חורף: חורף מסר לאומה: אל תתנו לאחים השמנים שלכם לדרוך לכם על הרגליים..

backstreet girl

New member
מתפקדת.

שם:רוני גיל: 15 עיסוק: אישתו של אנתוני..סתם סתם..תלמידה.. האלבום האחרון ששמעתי: אוונסנס-fallen קיץ או חורף: חורף. מסר לאומה:mother's milk הוא אלבום מצויין.

dafnaleh

New member
אני אוהבת את חנוכה.

שם: דפנה. האלבום האחרון: New Adventures in Hi-Fi של אראיאם, בהחלט האלבום האהוב עלי שלהם. חורף, אבל רק כשנמצאים בתוך הבית. אני אוהבת סתיו. כן.

Dizen

New member
עדיין כאן

שם: דיזן (יעל)
עיסוק: קופאית במקדונלד'ס (יאיי
יש לי עיסוק
)
האלבום האחרון ששמעתי:
קיץ או חורף: חורף
מסר לאומה: כשאתם מזמינים בלייף צ'ק- תראו אותו קודם. תודה.

../images/Emo60.gif

שם: ניצן גיל: 16 עיסוק: תלמידה האלבום האחרון ששמעתי: One Hot Minute קיץ או חורף: חורף, בהחלט חורף. מסר לאומה: תשמעו את השיר Kites

טוב.. אני נכנעת ללחץ החברתי...

שם: לי גיל: עוד מעט 16 עיסוק: תלמידה מהמניין (לצערי
) האלבום האחרון ששמעתי: זה לא אלבום אבל לא נורא.. פונץ'- הוא מסתכל בה כל הזמן (שיר מדהים
, להקה טובה) קיץ או חורף: בתכלס, חורף. אבל אני אוהבת את כל העונות. אביב! מסר לאומה: אני רוצה להיות כבר בי"ב!!! ושמתמטיקה זה קקה.

Dr Drums

New member
Sir yes Sir

שם: אבישי גיל: 15 עיסוק: אממ תלמיד, מתופף אלבום אחרון: BSSM... קיץ אבל בזמן האחרון אני נוטה לחורף מסר לאומה: פרינגלס ירוק זה טעים!

Rock and MetaL

New member
הנה אני והנה אני

שם:אורי הגבר גיל:14 וחצי(זה מזכיר לי מה רשמתי לפני חצי שעה)... עיסוק:מקבץ נדבות האלבום האחרון ששמעתי:loadשל מטאליקה..ואוסף אז greatest hits קיץ או חורף:קיץ,יש חופש ויש בריכה.. מסר לאומה:להצתייד בבגדים חמים

נייניינייניי

נועה 30 כל מיני הבוקר שמעתי "בדשא אצל אביגדור" uplifting ציוני של אריק אינשטיין סתיו אבל גם קיץ, בעיקר שבועות ועוגות גבינה עשו אהבה לא מלחמה

sLoVaKit

New member
גם אני../images/Emo70.gif

שם : סלובאקית (אלה, וזה לא א'לה, זה אלה, הצורה הרגועה של שילוב 3 האותיות הללו). גיל : בפברואר 14 (אני הכי קטנה...??? אימא...) עיסוק : אממ... אני בת 14.... מלבד זאת אני בטלנית למדיי... האלבום האחרון ששמעתי : אלבום-umpp [האגדי] אוסף-האוסף של guns n' roses קיץ או חורף : קיץ!!!!!ורק קיץ!
בררר שונאת חורף! מסר לאומה : צמחונים לשלטון דיקטטורי!

למעלה