שרשור התפקדות- נובמבר

BloodSugarCrazy

New member
הולכת עם הזרם.. ../images/Emo9.gif

שם:רוני גיל: 19 (מי היה מאמין) עיסוק: חיילת ביום, ישנה בלילה. אלבום אחרון ששמעתי: אמממ.... כנראה ש- DC EP, או משהו אחר של ג'ון. קיץ או חורף: חורף, ומהר, וכמה שיותר!!
מסר לאומה: קצת נרקיסיזם עוד לא הרג אף אחד..

hen182

New member
אוקי, ננסה גם אני :)

אז יאללה- שם: חן אסידו גיל: 17 עיסוק: סקול, פאקינג סקול...אה, עובד בחנות של תאילנדים :) האלבום האחרון ששמעתי: אמריקן אדיוט של גריין דיי קיץ או חורף: חוררף!! מסר לאומה: don't gave up hope :) חחחח איזה מסר עילג..

kalista

New member
פה

שם: מלכה גיל: עוד חודשיים ויום בת 15!! עיסוק: לומדת בכיתה ט
האלבום האחרון ששמעתי: the ordinary boys- over the counter culture קיץ או חורף: כשקר קיץ וכשחם חורף
מסר לאומה: מתמטיקה בהחלט קקה!!!
יא עשו חדשים!!!

אני

שם:מירית גיל:17.10
עיסוק:תלמידה בי"ב. האלבום האחרון ששמעתי:RHCP-kuve in hyde park קיץ או חורף: חורף
זה כיף וגם כי יש לי נעלי בית חדשות. מסר לאומה: צה"ל טיפש.

SubwayToVenus

New member
מתפקדת אחרי שנים...../images/Emo9.gif

שם:הילה גיל:16 עיסוק:בצפר... האלבום האחרון ששמעתי:shadows של ג'ון קיץ או חורף:קיץ!!! מסר לאומה:אל תלמדו מ-Jack The Ripper

Nico Tine

New member
אני...

שם: רועי גיל: 17 עיסוק: בטלן האלבום האחרון ששמעתי: The will to death קיץ או חורף? חורף ! מסר לאומה: "אם אין לך מה להגיד, אל תגיד"

מתפקדת

שם: שיר
עיסוק: מקדונלדס
האלבום האחרון ששמעתי: אני מסרבת לומר את זה כאן. קצת מביך
קיץ או חורף: כמובן שחורף
מסר לאומה: בלע.

morrrrrrrrrr

New member
גמניייייייי

שם: מור גיל: 23 עיסוק: עובדת בחנות מגניבה האלבום האחרון ששמעתי: הפסקול של ריקוד צמוד קיץ או חורף: חורף מסר לאומה: להיות חולה זה מבאס

מוצארט

New member
שבוז קלות...

יוסף, בן 20. מתעסק בנגינה ולימוד לפסיכו'. האלבום האחרון היא של להקת מצ'ומרה, אני חולה על חורף, והפעם דווקא אין לי מסר לאומה.

Shachaf D

New member
S../images/Emo59.gifשלי

שם:שחף גיל:15 עיסוק:תלמיד האלבום האחרון ששמעתי:One Hot Minute קיץ או חורף:חורף RULZZZ מסר לאומה:Bah...........

C H U C K E R

New member
אוווווו אני אני

שם:אור שמש גיל:14 וחצי עיסוק:תלמיד חצערי הרב האלבום האחרון ששמעתי:UPLIFT קיץ או חורף:בטח שחורף מסר לאומה:המדינה היא מעל הכל

red mosquito

New member
שלי... |מוסקיטו|

שם: עינבר גיל: 16
עיסוק: מנסרת ארנבים. האלבום האחרון ששמעתי: גרייטסט היטס של גנאז עכשיו אצלי ברקע. קיץ או חורף: חורף.
מסר לאומה: אמ... אם שותים לא צמאים.

othersider

New member
אני :)

שם: אייר
עיסוק: תלמידה
האלבום האחרון ששמעתי: elephant-the white strips
קיץ או חורף: שלג
סתם...תלוי במצברוח. מסר לאומה: I belive in a thing called love

the funky monk

New member
moi ../images/Emo140.gif

אני יודעת שאני כמעט לא כותבת פה, אבל אני קוראת את ה-כ-ל. בכל מקרה- שם: סתיו גיל: 15 עיסוק: תלמידה האלבום האחרון ששמעתי: blur- best of קיץ או חורף: כשקיץ-חורף. כשחורף- קיץ. סתם...אני אוהבת הכל :) מסר לאומה: וּוּוּהוּוּ!

גיל מ

New member
אני אני...

שם: גיל גיל:17 עיסוק: לימודים... האלבום האחרון ששמעתי - ברגעים אלה את ההופעה מקיסריה 97 של שלמה ארצי... לא יודע מה להחליט.. מסר לאומה: אני מצטער שליגת הצ'ילי פפרז מתעקבת פשוט השבוע שלי מאוד עמוס אני מאוד מקווה להחזיר אותה מהר..

למעלה