שרשור חיובי

../images/Emo220.gif><

זה פרוייקט מיוחד על ערבים נוצרים מרמלה.. 20 אנשים מהבצפר שלי ועוד לא יודעת כמה מהבצפר שלהם(כאילו זה רק ח' ט'..) נפגשים למשך השנה רק 7 פעמים, פעם אחת נפגשנו כבר.. מחלקים לקבוצות(2 מכל בצפר..4 בקבוצה) אמפ,וחוקרים על משהו מסויים ובסוף שנה אז יש פרסים.. מקום ראשון זוכה בערך לא יודעת בכמה כסף(משהו כמו 1000 לפי מה שהבנתי) שני קצת פחות ושלישי פחות... בקיצור אז אמפ פרוייקט מטריד שמשום מה קוראים לו פרלמנט ירוק><

../images/Emo220.gifאין לי שמץ!

במיוחד שזה מצורף לפרלמנט ואת בפרוייקט עם אנשים חולים.. ומפתחים את זה לזה שהם רוצים להפוך אותנו למסוממים! פרלמנט-חברת סיגריות ירוק-ממש כמו גראס! ומזה פיתחנו שהמקום הראשון יזכה בפרלמנט וגראס><

mcfly danna

New member
יהיה לי שבוע טוב אי פעם?

שבוע טוב, זה שבוע מת... ראשון- ב"יס, מבחן בתנ"ך, שיעור גיטרה א-ח-ר-ו-ן!!!!
שני- בי"ס ,מבחן בלשון שלישי- לימודים.. אולי קצת נדבר על הבחירות.. רביעי- מבחן בערבית! בעעע..
, בוחן במתמטיקה חמישי- מבחן בספרות... יואו זה לא נגמר! שישי- חופש! להתכונן ליום ראשון, יש מבחן במשהו שבת- חופש!!!!!!!!! יום התה השבועי..

xXx Lilo xXx

New member
קבלי את תנחומי וחיקוב../images/Emo29.gif

+
מסנכה... ומה זה יום התה השבועי?

xXx Lilo xXx

New member
אווו מגניבבבב../images/Emo29.gif

תה זה טעים. אני אוהבת או רגיל או עם נענה....

mcfly danna

New member
אני שותה בערך...

תה קינמון
, תה פסיפלורה מנגו... זה טעים לאללה, נענע, רגיל, היביסקוס, פונץ' {כן, יש תה כזה...} ועוד כל מיני... אני מתה על היום הזה...

בהצלחה בכל המבחנים והבחנים!../images/Emo28.gif

נחזיק לך אצבעות בפורום! ולמה שיעור גיטרה אחרון?

mcfly danna

New member
תודה..

זה שיעור אחרון כי המורה ה&^^%^$%%$^& היה עסוק לדבר עם המורה לאורגנית, ואני יושבת שם כמו מטומטמת מחכה 40 דקות ומנגנת עם עצמי, ועד שהוא נזכר להגיע, המורה אלורגנית שכח את הפאקניג נילונית שלו! אז כולם צריכים לעזוב את מה שיש להם, ולעזור לו למצוא את הנילונית.... ואז הדבר היחידי שלמדתי מהשיעור הזה זה שאני לא הולכת אליו יותר!

הזויה13

New member
באיחורררר.../images/Emo103.gif

ראשון- אתמול.
הייתי אצל סיוון בסופשבוע ומאוד נהניתיD: וביום ראשון חזרתי כזה.XD שני- אין לי מושג מה אני מתכננת להיום.אני מצוננת בטירוף. שלישי- אין לי מושג.
רביעי- כלום, ואם כן, אז זה התיאטרון האיכסשמיכס מהבצפר!@%^*# תעשו שביתה גם בזה.
חמישי- אני מתה ללכת לביוולף בקולנוע. זה נראה לי יום טובD: שישי- סופשבוע. שבת- מה אתם חושבים, שאני אצא? אני ישנה!

למעלה