שרשור טיפת חלב

ramiki

New member
../images/Emo31.gifהדבר האחרון שהוא זה תמים

דעי לך שבהרבה מדינות באירופה אוסרים
על שימוש בבלנאום בגלל כל מיני חומרים לא ידידותיים שהוא מכיל

שרוֹן

New member
יש קישורים?

מוזר. גם בארץ בשוויץ המליצו לי להשתמש בו, בגלל רגישות על העור של הילד. קשה להגיד שזה עזר. זה הריח נהדר, והשאיר המון מה לנקות אחרי האמבטיה.

שרוֹן

New member
שמן שקדים גם הולך, לא?

הבעיה עם השמן, שאין לי שידה. אז אני עושה את זה פעם ב.. בדחילו ורחימו. צריך מגבוני שמן. מישהי מרימה כפפה?

א אוהל

New member
היו פעם מגבוני שמן של סנו

אולי עוד יש - לא ראיתי מזמן - אבל זה בטוח שמן מינרלי. שמן שקדים אצלנו לא הוכיח את עצמו כמלחך עור טוב בכלל. מה עם בקבוק ספורט קטנטן עם שמן ליד חבילת הצמרגפן? אפשר לסגור כשלא בשימוש שלא ישפך וקל לקחת ממקום למקום.

שרוֹן

New member
בעקבות כל הדיבורים פה על מגבונים-

שמתי לב שקניתי סוג אחר של מגבונים השבוע. דווקא הכי-כאילו-רכים-וטבעיים. משהו חדש של האגיס. נעיף. עם הילד הראשון, הייתי שוטפת לו את הטוסיק תחת כל ברז רענן. עם הילדה אני מפחדת שיעבור לה קקי קדימה ויגרום לה לזיהום בנרתיק או בדרכי השתן. זו הסיבה שאני מוצאת את עצמי מנקה לה רבות גם עם מגבונים. אני מגזימה?

Shellylove

New member
זה גם יכוליות קשור לשיניים

הרבה פעמים בגלל השיניים הרכב הרוק משתנה ואז הקקי חומצי יותר ועושה אדום. אז חוץ מהעיצות שקיבלת- כדאי גם להחליף ישר אחרי הקקי (כמה שנשאר יותר- יותר שורף).

שרוֹן

New member
היא בת ארבעה וחצי חודשים

אבל היא באמת מריירת המון. יש לה קבוע "סינור" רטוב. אני מחליפה לה ישר אחרי קקי, חוץ מאלה שאני לא קולטת בזמן. זה לא מריח. צרות של מניקות.

למעלה