שרשור לבוש תחילת שבוע

../images/Emo182.gifשרשור לבוש תחילת שבוע../images/Emo182.gif

הי לכולן, אני החלטתי לחזור ולהשקיע בפורום שוב. ואני מקווה שהפעם אתן תשתפו איתי פעולה. נשיקות

אתמול לעבודה

לבשתי ג'ינס מפורנרינה נעליים מ- sacha באמסטרדם עם גרביים צהובות. מעיל טראנץ' של המותג petit A שזה מותג של מעצבת צעירה שאני מאוד אוהבת. מתחת לבשתי סריג דק של H&M פסים שחור צהוב. וזהו.... היה די קר אתמול אז היה כיף עם מעיל.

את הסריג עדיין קשה לראות,

אבל התפעלתי במיוחד מהגרביים, וכשהן משולבות עם הנעליים, ווואו! לא שמעתי על מותג הג'ינס הזה, את יכולה להרחיב? את לא רוכבת לעבודה על אופניים, נכון?

כשעבדתי בתל אביב רכבתי

עכשיו כשאני בהרצליה, אז לא.... למה שואלת? בגלל הנעליים או הג'ינס הצמוד? עם הנעליים האלה אני לא רוכבת על אופניים כי הן נורא יפות, אבל עם כל השאר כן, גם עם עקבים.... אה, ואם מגדילים את התמונה הזאת, רואים את הפסים של הסריג. לגבי פורנרינה - http://www.fornarina.com זאת חברה איטלקית מדהימה ויקרה למדי - יש לה לא רק ג'ינסים, גם נעליים ושמלות והכל. אבל יש להם ליין מדהים של ג'ינסים. בתל אביב ניתן להשיג פריטים בחנות סטורי בשנקין וגם בפקטורי 54 ניראה לי.... בכל מקרה, בארץ הג'ינס שלי עלה 900 שקל, לא בלעלי לב חלש. לי זה עלה 105 יורו באמסטרדם, בערך 600 ש"ח, הרבה יותר נסבל. כשהולכים עם ג'ינס כזה מבינים למה יש כאלה שעולים הרבה....ואני בדרך כלל קונה ג'ינסים בזרה ב 200 ש"ח.

שאלתי בגלל הרצליה...

זה נשמע לי לא הגיוני לרכוב מת"א להרצליה, לא מכירה אנשים שנוסעים ככה לעבודה. אני מהרהרת בזה עכשיו, אם היתה תשתית נוחה, זה יכול היה להיות ממש נחמד לנסוע ככה בבוקר לאורך הים וגם בשעת השקיעה. באירופה הם הרי עושים מרחקים כאלה יום יום. עכשיו אני חייבת ללכת למדוד את הג'ינסים שלהם כדי להבין במה מדובר.

ככה יצא הפעם

אני לא תמיד לובשת הכל מחו"ל. אפילו רוב הזמן לא לובשת. רק שיצא שקניתי את הנעליםם והג'ינס באמסטרדם בקיץ והם באמת הולכים מעולה ביחד. ומי שמכיר את הבלוג שלי, יודע שצהוב זה הצבע האהוב עליי. מי שלא ביקרה אצלי, מוזמנת הלינק בחתימה.....

דינוסיק

New member
מקסים ../images/Emo99.gif

אהבתי את השילוב של הנעליים בכל ההופעה. מדליק ועם קריצה לטרנד המשבצות.

זה מחייב להשקיע בלבוש לעבודה, מה שאני לא

כל-כך עושה לצערי. אין כח להשקיע בבוקר מחשבה על בגדים. כמה לא נשי מצידי. ג'ינס וסריג, ג'קט או מעיל.

יו נכנסתי עכשיו לבלוג המהמם שלך

וראיתי שאת מתה על צהוב. אז זהו, מתנצלת מעומק לבי. לי היה פעם רומן כזה עם ירוק, אז אני יודעת מה זה (סוודר ירוק, שמלה ירוקה, עוד סוודר ירוק, קרדיגן ירוק, מיליון חולצות ירוקות ואפילו, הו הזוועה, מכנסיים בירוק זית! נראה לי רק חזיות ירוקות לא היו לי. אלא אם טורכיז נחשב). הייתי ג"ינג"ית ונורא אהבתי את זה עם השיער. עכשיו אני כבר לא, תודה לאל, ופתאום גיליתי עוד צבעים. בכל מקרה שמתי לב שיש לך מגפי זארה אפורים, אז גם לי יש, ואני תוהה : כמה זמן יש לך אותם? כאילו למרות שהם מהממים, הסוליה שלהם מה זה דקה וזולה. אני ממש פוחדת שייהרסו לי. חוץ מזה את לא מחליקה איתם?

לגבי המגפיים מזרה

אז ככה, הסוליה שלהם אכן דקה, אבל אני לא חושבת שיכול לקרות משהו רע מזה. אני גם ככה הולכת עם הרבה זוגות נעליים בו-זמנית ולכן אנ יאל חושבת שהן יהרסו. אנ ימחליקה איתן לעיתים על רצפות מבריקות כאלה, אבל זה רק עד שהסוליות ישתפשפו קצת, אין מה לדאוג...

למעלה