שרשור לבוש תחילת שבוע

קשכפית

New member
הנעלים הורסות בעיניי.

מאוד מיוחדות וחיברת אותן יפה לשאר הביגוד. אהבתי.

ביום שלישי לעבודה

זה לא שאני חושבת שזה איזה לבוש מדהים יצא לי די סתמי אבל רציית ללבוש את הג'קט של אמא שלי מהאייטיז ג'ינס מפול אנד בר מלפני שנה בערך מגפיים מזרה מקולקציית חורף של שנה שעברה חולצה משובצת משוק בצלאל ג'קט עור של אמא שלי מהאייטיז שרשרת פפיון מ H&M

דינוסיק

New member
הכי אוהבת את הג'קט עור

לי יש מעיל עור עד הברך שהיה של אמא שלי כשהיא הייתה בתיכון.

קשכפית

New member
יום חמישי - סתם יום של חול - סידורים

פגישת עבודה בבית דפוס, הליכה לתופרת ולסנדלר וביקור אצל ידיד ותיק. מה אני לובשת: מגפי עור שנרכשו לפני כשנתיים או שלוש ב"בן ישי" תחנה מרכזית ת"א גרביים כתומים מהמשביר (נעימות מאוד) מכנס בד רוכסן בצד שקניתי לפני שלוש שנים או יותר ב"ללנייה" כצנלסון גבעתיים קומבינזון שצבעתי בעצמי לירוק בקבוק עליו טי שרט קצרה בצבע חאקי, פשוטה מהשוק ולמעלה עליון חמים כתום עם רוכסן שרכשתי בשנקין לפני כשלוש שנים נדמה לי אצל המעצב "רונן חן" אם אני לא טועה...

קשכפית

New member
ואחרון, ככה נראיתי אחרי שיעור כושר

כשנרדמתי ובתוכי פומה שלי. חינני לא? (היא לא אני) חהההה

קשכפית

New member
כן אה? איזו קטנה הפומה הזאת

הכי היא אוהבת להתכרבל ככה איתי ולהיות כדור רך ונעים המגע של הפרווה שלה כמו אפרוח ממש...

הי ממש חמוד

לא הסגנון שלי בכלל ולכן אני לא יכולה לתת הערות בונות. אני באופן כללי לובשת פחות צבעים בבת אחת.בדרך כלל וגם רק צבע אחד דומיננטי כמו כתום אצלך אז אני חושבת שזה קצת יותר מדי צבעוני, אבל עלייך זה ניראה ממש חמוד ככה.

קשכפית

New member
גם אני פעם לא הייתי מעלה על דעתי

ללבוש כזה שלל צבעים, היה לי וטו נגד כתום וירוק ולא עלה על דעתי לחבר בינהם או לחבר בין בורדו וכתום ועוד איך שהוא זה עבר לי, כמו שכתבתי לדעתי הטיולים הרבים בהודו עשו את זה פתחו לי את המוח וחושי הטעם לכיוונים שלא היו שם קודם. בעצם הקיבעון על שילוב צבעוני גם הוא תולדה של תרבות חינוך ואיפה שאחנו גדלים ומה שרואים מה שחושבים שהוא טאבו ולא הולך אחד עם השני לפעמים הולך גם הולך, עניין של הרגל, השקפה והתרגלות של העיין בעבר הייתי משלבת רק בורדו עם אפור ושחור היום אני רואה בחיבור של צבעים שלפי דעת הרוב "לא" הולכים ביחד אז בא לי דווקא לעשות את זה
ודווקא לחבר לפעמים משהוא מעודן עם משהוא גס כמו שימלה ונעל גבוהה גסה וכאלה.

קשכפית

New member
לבוש היום - יום שישי (בבית)

אל תקטלו אותי, הצהרתי כבר בשירשור היכרות שאני לא מתלבשת מיין סטרים אבל זו אני, קבלו אותי ככה עם כל השכבות שלי. אז מה שאני לובשת זה גרבים עד הברך בורדו מכנס מבד סרי דק שתפרו לי בהודו, יש לזה גם טוניקה תואמת טוניקה מבד ירוק של "פול אנד בר" שנה שעברה סווצר בלי כיסים של tnt שנה שעברה

היום ליומולדת של חברה

מכנס סקיני תורכיז (לא ג'ינס) מ- H&M חולצת טוניקה שחורה ג'קט גוטי קצר שחור נעלי עקב סיכה שחורות עם שפיץ עדין מאד

למעלה