הכנתי משהו בפוטושופ של ברי :] :D
L loligoth New member 23/12/06 #92 ../images/Emo214.gifנראה לי שזאת התמונה היחידה שלה שאהבתי [מאודמאודמאוד].
ה הטופ מודל הבא New member 23/12/06 #113 פשוט יפייייפפייייהההההה תמונה מדהימה... חיכיתי לרגע שהיא תצטלם כמו שהיא נראית בפרקים והנה זה היגיע. העצמות פנים שלה מדהימות: מצח אף לחיים ופרופורציות.. ואיזה עיניםםםםםםםםם אחחח קקייל אני מאוהב בך רישמית )) התמונה הכי יפה השבוע ובין היפות העונה
פשוט יפייייפפייייהההההה תמונה מדהימה... חיכיתי לרגע שהיא תצטלם כמו שהיא נראית בפרקים והנה זה היגיע. העצמות פנים שלה מדהימות: מצח אף לחיים ופרופורציות.. ואיזה עיניםםםםםםםםם אחחח קקייל אני מאוהב בך רישמית )) התמונה הכי יפה השבוע ובין היפות העונה
L loligoth New member 23/12/06 #93 ../images/Emo214.gifאני לא אוהבת אותה... את קייל. היא לא נראת לי מיוחדת. היא נראת כמו סתם מישהי... היא אולי נראת טוב אבל לא יותר.
../images/Emo214.gifאני לא אוהבת אותה... את קייל. היא לא נראת לי מיוחדת. היא נראת כמו סתם מישהי... היא אולי נראת טוב אבל לא יותר.
P purple rain2 New member 23/12/06 #101 אני מאוד אוהבת את קייל ../images/Emo9.gif השיער החום עושה אותה הרבה יותר אלגנטית