היא הייתה צריכה לעוף!! תמונה גרועה.
L loligoth New member 16/12/06 #122 ../images/Emo214.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif פפפפפפפפ........ טוב שלא עשו אותה אנורקסית ._.; והפוזה כלכך לא קשורה... היא הייתה צריכה לעוף =[
../images/Emo214.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif פפפפפפפפ........ טוב שלא עשו אותה אנורקסית ._.; והפוזה כלכך לא קשורה... היא הייתה צריכה לעוף =[
L LadyHadarTheStar New member 16/12/06 #96 היא סתמית נוראאאא היא לא מראה אישיות בגרוש.. והיא לא כזאתתת מיוחדת.. תכלס היא שם סתם בשביל שיריון מקומות לplus size women אתם לא חושבים?
היא סתמית נוראאאא היא לא מראה אישיות בגרוש.. והיא לא כזאתתת מיוחדת.. תכלס היא שם סתם בשביל שיריון מקומות לplus size women אתם לא חושבים?
M mc lyte New member 16/12/06 #73 WOW כל כך מהממת!! אין קורין תמיד יוצאת יפה בתמונות פשוט מושלמת!!!!@@@
N NP16 New member 17/12/06 #139 אני לא מבין את הפורום. לדעתי קים הרבה יותר מלהיבה.. ומה שאני אוהב בקורין זה רק החיוך והיא בנתיים לא חייכה בשום תמונה והיא באמת נראית כמו איזה גבר טרנסקסואל
אני לא מבין את הפורום. לדעתי קים הרבה יותר מלהיבה.. ומה שאני אוהב בקורין זה רק החיוך והיא בנתיים לא חייכה בשום תמונה והיא באמת נראית כמו איזה גבר טרנסקסואל
M MeetLofe New member 15/12/06 #66 ../images/Emo109.gif התמונה יפה וגם בפרק היא נראתה טוב מהרגיל אבל היא איכסה
M Miss Cute New member 16/12/06 #80 מהממת! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
L loligoth New member 16/12/06 #123 ../images/Emo214.gif../images/Emo99.gif הייתי עושה אותה. כלכך תראו איזה פנים יפות וגם הפוזה טובה... למרות שהיא הייתה צריכה לרוץ יותר.
../images/Emo214.gif../images/Emo99.gif הייתי עושה אותה. כלכך תראו איזה פנים יפות וגם הפוזה טובה... למרות שהיא הייתה צריכה לרוץ יותר.