ג'יילה יצאה מדהימה
I IkMfNiY New member 8/12/06 #8 היא באמת יצאה יפה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif חבל רק שהעיניים שלה עצומות P: יעל
ה הטופ מודל הבא New member 8/12/06 #50 ממש לא! היא נוראל מהעונה השלישית סטייל ואני ממש לא אוהב אותה! יש לה עיניים מדהימות וצבעים טובים אבל דוגמנית על?? ממש ממש לא! אין לה שום "אדג'יות"
ממש לא! היא נוראל מהעונה השלישית סטייל ואני ממש לא אוהב אותה! יש לה עיניים מדהימות וצבעים טובים אבל דוגמנית על?? ממש ממש לא! אין לה שום "אדג'יות"
1 1סימית New member 9/12/06 #143 ../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif מהפרק הראשון חשבתי שהיא דומה לאוולין!
F Fergie7 New member 9/12/06 #88 לא אהבתי ת'מייקאובר. תמונה לא משהו, אבל בתכלס היא מדהימה. הפייבוריטית שלי.
M MeetLofe New member 9/12/06 #108 ../images/Emo109.gif לא אהבתי+../images/Emo58.gif העניים עצומות וזה חבל בהתחלה שמחתי שמחזירים לה לקצר אבל הקצר שעשו לה אח"כ היה אפילו עוד יותר מעפן/=
../images/Emo109.gif לא אהבתי+../images/Emo58.gif העניים עצומות וזה חבל בהתחלה שמחתי שמחזירים לה לקצר אבל הקצר שעשו לה אח"כ היה אפילו עוד יותר מעפן/=
L L U Z I A New member 9/12/06 #164 היא נראית מנומנמת כזאת../images/Emo199.gif../images/Emo15.gif אחת התמונות החלשות
L loligoth New member 10/12/06 #187 ../images/Emo214.gifלא אהבתי את החלק של הרגליים. אני חושבת שהשיער כן מתאים לה... יותר מהקצר שהיה לה בכל אופן. ותגידו, למה כל הודעה כאן צריכה לעבור אישור? :/
../images/Emo214.gifלא אהבתי את החלק של הרגליים. אני חושבת שהשיער כן מתאים לה... יותר מהקצר שהיה לה בכל אופן. ותגידו, למה כל הודעה כאן צריכה לעבור אישור? :/
M mikmikonet New member 12/12/06 #209 בטח זה רק בהתחלה אני כותבת פה הרבה זמן ואני לא צריכה אישורים... בטח אחרי כמה הודעות זה כבר יהיה לך רגיל
בטח זה רק בהתחלה אני כותבת פה הרבה זמן ואני לא צריכה אישורים... בטח אחרי כמה הודעות זה כבר יהיה לך רגיל