מהממת התמונה היא לא הטופ שבטופ אבל יפה שכזאת
D D a n a 2 2 New member 9/12/06 #158 היא אחת מהאהובות עלי../images/Emo23.gif היא כזאת מצחיקה לדעתי היא שיחקה אותה בתמונות והצליחה להראות מצד אחד,נשית ומצד שני קשוחה וזה היתרון במראה שלה.
היא אחת מהאהובות עלי../images/Emo23.gif היא כזאת מצחיקה לדעתי היא שיחקה אותה בתמונות והצליחה להראות מצד אחד,נשית ומצד שני קשוחה וזה היתרון במראה שלה.
I IkMfNiY New member 8/12/06 #34 אממ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif היא ממש יפה, אבל בתמונה היא יצאה קצת משעממת. והשיניים הקדמיות שלה לא יפות :X יעל
אממ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif היא ממש יפה, אבל בתמונה היא יצאה קצת משעממת. והשיניים הקדמיות שלה לא יפות :X יעל
ה הטופ מודל הבא New member 8/12/06 #54 תמונה לא משו אבל היא הפייבוריטית איזה יפה היאאאאאאאאאאאאאאאא יו פשוט יפיופה אפילו שהיא מסחרית מידי בטוח יתחילו להגיד לה את זה עוד מעט.. אהבתי אותה יותר עם הצבע הקודם אבל אני אוהב בנות עם שיער חום אז פ'סדררר חח
תמונה לא משו אבל היא הפייבוריטית איזה יפה היאאאאאאאאאאאאאאאא יו פשוט יפיופה אפילו שהיא מסחרית מידי בטוח יתחילו להגיד לה את זה עוד מעט.. אהבתי אותה יותר עם הצבע הקודם אבל אני אוהב בנות עם שיער חום אז פ'סדררר חח
ר רוני ושירי המלכות New member 9/12/06 #122 מהממת-אבללל התמונה לא יצאה משהו... המייק אובר יפה לה מאוווד
א אפרת306970847 New member 9/12/06 #133 תמונה גרועה לפי דעתי האף שלה יצא מוזר ומכער לה בתמונה את כל הפרצוף,הפוזה לא משו.
ק קוואמיי New member 9/12/06 #139 וואאאייי היא מזה דומה כאן לזותי מהעונה שעברה....נו איך קוראים לה... זותי שאמרו עליה כול הזמן שהיא קרה....כריסטינה ניראה לי אני לא בטוחה...
וואאאייי היא מזה דומה כאן לזותי מהעונה שעברה....נו איך קוראים לה... זותי שאמרו עליה כול הזמן שהיא קרה....כריסטינה ניראה לי אני לא בטוחה...
נ נקודונת New member 10/12/06 #185 אני לא ממש יודעת למה.. מאיזושהי סיבה היא מזכירה לי אותה. לא יודעת, משהו בעיניים, ועם השיער החום.. לא יודעת
אני לא ממש יודעת למה.. מאיזושהי סיבה היא מזכירה לי אותה. לא יודעת, משהו בעיניים, ועם השיער החום.. לא יודעת